Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

A38 & MONKEY6 present CLP aka Chris De Luca - live! @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 26.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, Hip-hop, House, Minimal,
Trip-hop
A38 & MONKEY6 present CLP aka Chris De Luca - live!Ha van bizonyítéka a nagynémet újraegyesítés hasznos társadalmi hatásainak, akkor a CLP duó bizonyosan az. A hiphopmániás bajor producermágus, Chris de Luca és a keletnémet glitch-lovag Carsten Aermes, azaz Phon.o együttműködése valamikor 2004 környékén kezdődött, amikor az előbbi még masszív tagja volt a Funkstörungnak, az utóbbi pedig T Raumschmere alapvető kiadójánál, a Shitkatapultnál volt oszlopos munkaerő.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A38 & MONKEY6 present CLP aka Chris De Luca - live! @ A38, Budapest

Ha van bizonyítéka a nagynémet újraegyesítés hasznos társadalmi hatásainak, akkor a CLP duó bizonyosan az. A hiphopmániás bajor producermágus, Chris de Luca és a keletnémet glitch-lovag Carsten Aermes, azaz Phon.o együttműködése valamikor 2004 környékén kezdődött, amikor az előbbi még masszív tagja volt a Funkstörungnak, az utóbbi pedig T Raumschmere alapvető kiadójánál, a Shitkatapultnál volt oszlopos munkaerő.

Chris de Luca duóját, a Funkstörungot bizonyosan nem kell bemutatni: a kísérleti elektronika egyik lefnontosabb, útmutató formációja stílusteremtő módon ötvözte a komplex ritmikát a hiphoppal, a poppal és az elektronikával. A Funkstörung 2006-ban feloszlott, Chris de Luca pedig új társak után nézett. Így jött létre - immár Berlinben - a CLP duó, egyesítve mindazt, amit Phon.o és Chris de Luca addig külön-külön képviselt. A végeredmény: igazi, zseniális, egyszerre seggrázós, egyszerre elszállós, robotolós és pumpálós glitch, vastagon nyakonöntve hiphoppal, szubbasszussal, elektrofunkkal, mocskos technodiszkóval, eszméletlen vendégénekesekkel és -rapperekkel. Még napjaink totális stíluskavalkádjában is nehéz a CLP muzsikájánál eklektikusabbat találni.

Az utóbbi időben Phon.o némiképp visszavonult a színpadtól, ezért az - A38-ashoz hasonló - élő fellépéseket Chris de Luca egyedül celebrálja, de ebban biztosak lehetünk, hogy lesz itt minden, ami egy igazi CLP-partit jellemez, galaktikus űrdiszkótól glicth-hopon át gettófunkig.

A38 & MONKEY6 present CLP aka Chris De Luca - live!

koncertterem:

CLP live (Shitkatapult, Boysnoize Rec., !K7, Chocolate Ind.)
Cadik (Real Your Nature)
Bergi & Svindler (Monkey6)


mötörbár:

Ghetto Bazaar's Shakedown
blnd!
Fonetik

Helyszín: A38 hajó
Dátum: 2010.03.26.
Kezdés: 22.00
Belépő: 1500 Ft


www.a38.hu
www.ghettobazaar.com
www.myspace.com/chrisdeluca
www.myspace.com/themonkeysix
www.myspace.com/cadikofmembran

Ajánlott lemezek

  • Martyn – Fabric 50

    Kilenc év hosszú idő: ennyi ideje, pontosabban 2001. november 5-e óta jelennek meg minden hónapban töretlenül a londoni székhelyű Fabric szuperklub Fabric és Fabriclive mixei, amik idővel az évtized legfontosabb sorozataivá váltak.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó