Pulzar

Fame & Cocoon pres. Chris tietjen (D) flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Fame & Cocoon pres. Chris tietjen (D) @ Hajógyári sziget

Fellépők
Dátum 2010. december 3.
Helyszín Hajógyári sziget
Stílus Electro, Hard Techno, House, Tech-house,
Techno
Fame & Cocoon pres. Chris tietjen (D)Sven Väth felfedezettje december 3-án berobban a budapesti éjszakába. Chris Tietjen az S.O.S. Magyarország Segélyfesztiválon, a Progressive Hall lemezjátszói mögött mutatja be különleges tehetségét.Hajógyári sziget

Fame & Cocoon pres. Chris tietjen (D) @ Hajógyári sziget

Sven Väth felfedezettje december 3-án berobban a budapesti éjszakába. Chris Tietjen az S.O.S. Magyarország Segélyfesztiválon, a Progressive Hall lemezjátszói mögött mutatja be különleges tehetségét.

A mai világban sokak szerint borzasztóan nehéz, sőt gyakorlatilag lehetlen saját muzsikák nélkül bekerülni a nemzetközi vérkeringésbe. Ma már nem elég lemezeket pakolgatni egymás után, hanem jó számokat is kell írni – hangoztatja számtalan újságíró és producer. Ha valakinek ez mégis sikerülne, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy az illető ösztönös zseni, akinek kiváló érzéke van a közönség megtáncoltatásához és mindemellett kifinomult ízléssel rendelkezik. Chris Tietjen pont ilyen.

A német dj 1985-ben született a franciaországi Cannes városában, ám ekkor még senki nem sejtette, hogy húsz év múlva a világ egyik leghíresebb techno kollektívájának, Sven Väth Cocoon kiadójának nélkülözhetetlen tagja lesz. Az elektronikus zene iránti szenvedély tizenöt évesen alakult ki nála, elsősorban Sven Väth élő szettjeinek a hatására. Néhány hónap múlva meg is vette első lemezjátszóit és őrült gyakorlásba kezdett. 2002-ben egy szerencsés véletlen folytán odakeveredett a lemejátszók mögé Sven Väth egyik ibizai afterpartiján és olyan szettet játszott, amit a buli részvevői azóta is emlegetnek. A német legenda itt figyelt fel először a fiatal lemezlovasra, de természetesen Chrisnek is végig kellett járnia a szamárlétrát. Először csak kisebb partikon kapott szerepet, majd 2004-ben debütált a U-BAR (U60311) klubban. A fordulópontot az jelentette számára, amikor a Nature One fesztivál Cocoon sátrában ő warm-upolhatott a nagyok előtt. Chris egyre feljebb tört, 2005-ben már többször is fellépett a frankfurti Cocoon Club nagytermében, a következő évben pedig már hivatalosan is a szűk Cocoon család tagja lett. Miután Sven Väth rájött, hogy Chris szelektorként is hihetetlenül tehetséges, azzal a feladattal bízta meg, hogy készítse el ezentúl minden évben a Cocoon labelmixét. Az öt eddig megjelent válogatáson kívül két mixalbum fűzödik még a nevéhez, az egyiket Reboottal és Johnny D-vel közösen követte el, míg az idei Green & Blue című duplát Steve Buggal állították össze. Szettjeiben tökéletesen ötvözi a hipnotikus minimal techno hangzást a groovy tech house-zal, kalandos és csodálatos utazást biztosítva ezzel az igényes elektronikus zenére kiéhezett közönségnek.

Az S.O.S. Magyarország kezdeményezését látva, Sven Väth felajánlotta a tehetséges DJ fellépését, ezzel támogatva a jótékonysági fesztivált. December 3-án, pénteken a Progressive Hall (a fűtött, téliesített Sláger Terasz helyén) partiján Chris Tietjen vezényletével, Newl, Maxim Kuznyecov és Petey Dixon társaságában segítünk a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak, miközben egy ritka partiélménynek lehetünk részesei!

LINE UP:

* Chris Tietjen (D) 

* Newl

* Maxim Kuznyecov

* Petey Dixon

BELÉPŐ: egységesen 1000 Ft, mellyel az őszi iszapömlés károsultjait

támogatod!

INFO: S.O.S. Magyarország - Progressive Hall 

www.clubinfo.hu

www.cocoon.de

www.maximkuznyecov.com


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó