Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft
23h-ig Ingyenes

Partyajánló

BommBomm #14 - Dubstep Is Fun! edition @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 13.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Dubstep
BommBomm #14 - Dubstep Is Fun! editionA tavalyi év nehézségei után végre visszatér a Mono Klub és vele együtt a vidám elektronikus zenei színeket egy estén biztosító BommBomm Party.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

BommBomm #14 - Dubstep Is Fun! edition @ Mono, Budapest

A tavalyi év nehézségei után végre visszatér a Mono Klub és vele együtt a vidám elektronikus zenei színeket egy estén biztosító BommBomm Party.

Az eseményt Levomesur és Banyek nyitja, kifinomult deep-, minimaltechnoval és electróval - érdemes már az elején ott lenni.
Noise64 friss és hatásos live-actje mellett vendégük ezúttal Sollabong, aki egy szabadabb és könnyedebb formákban gazdag dubstep-szettel készül.
Műsorába Banyek is becsatlakozik majd, hogy hangosan meghallgathassuk a tavaly indított Dubstep Is Fun! sorozat - http:/​/​bitlabrecords.com/​dubstepisfun - már megjelent és eljövendő darabjait. Természetesen a rotyogó és sült basszusmenetekben bővelkedő promókkal együtt, amikből nemsokára elkészül az első 'Dubstep Non-Stars'
mix. Az éjszaka hangjait új rezidensünk Vj MicroD fogja vizualizálni, a szó szoros értelmében.
 
A Dubstep Is Fun! második része pedig a buli másnapján kerül ki a Cod letöltései közé.

Ajánlott lemezek

  • Anthony Pappa visszatér - Moments 2

    Anthony Pappa karrierjének története nagyon tartalmas, olyan nevekkel való együttműködését követően, mint a Global Underground, Renaissance, DMC vagy éppen az EQ, csak egy maroknyi példa karrierjéből.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó