Pulzar

Partyajánló

Jótékonysági fesztivál @ Hajógyári sziget

Fellépők
Dátum 2010. június 25.
Helyszín Hajógyári sziget
Stílus Dance, Deep House, Disco, Electro,
Hard Techno, House, Minimal, Progressive House,
Rock, Tech-house, Techno
Jótékonysági fesztiválIdén évszázados rekordokat döntő árvíz sújtott számos magyarországi települést. Több ezer honfitársunk került nehéz, vagy lehetetlen helyzetbe.Hajógyári sziget
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: curtisj bijus
összes résztvevő megtekintése

Jótékonysági fesztivál @ Hajógyári sziget

Idén évszázados rekordokat döntő árvíz sújtott számos magyarországi települést. Több ezer honfitársunk került nehéz, vagy lehetetlen helyzetbe.

A budapesti Óbudai-Hajógyári Szigeten működő szórakoztató-központ személyzete és vezetősége az átlagnál jobban ismeri az árvíz pusztító erejét és a minden védekezési lehetőséget nagy erőfeszítéssel megkísérlő emberek gyakori keserűségét, hiszen a víz legtöbbször bemegy oda, ahova a vízszint engedi. Az Óbudai-Hajógyári Sziget déli, volt hajógyári részét is elöntötte a Duna. A terület 90%-a víz alá került. Jelentős pusztítást hozott az ár, és csak nagy költségek árán, sok száz ember hősies helytállásával sikerült menteni a menthetőt, és gyorsan helyreállítani a megsérült épületeket. 

Így sajnos mi is áldozatai vagyunk az idei áradásnak, de nekünk a munkahelyünk került veszélybe, és nem az otthonunk, mint sok szerencsétlenül járt családnak. Sorstársként mélyen átérezve az árvízkárosultak nehézségeit, úgy döntöttünk, hogy egy nagyszabású, egynapos segélyfesztivált rendezünk 2010. június 25-én, szombat estétől vasárnap hajnalig. A megváltott belépőkből befolyt teljes összeget, várhatóan több mint 12 millió forintot, a lezárt, átlátszó gyűjtődobozokban közvetlenül a rendezvény hajnalán összegyűjtjük, közjegyző jelenlétében felnyitjuk és megszámoljuk, majd 3 órakor átadjuk a négy kiválasztott település és a Magyar Vöröskereszt képviselőinek.

 www.flyerz.hu/​sosmagyarorszag 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó