Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Elővételben 2010. február 26.-ig1 000 Ft

Partyajánló

Real Your Nature + TEST pres. Mary Anne Hobbs @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 27.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Hip-hop, Drum and Bass, Minimal Techno, Dubstep
Real Your Nature + TEST pres. Mary Anne HobbsMary Anne Hobbs két szerelme a gyors motorok és a zene.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Real Your Nature + TEST pres. Mary Anne Hobbs @ A38, Budapest

Mary Anne Hobbs két szerelme a gyors motorok és a zene.

A zenével rockrajongóként és utazó zenei újságíróként került közelebbi kapcsolatba, dolgozott többek között az NME és a Loaded magazinoknál. Később, motorokkal és zenével alaposan átszőtt pályafutása során a BBC Radio 1 adónál elindítja az elektronikus zene sötétebb, kísérletezgetős ágának szentelt Breezeblock című műsorát, amelynek neve nemrég Experimental-ra változott. Mary Anne a techno, IDM elektronika, hip-hop vagy drum and bass mellett a kezdetektől fogva lelkes támogatója a dubstep és grime színtérnek, ahol óriási tisztelet és elismerés övezi „Anglia igazi királynőjét”.

Mary Anne Hobbs és műsora az Experimental rengeteget tett azért, hogy a dubstep világszerte népszerűvé válhasson. Az ő nevéhez fűződik a sokak szerint legjobb elektronikus zenei kiadó, a Planet Mu válogatása a Warrior Dubz, amelynek számait Mary Anne Hobbs állította össze. Ezt követte még két hasonló kiadvány, az Evangeline és a tavalyi fantasztikus Wild Angels.

A barcelonai Sonar fesztivál programjának összeállításában szintén segédkezik, a Mary Anne Hobbs nevével fémjelzett este harmadik éve tartja izgalomban a basszusnehéz zenék rajongóit. A 8500 férőhelyes helyszínen mutatkozott be a Sonaron Skream, Kode9, Mala, Shackleton, Flying Lotus vagy idén Martyn, Gaslamp Killer és Joker.

Mary Anne Hobbs személyében a brit zenei élet igazi ikonját köszönthetjük az A38 színpadán, és talán mondani sem kell ultra friss, exkluzív korongokkal teli dubstep/grime szett várható a színtér bálványozott nagyasszonyától.

Real Your Nature + TEST pres. Mary Anne Hobbs @ A38
2010. február 27., szombat


belépő: 1000/1500 HUF
elővétel: A38

Line-up

  • Mary Anne Hobbs (BBC Radio 1 - UK)
  • DJ Madd (Boka Rec)
  • Matt-U (Boka Rec)
  • Cadik (RYN, Membran)

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó