Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Lányoknak, éjféligIngyenes

Partyajánló

DPU – Definitely House @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. április 10.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Stílus House
DPU – Definitely HouseCha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )

DPU – Definitely House @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Lip Recordings kiadót 2003-ban alapította a magyar elektronikus zenei élet néhány ismerős arca, név szerint: Soneec, Gary Blade, Belocca és Muzzaik (Danny L és Sullivan). Kiadványok sorra jelentek meg először bakelit ma jd CD és digitális formátumokban (mp3) amik számos online zeneáruháznak köszönhetően a világ bármely részén könnyen beszerezhetőek. A label főként a house zenében utazik, legyen az tribal, progressive, tech vagy deep house.

A kiadón belül működik a Dublife nevű "sublabel", amely alá azok a szerzemények kerülnek, amelyek leginkább a deep house kategóriába sorolhatóak be. Egyszóval a Dublife a Lip Recordings deep house-ért felelős része. A kiadó elsősorban az alapítók különböző formációinak a műveivel foglalkozik.

Line-up

22.00-24.00 Soneec

00.00-01.30 Gábor Deutsch LIVE (Anorganik, Gary Blade), közreműködik: Kutzora Edina ének, Tisza Gergő gitár

01.30-05.00 Belocca, Soneec

Info (06-70) 331-9830 / www.liprecordings.com / info@liprecordings.com

Flyer

Ajánlott lemezek

  • Martyn – Fabric 50

    Kilenc év hosszú idő: ennyi ideje, pontosabban 2001. november 5-e óta jelennek meg minden hónapban töretlenül a londoni székhelyű Fabric szuperklub Fabric és Fabriclive mixei, amik idővel az évtized legfontosabb sorozataivá váltak.

Kapcsolódó cikkek

  • Sonar 2012

    Idén is megrendezésre kerül Európa és a világ egyik legelismertebb fesztiválja, a Sonar Barcelonában, Tokyoban, Cape Townban és Sao Paoloban. A napokban bejelentett line-upok alapján a korábbi filozófiának megfelelően, idén is illusztris fellépőket válogattak össze a szervezők.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-05-13] Boombox
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A frissen felújított, hangulatos DPU Chachachaba látogat a szakma nagyjai által is elismert brit fenegyerek, A-Skillz, akinek sajátos stílusa felöleli többek között a Funkot, Soult, Breakbeatet, Hip Hopot, Big Beatet és előszeretettel örvendezteti a hallgatóságot kellemes, ismerős dallamokkal, vokálokkal és odabasz amikor kell. A-Skillz fellépése előtt és után pedig a hazai breakszcéna nagyjai fogják transzba ejteni a jónépet.
  • [2010-12-31] Chachacha presents KRÉZI FANKI SZILVESZTER
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Ha egy kis feelingre és groovera vágysz, ha nem akarsz elvegyülni a többezres kommersz tömeggel, ha igazi funky hangulatban akarod kezdeni az új évet és, ha budapest egyik legjobb klubjában szeretnél szilveszterezni akkor itt a helyed!
  • [2010-12-29] Stayfly pres. Matt Tolfrey (UK)
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    
December 29-én egy szezonzáró buli keretein belül a nyár egyik legemlékezetesebb partijáért felelős Matt Tolfreyt hozzuk el nektek, aki büszkeségünkkel, a magyar house koronázatlan királynőjével, a vinyl-fetisiszta Nora Naughtynkkal pörgeti majd a lemezeket. Az est további hangulatfelelősei Roofio, Rocha és Daviss lesznek.
  • [2010-12-25] Monkey Business presents Christmas Special
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A fantasztikus őszi szezont felvonultató Kaiserdisco (DE) és Quivver (UK) bulik után elérkezett egy ünnep ami a szeretetről és a családról szól! Ebből az alkalomból adódóan szervezzük meg Nektek a Monkey Business első karácsonyi rendezvényét ahol ezúttal a karácsony és a már egy családként szórakozó barátok lesznek a fő motívuma az estének!
  • [2010-11-27] The Debut Classic
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Figyelem helyszínváltozás!!! A klassik partik doyenje: The Debut Classic a DPU-ban! Hölgyeim és Uraim itt a téli party szezon sokak álal várt estje a classic partyk doyenje a The Debut Classic!!! Tavaly közkivántra a téli szezonban is rendeztünk Debut Classicot a Club Prestigben, ezt szeretnénk nektek megismételni November 27-én.
  • [2010-11-19] Monkey Business pres KAISERDISCO (DE)
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Sokan vártak már erre a pillanatra! A slágergyáros német páros végre Budapestre látogat a Monkey Business csapat invitálásának köszönhetően!! Természetesen KAISERDISCO-ról beszélünk, kiknek számos klubhimnuszt köszönhetünk az elmúlt évben! Legyen szó bérmelyik szerzeményükről, mind megállták a helyüket a legnagyobb klubbokban világszerte, nem is beszélve arról, hogy közben mindenki kedvencévé válltak!
  • [2010-11-05] Pirupa és Alex Celler a Debdub szervezésében november 5-én a DPU-ban
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Debrecen, Nyíregyháza és számos vidéki helyszín után november 5-én szervezi első budapesti rendezvényét a Debdub a DPU falai között. Két nemzetközileg is elismert előadó lép fel az eseményen.
  • [2010-10-31] Master Series with Steve Bug
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Bogár ül a fülben… Elég lenne, ha e fenti sort idéző plakátcsíkkal ragasztanánk tele a várost, és egy szót se szólnánk többet. A bogarat ezzel is beraknánk a füledbe. A Pokerflat-pápa Steve Bug kalandos érkezése mégis megér egy misét. Fogadjunk?!
  • [2010-10-15] Truesounds
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Az őszi klubszezon egyik állomásaként OKTÓBER 15-én rendezik meg első BUDAPESTI bulijukat a mindig mosolygós, jókedvű zenebolond TSávók. Dandy, Invoice és Mattan nevei ismerősen TSengenek már a fülünkben, éppen ezért nem egy "biográfiai ismeretek" - című irományt olvastok, mindössze egy kedves meghívást, hogy tarTSatok velünk és szórakozzatok felhőtlenül, hogy szórakoztathassunk önzetlenül !
  • [2010-10-08] Monkey Business pres Quivver (UK)
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A Monkey Business első külföldi fellépői közt, az angol származású John Graham vagy más néven Quivver nyitja a nemzetközi sztárszezont a Monkey Business színeiben! A számtalan nemzetközi fellépés illetve a különböző formációkban történő együttműködés meghozta gyümölcsét, még a siker kapujában is megtartotta hangzásvilágát valamint sikerült egyedinek és szerethetőnek maradnia!
  • [2010-09-18] Federico Molinari & Badgirls
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

  • [2010-05-08] This is…
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Ketten indultak, egyedül folytatta, The Hackerel alapított Ozone kiadón jelent meg Jeff Mills hatására az első track.
  • [2010-04-17] I Love Deep 8. születésnap
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A német house szcéna nagyjai visszatérnek Budapestre egy közös szett erejéig, mert áprilisban nyolc éves az I Love Deep!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó