Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

StayFly presents @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 26.
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus House, Progressive House, Minimal, Tech-house
StayFly presentsMég egy utolsó mély szippantás a télből, nemsokára minden kikel magából vagy a magjából, ahogy tetszik: jön a burjánzó tavasz.Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

StayFly presents @ Royal Club, Budapest

Még egy utolsó mély szippantás a télből, nemsokára minden kikel magából vagy a magjából, ahogy tetszik: jön a burjánzó tavasz.

 Az álarcok mögött már titkon mindenkiben ott vibrál az új évszak izgalma. Duruzsuló dobgépek, bukfencet hányó groove és sistergő cin hangja töri meg csendet a sejtelmes éji órákban február 26-án. A báli szezon utolsó hétvégéjén csordultig töltik a termet hangokkal a hazai house-vagányok. Velük biztosan nem megyünk már jégre, bármilyen idő is legyen a falakon túl. Akár - az udvariassági sorrendet figyelembe véve - a Magyarországon letáborozó svéd hölgyre, Rythmikanra, a Hairy két lemeznyergelő vitézére, Andréra és Betára, akár a lányokkal (sem) matekozó Tom Selectre és Total Carlosra, vagy éppen a ház bravúros gazdájára, Roofióra gondolunk, csakis a jóleső, szívmelengető bizonyosság lehet úrrá rajtunk. Igaz, a kőből nem fakasztanak vizet, de azért az arcokra mosolyt, a lábakba boogie-t bármikor képesek varázsolni. Mágia? Delejes mesterkedés? Aligha! Csupán a hangok és ritmusok ösztönző össztüze, amitől izzik a légkör és a tánctér. Méltó búcsú az idei hosszú, hideg téltől..
Line up:
Tom Select (Girls and Mathematics)
Total Carlos (Girls and Mathematics)
Beta (Hairy)
Andre (Hairy) 
Warm up:
Roofio (Stay Fly) 
Rithmykan
A Hely Színe: Corinthia Grand Hotel Royal@ Royal Club
Bp.Erzsébet krt.43-49

Belépő:1000.- Huf
Info: +36 20 770-6981

www.myspace.com/​stayflyrec
www.hairy.hu

Stayfly

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó