Pulzar

Housefactorya flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Housefactorya @ Mokambo, Ajka

Fellépők
Dátum 2011. május 28.
Helyszín Mokambo, Ajka
Stílus House, Minimal, Progressive House, Tech-house,
Techno, Electronic
HousefactoryaIsmét az ajkai Mokambo meghatározó tényezője lesz a Housefactorya! Az egyre népszerűbb klubest május 28-án visszatér a dunántúli iparváros kedvenc klubjába. Rem-C most újra magával hozza a bájos boszorkányt, Nora Naughty-t, valamint a tehetséges viharsarki duót, a Judge Brothers-t.Mokambo, Ajka,

Housefactorya @ Mokambo, Ajka

Ismét az ajkai Mokambo meghatározó tényezője lesz a Housefactorya! Az egyre népszerűbb klubest május 28-án visszatér a dunántúli iparváros kedvenc klubjába. Rem-C most újra magával hozza a bájos boszorkányt, Nora Naughty-t, valamint a tehetséges viharsarki duót, a Judge Brothers-t.

 A Housefactorya estek egyik visszatérő vendége Nora Naughty, aki a zenéket kizárólag bakelitről játssza. A hölgy az egykori Polymorphin duó feleként került leginkább a köztudatba, de már előtte is szépen ívelt felfelé a szólókarrierje. A huncutul csajos DJ-szettjeire örömmel ropják a klubberek a táncot az ország minden pontján.      

A Housefactorya viszonylag fiatal kora ellenére igen figyelemre méltó karriert futott be, és az utóbbi bő félévben egyenesen szárnyal. Rem-C mint alapító és projektgazda igazi rutinos motorosa a szakmának, aki tökéletesen képes felvenni a közönség ritmusát úgy, hogy amíg ő játszik, addig senkinek se legyen kedve ücsörögni. 

A két house-mester és az ugyancsak kiváló Judge Brothers vendégszereplése mellett a helyi színekben Lendon pörgeti a lemezeket és a hangulatot.

www.myspace.com/housefactorya


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • All Inn kiadvány a Cocoon Heroes-on

    Az All Inn kiadó nem egy külföldi dj kedvencei közé tartozik. Számos pozitív visszajelzést kapott az élvonaltól létrejötte óta: Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Marco Carola, Richie Hawtin, Seth Troxler, Nick Curly, Cassy, Raresh, és még sorolhatnánk mind rendszeresen játsszák a kiadó megjelenéseit. Az angol és olasz Dj Mag, a német Groove és De:Bug Magazine vagy a spanyol Deejay Magazine is kiváló minősítést adott a kiadó szárnyai alatt megjelent zenékre.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó