Pulzar

Miami Summer White Party 2011 flyer

Partyajánló

Miami Summer White Party 2011 @ RockWell Café, Miskolc

Fellépők
Dátum 2011. július 8.
Helyszín RockWell Café, Miskolc, Egyetemváros
Stílus Hard Techno, Progressive House, Tech-house, Techno
Miami Summer White Party 2011RockWell Café, Miskolc, Egyetemváros

Miami Summer White Party 2011 @ RockWell Café, Miskolc

 Miskolc Legnagyobb White Partyja

 

2011.07.08. péntek

------------------

Matt Flaron

PeetOne

Griff

Peet Bovszky

 

RockWell Terasz - Miskolc, Egyetemváros

 

START: 22:00 - END: 05:00

 

BELÉPŐ: 800 Huf

 

EXTRA:

>>> UV és Lézeráradat <<<

 

Info:

http:/​/​www.djgriff.hu

http:/​/​www.mattflaron.hu

http:/​/​www.myspace.com/​hundjgriff

http:/​/​www.rockwellklub.hu

http:/​/​www.partysections.com


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-09-21] Friday Is My Day ★ RockWell
    @ RockWell Café, Miskolc

    "Péntek az én napom, a testem a RockWellre hangolom!"
  • [2012-05-11] Karma
    @ RockWell Café, Miskolc

    Tavaly évvégén járt utoljára Miskolcon Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasa DJ Sterbinszky.
  • [2012-04-13] Technology KARMA NIGHT 7th Birthday Party
    @ RockWell Café, Miskolc

    Ismét eltelt egy év és mi töretlenül Miskolc legtutibb bulijait hozzuk össze nektek! Áprilisban péntek 13-án immáron 7. születésnapját ünnepli a Karma Night elektronikus rendezvénysorozat. A helyszín természetesen ez alkalommal is a térség legnépszerűbb szórakozóhelye, az egyetemi RockWell Klub, mely ezen a felejthetetlen éjszakán két teremmel várja a partyarcokat. Az est sztárvendége a Nobody Moves formáció, vagyis a tavalyi év legjobb magyar lemezlovasának választott ANDRO, a mikrofon mögött pedig Pixa!
  • [2011-10-31] Halloween Party Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Két ismerős név, két elektronikus vonalat képviselő csapat, akik összefognak október 31-én hétfőn és megmutatják a miskolci partyarcoknak, hogy mi az igazán jó muzsika! A Karma Night és az Eastern Evolution munkásságát már nem kell nagyon bemutatni, sorra szervezik a jobbnál jobb partykat az egyetemi klubokban.
  • [2011-10-28] Halloween Friday Is My Day
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-10-21] Rhythm Is Love
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-09-09] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-08-18] Technology Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-08-12] Friday Is My Day
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2011-06-10] Technology Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Több mint fél éves kihagyást követően DJ Sterbinszky ismét Miskolcon lép fel. Magyarország legkedveltebb lemezlovasa június 10-én pénteken a Karma Night csapat meghívásának eleget téve az egyetemi RockWell Café-ban bizonyítja be, miért is ő a szakma egyik legnagyobb hazai alakja. Az utóbbi időben rengeteg külföldi fellépésnek tesz eleget, így pl. Brno-ban ismét Tiesto előtt játszik és sorolhatnánk... Az elmúlt egy évben produceri munkássága sem elhanyagolható, hiszen rengeteg saját megjelenése illetve remixe látott napvilágot. Bizony, bizony mondhatni a lassan már a negyedik X-ébe lépő Karesz nem csak hihetetlenül jól tartja magát, de eszméletlen tempóval menetel pályájának csúcsa felé. A Karma csapattal közös estjei az utóbbi 3 évben Miskolc legjobb hangulatú és szinte mindig teltházas rendezvényei voltak, így a tanévzárásra időzített party minden szempontból garantáltan hibátlan lesz.
  • [2011-02-11] Évnyitó Party
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2010-12-23] The Christmas Heaven & Hell Series Part 2
    @ RockWell Café, Miskolc

    December 23-án a szenteste előtti napon, csütörtökön idén is szem és fültanúi lehetünk a várva várt 2 termes Heaven & Hell partynak, melyet a 6. éve töretlenül menetelő miskolci Karma csapat biztosít az egyetemi RockWell Klub Café és Miller termében. Az idei év utolsó Karma Nightján a magyar elektronikus szcéna hercege és egyben az electro house úttörője, Andro húzza a talpalávalót a méltán népszerű Karma csapat, Griff, Luky Lawley, Dave D és Corey Korosy mellett. A Millerben pedig miskolc elismert lemezlovasai, Green, Brandon Cruz, Peet Bovszky, Fundacion, NewC és Supaplex pörgetik a lemezeket. Ezen az estén nem csak a hangulat, de a belépő is igazán ünnepi lesz, hiszen mindössze 1000 forintért váltható meg a kéttermes szórakozás. A szervezőség a party volumenéhez mérten extra klubdekorációval, lézeráradattal és italakcióval várja minden kedves vendégét.
  • [2010-12-17] Évzáró Party
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2010-10-22] Karma
    @ RockWell Café, Miskolc

  • [2010-08-19] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    A 2010-es nyarat a Karma csapata az államalapítás ünnepe előtti napon, augusztus 19-én csütörtökön búcsúztatja a miskolci egyetemi RockWell Klubban.
  • [2010-07-09] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Több mint fél év után a sárándi M47 legendás rezidensei Zsíros és Schmidt ismét felrázzák a miskolci éjszakát július 9-én (péntech) az új dizájnnal felvértezett pirosból zöld Rockyvá lett terminál hangulatú RockWell klubban.
  • [2010-04-16] Technology Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    A tavasz eljövetelével újra Miskolcon tudhatjuk Magyarország elektronikus zenei hercegét Andro-t.
  • [2011-03-11] Karma Night
    @ RockWell Café, Miskolc

    Március 11-én ünnepli 6-ik születésnapját a Karma Night partysorozat, ami az elmúlt években megannyi felejthetetlen pillanatot szerzett a miskolci elektronikus zene szerelmeseinek. A partykon felvonultak a magyar underground elektronikus szcéna nagyjai, valamint fiatal feltörekvő dj-k is lehetőséget kaptak tehetségük bizonyítására. Az ünnepi alkalommal a magyar electro koronázatlan királya, Andro ad tanúbizonyságot, miért is lett a 2010-es év felfedezettje. Andro először produceri munkásságával hívta fel magára a figyelmet, legfőképpen külföldön. Az Olav Basoski nevével fémjelzett Work kiadó által megjelent élete első önálló lemeze, ami után be is robbant mind a hazai, mind a külföldi house köztudatába. Innentől nem volt megállás: sorozatos fellépéseknek, tv-s szerepléseknek, rádiós meghívásoknak tesz eleget és természetesen azóta is ontja magából a remekre szabott trackjeit és remixeit. Az est folyamán Andro mellett a Karma csapata Griff, Luky Lawley, Dave D és Corey Korosy húzza a legújabb és legjobb zenéket a miskolci RockWell Café-ban.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó