Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Badgirls @ Mokambo, Ajka

Fellépők
Dátum 2010. május 23.
Helyszín Mokambo, Ajka
Stílus House, Progressive House, Tech-house
BadgirlsA Badgirls országos turnéja folyamatosan pörög az országban, és május 23-án, Pünkösd vasárnap (másnap munkaszüneti nap) Ajkára, a Mokambo Houseba látogat a klubest, kiegészülve a BudapestDeepCafé megálmodóival.Mokambo, Ajka,

Badgirls @ Mokambo, Ajka

A Badgirls országos turnéja folyamatosan pörög az országban, és május 23-án, Pünkösd vasárnap (másnap munkaszüneti nap) Ajkára, a Mokambo Houseba látogat a klubest, kiegészülve a BudapestDeepCafé megálmodóival.

A Badgirls 10 éve indult útjára és azóta meghódította az ország, sőt, Közép-Kelet Európa legjobb klubjait is. Elég ha csak a nevükhöz kötődő legendás keceli Club Koronát, vagy a kiskunhalasi DTD-ben szervezett bulikat említjük. James Cole, Pat Duff és Shabaam mindeközben olyan világsztárokkal játszottak együtt, mint: Sasha, John Digweed Dubfire, Steve Lawler, Nima Gorji, Nic Fanciulli, és sorolhatnánk tovább az illusztris listát.

         Parti-szervezőként több száz partival a hátuk mögött az ország egyik legismertebb dj triójává nőtték ki magukat. Jelenleg a keceli Club Korona házigazdái, e mellett, Szegeden a Retro klubban havi rendszerességgel jelentkeznek a klubestjükkel és a Hungarian Dj Festival nevű projekt is hozzájuk kötődik.

Az est további kiemelt vendégei a BudapestDeepCafé alapítói a Rizkid és Kormix páros. A kettejük közös munkássága 2007-ben indult, és azóta töretlenül ível felfelé a karrierjük. Közös B2B szettjeikkel játszottak már szinte az összes hazai élvonalbeli dj-vel, de volt alkalmuk olyan nevek előtt melegíteni, mint pl. Phonique, Nils Noa, Scope, Latenta Project, vagy éppen az olasz klasszis Mauro Picotto. Az egyik legismertebb fővárosi klubest, a Debüt Partik rezidensei, az ország legnívósabb klubjainak, klubestjeinek, valamint rendezvényeinek fellépői. A klubestek szervezése mellett Kormix producerként is aktívan tevékenykedik, kiadványait több hazai és külföldi kiadó égisze alatt megtalálhatjuk. Az ő nevéhez köthető a Nature Wakes nevű formáció, akikkel számos válogatás albumon kaptak helyet és egy ismert hazai rádióban listavezetőként is szerepeltek.

Nem szabad megfeledkeznünk a helyi tehetségekről sem, akik ezen az éjszakán Lendon és Daniel Orcam lesznek.

Egy kihagyhatatlan éjszaka az elektronikus zene szerelmeseinek Pünkösd vasárnap a Mokambo House-ban!

Korai érkezés ajánlott!

0523

BADGIRLS

Djs:
James Cole (Badgirls, Kecel resident)
Shabaam (Badgirls, Kecel resident)
Pat Duff (Badgirls, Kecel resident)
Rizkid & Kormix (BDC / The Debut)
+
Lendon & Daniel Orcam (Mokambo residents)

mix          http://www.myspace.com/kor

More infos:


http://www.myspace.com/budapestdeepcafe
http://www.djbadgirls.hu

MOKAMBO HOUSE
Ajka, Szabadság tér 8.
info: +36 20 413 0453
ticket: 1000 HUF
start: 22h
Face controll & dress code
18+
http://www.mokambo-house.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó