Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjfélig800 Ft
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
Fiúknak éjfélig1 000 Ft
Fiúknak éjféltől1 300 Ft
Lányoknak 22.30-ig400 Ft
Fiúknak 22.30-ig500 Ft

Partyajánló

Technology Karma Night @ RockWell Café, Miskolc

Fellépők
Dátum 2010. április 16.
Helyszín RockWell Café, Miskolc, Egyetemváros
Stílus Progressive House, House, Hard Techno, Techno
Technology Karma NightA tavasz eljövetelével újra Miskolcon tudhatjuk Magyarország elektronikus zenei hercegét Andro-t.RockWell Café, Miskolc, Egyetemváros

Technology Karma Night @ RockWell Café, Miskolc

A tavasz eljövetelével újra Miskolcon tudhatjuk Magyarország elektronikus zenei hercegét Andro-t.

Az április 16-ai rendezvényre egyenesen Miamiból a Winter Music Conference-ről csöppen be az egyetemvárosi RockWell Klub DJ pultja mögé. A partyn a WMC tapasztalataival és zenéivel feltöltődve kápráztatja el rajongóit egy 2 órás exkluzív szettel, amiben a legnagyobb és legfrissebb slágerek is helyet kapnak.


Természetesen zenélni fog még a Karma alakulata is Griff, Corey Korosy, Luky Lawley és Dave D, akik egyedi stílusukkal fogják felvezetni illetve fenntartani a hangulatot az est folyamán. A teljes csapattal egy héttel később találkozhattok, 23-án a Buuuu születésnapjával egybe kötött Sounds of Miskolc-on, ahol a Peet Bovszkyval kiegészült Karma Team fogja lebontani a Rock Cellár falait.

A Karma Night partysorozat ismét meghívást kapott Miskolc legrangosabb fesztiváljára a májusban megrendezésre kerülő Miskolci Egyetemi Napokra (MEN). A felkérésnek eleget téve a csapat egy igencsak rangosnak és közönség kedvencnek számító külföldi klasszis lemezlovassal, nevezetesen MATTHEW DEKAY-el kiegészülve fogja megnyitni a fesztivált május 6-án a RockWell Galérián.

Start 22.00 End 05.00

Flyer

Ajánlott lemezek

  • Four Tet – There Is Love In You

    Lassan öt éve már, hogy a londoni Kieran Hebden az elektronikus zenei színtéren ismertebb Four Tet alteregóján kiadta Everything Ecstatic című, legutolsó nagylemezét.

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.
  • Top 100 track 2010-ből a Bleep szerint

    A digitális zeneértékesítés legizgalmasabb helye, a Bleep zeneáruház összállította 2010 szerinte legjobb zenéit, amiket egy kedvezményes árú csomagban most bárki megvásárolhat.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-09-21] Friday Is My Day ★ RockWell
    @ RockWell Café, Miskolc

    "Péntek az én napom, a testem a RockWellre hangolom!"
  • [2012-05-11] Karma
    @ RockWell Café, Miskolc

    Tavaly évvégén járt utoljára Miskolcon Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasa DJ Sterbinszky.
  • [2012-04-13] Technology KARMA NIGHT 7th Birthday Party
    @ RockWell Café, Miskolc

    Ismét eltelt egy év és mi töretlenül Miskolc legtutibb bulijait hozzuk össze nektek! Áprilisban péntek 13-án immáron 7. születésnapját ünnepli a Karma Night elektronikus rendezvénysorozat. A helyszín természetesen ez alkalommal is a térség legnépszerűbb szórakozóhelye, az egyetemi RockWell Klub, mely ezen a felejthetetlen éjszakán két teremmel várja a partyarcokat. Az est sztárvendége a Nobody Moves formáció, vagyis a tavalyi év legjobb magyar lemezlovasának választott ANDRO, a mikrofon mögött pedig Pixa!
  • [2011-10-31] Halloween Party Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Két ismerős név, két elektronikus vonalat képviselő csapat, akik összefognak október 31-én hétfőn és megmutatják a miskolci partyarcoknak, hogy mi az igazán jó muzsika! A Karma Night és az Eastern Evolution munkásságát már nem kell nagyon bemutatni, sorra szervezik a jobbnál jobb partykat az egyetemi klubokban.
  • [2011-10-28] Halloween Friday Is My Day
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-10-21] Rhythm Is Love
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-09-09] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-08-18] Technology Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-08-12] Friday Is My Day
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-07-08] Miami Summer White Party 2011
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-06-10] Technology Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Több mint fél éves kihagyást követően DJ Sterbinszky ismét Miskolcon lép fel. Magyarország legkedveltebb lemezlovasa június 10-én pénteken a Karma Night csapat meghívásának eleget téve az egyetemi RockWell Café-ban bizonyítja be, miért is ő a szakma egyik legnagyobb hazai alakja. Az utóbbi időben rengeteg külföldi fellépésnek tesz eleget, így pl. Brno-ban ismét Tiesto előtt játszik és sorolhatnánk... Az elmúlt egy évben produceri munkássága sem elhanyagolható, hiszen rengeteg saját megjelenése illetve remixe látott napvilágot. Bizony, bizony mondhatni a lassan már a negyedik X-ébe lépő Karesz nem csak hihetetlenül jól tartja magát, de eszméletlen tempóval menetel pályájának csúcsa felé. A Karma csapattal közös estjei az utóbbi 3 évben Miskolc legjobb hangulatú és szinte mindig teltházas rendezvényei voltak, így a tanévzárásra időzített party minden szempontból garantáltan hibátlan lesz.
  • [2011-02-11] Évnyitó Party
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2010-12-23] The Christmas Heaven & Hell Series Part 2
    @ RockWell Café, Miskolc

    December 23-án a szenteste előtti napon, csütörtökön idén is szem és fültanúi lehetünk a várva várt 2 termes Heaven & Hell partynak, melyet a 6. éve töretlenül menetelő miskolci Karma csapat biztosít az egyetemi RockWell Klub Café és Miller termében. Az idei év utolsó Karma Nightján a magyar elektronikus szcéna hercege és egyben az electro house úttörője, Andro húzza a talpalávalót a méltán népszerű Karma csapat, Griff, Luky Lawley, Dave D és Corey Korosy mellett. A Millerben pedig miskolc elismert lemezlovasai, Green, Brandon Cruz, Peet Bovszky, Fundacion, NewC és Supaplex pörgetik a lemezeket. Ezen az estén nem csak a hangulat, de a belépő is igazán ünnepi lesz, hiszen mindössze 1000 forintért váltható meg a kéttermes szórakozás. A szervezőség a party volumenéhez mérten extra klubdekorációval, lézeráradattal és italakcióval várja minden kedves vendégét.
  • [2010-12-17] Évzáró Party
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2010-10-22] Karma
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2010-08-19] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    A 2010-es nyarat a Karma csapata az államalapítás ünnepe előtti napon, augusztus 19-én csütörtökön búcsúztatja a miskolci egyetemi RockWell Klubban.
  • [2010-07-09] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Több mint fél év után a sárándi M47 legendás rezidensei Zsíros és Schmidt ismét felrázzák a miskolci éjszakát július 9-én (péntech) az új dizájnnal felvértezett pirosból zöld Rockyvá lett terminál hangulatú RockWell klubban.
  • [2011-03-11] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Március 11-én ünnepli 6-ik születésnapját a Karma Night partysorozat, ami az elmúlt években megannyi felejthetetlen pillanatot szerzett a miskolci elektronikus zene szerelmeseinek. A partykon felvonultak a magyar underground elektronikus szcéna nagyjai, valamint fiatal feltörekvő dj-k is lehetőséget kaptak tehetségük bizonyítására. Az ünnepi alkalommal a magyar electro koronázatlan királya, Andro ad tanúbizonyságot, miért is lett a 2010-es év felfedezettje. Andro először produceri munkásságával hívta fel magára a figyelmet, legfőképpen külföldön. Az Olav Basoski nevével fémjelzett Work kiadó által megjelent élete első önálló lemeze, ami után be is robbant mind a hazai, mind a külföldi house köztudatába. Innentől nem volt megállás: sorozatos fellépéseknek, tv-s szerepléseknek, rádiós meghívásoknak tesz eleget és természetesen azóta is ontja magából a remekre szabott trackjeit és remixeit. Az est folyamán Andro mellett a Karma csapata Griff, Luky Lawley, Dave D és Corey Korosy húzza a legújabb és legjobb zenéket a miskolci RockWell Café-ban.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó