Pulzar

Partyajánló

Budnight @ Hajógyári sziget

Fellépők
Dátum 2010. június 12.
Helyszín Hajógyári sziget
Stílus ismeretlen
BudnightPisztácia kifogyott, de ALKOHOL még marad :) A BudNight csapata Büszkén mutatja be első saját szórakozóhelyét! JÚNIUS 11én remélem Veled is találkozunk a NYITÓ PARTYN!Hajógyári sziget

Budnight @ Hajógyári sziget

Pisztácia kifogyott, de ALKOHOL még marad :) A BudNight csapata Büszkén mutatja be első saját szórakozóhelyét! JÚNIUS 11én remélem Veled is találkozunk a NYITÓ PARTYN!

Az ország legtrendibb fiataljainak alapszókincsében már régóta szerepel a BudNight. Jó hírünk a város legpartikésebb közönségének: önálló nyári partihelyszínnel jelentkezik a felsőoktatásban tanulók kedvenc rendezvényszervező csapata Magyarország partiközpontjában, a Hajógyári Szigeten!
 
 
 
Ó, azok a Thursday Session bulik a Dokk Caféban és a Dokk Beachen... Nem igazán szuperáltunk a másnapi ZH-kon! Akárcsak a We Love Thursdays partik után... Ugye megvannak a snowboardos és wakeboardos partik a Dokk Caféban és a Prestige-ben? No és a Hockey Night ugyanitt? Ugye eszünkbe ötlenek a We Love Summer modern tánczenés szerda éjszakái a Bed Beachen? Ott voltunk a nagy sikerrel zajló We Love Handball partik bármelyikén a Dokk Caféban, a White Angelben vagy a Bed Beachen? Naná, hogy ott voltunk!
Gólyabáloztunk, karneváloztunk, szilvesztereztünk együtt Budapest top klubjaiban, de most jött el csak igazán a mi időnk!

Az ország partiközpontjában, a Hajógyári Szigeten – amit nem véletlenül emlegetnek sokan Dream Islandként – egy vadonatúj szórakozóhely nyílik a trendi főiskolásoknak és egyetemistáknak. A BudNight Terrace a többi helyszíntől elkülönülve, mégis csupán pár percnyi sétára tőlük, a STUDIO Duna-part felőli részén nyitja meg kapuit.

Jó időben a teraszon bulizunk, azonban az idei május egyértelműen bebizonyította, hogy bármi megeshet a nyári hónapokban is. A BudNight Terrace ezért Budapesten egyedülálló módon profi, jó kialakítású belső teremmel is rendelkezik,melybe pár perc alatt beköltözhet a buli egy váratlan vihar esetén! Ezt a kiváló időjárás-követő lehetőséget más nyári szórakozóhelyek esetenként ázó-fázó vendégei csak irigyelhetik!

Egy könnyed, nyárias találkahelyet és szabadtéri klubot vehetünk nemsokára a birtokunkba amolyan BudNight módra.
 
 
 
 
Nézzük együtt a VB meccseit az óriáskivetítőkön, aztán bulizzunk hajnalig DJ Effendi változatos funky-R'n'B-pop-rock-dance-house zenéire a Duna-parton, az óriás platánfák alatt, ezen a zseniális partihelyszínen!

Állandó italackiókkal, hosstess aktivitásokkal és nyereményekkel várunk!


Bud = Budapest, rügy, Bud Spencer! Mind a három jelentés találó, hiszen Bud-Budapesten bud-rügyezik egy új nyári bulisorozat, bud-Bud Spencer pedig.....olyan kedves ember....! BudNight Terrace = The Place 4 YOU!
 
 
PARTY-INFO:

Időpont: Június 12. (SZOMBAT)
Helyszín: BudNight Terrace :: Óbudai (HAjógyári) Sziget
Line up: Effendi
A belépés Díjtalan
WELCOME FÜTYÜLŐS LIMO
Italakció: Fütyülős 2X4 Cl = 860 Huf


info :: http:/​/​www.budnight.hu/​
Table Service: 3620-599-9085

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó