Pulzar

Partyajánló

Consonance @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. április 10.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus ismeretlen
ConsonanceNőies szeszélyek és szenvedélyek forró hullámai korbácsolják fel a Consonance április tizedikei etapját…Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Consonance @ Sunny Lounge, Budapest

Nőies szeszélyek és szenvedélyek forró hullámai korbácsolják fel a Consonance április tizedikei etapját…

Egyszerre két fantasztikus amazon keríti hatalmába a keverőpultot a főváros egyik legbecsesebb klubjában, a szentendrei úti Sunny Lounge-ban. Tőlük azonban olcsó pillarebegtetés helyett sokkal inkább hangos hangfalremegtetést kapnak a kíváncsi partijárók. A hollandiai magyar DJ-tünemény DANSOR aka Ms.Syche mellett a legcsintanabb honi lemezlovas-lány és zeneszerző, Nora Naughty bűvöli majd jótékony mágiájával a közönséget. A híres haarlemi forgatag inspiráló közegében dolgozó DANSOR elképesztő és a világon egyedülálló LIVE produkcióival hívta fel először magára a figyelmet, amikor a testére erősített érzékelők segítségével tánccal keltette életre a hangokat. Vibráló stílusa saját zenéin is kiütközik, amivel a kiadókat is sorra veszi le a lábáról

A híres Hairy brigád első és eddigi egyetlen hölgytagja, Nora Naughty, aki nemcsak bámulatos szépségével, hanem kifogástalan zenei ízlésével is egyre-másra növeli önkéntes követőinek számát. Saját szerzemények, külfölkdi szereplések jelzik, hogy a Polymorphin duó huncut hölgye egyedül is állja a sarat, nem is akármilyen bravúros ügyességgel.

Eme újabb bohém éjszaka atyja, Ben Dive is hozzáteszi majdan a maga színes és változatos, maszkulán energiákkal teli talpalávalóját a Consonance éjszakához, hogy az összhang teljes, az egyensúly végleges legyen.

Flyer

Ajánlott lemezek

  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó