Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
23H-ig1 500 Ft

Partyajánló

Major League vs Bladerunnaz present: Icicle & Lenzman @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. január 16.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass
Major League vs Bladerunnaz present: Icicle & LenzmanÚj sorozat: Major League vs Bladerunnaz Középpontban a mélyföldi basszusokA38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
8 vendég igazolt vissza, például: norcso hedgehog explo qdem gpbandi engi_ sayyes Alee91
összes résztvevő megtekintése

Major League vs Bladerunnaz present: Icicle & Lenzman @ A38, Budapest

Új sorozat: Major League vs Bladerunnaz
Középpontban a mélyföldi basszusok

Hollandia pezsgő zenei életéből a januártól induló Major League vs Bladerunnaz basszusközpontú irányzatokra fókuszál. A Major League, mint legnagyobb holland szervezőcsapat egyesítve erőit a magyar Bladerunnaz-zal egy éven át igyekszik bemutatni a basszusnehéz zenék legtehetségesebb holland képviselőit.
A sorozat nyitóestjén rögtön négy holland DJ mutatkozik be az A38 színpadán. A Pamb & Harsh páros a Major League csapat rezidensei, akik a legnagyobb holland drum and bass partikon lépnek fel rendszeresen.
Icicle és Lenzman feltörekvő holland drum and bass producer/DJ-k, akiket tehetségük alapján hamar szívébe zárt a stílus őshazája, Anglia közönsége is. Mindketten jó nevű brit kiadóknál jelentetetik meg mély, érett zenéiket, többek között DJ Friction Shogun Audio nevű label-je és a Total Science fiúk CIA kiadója ad otthont szerzeményeiknek. Hogy nem véletlenül, arról mindenki meggyőződhet, aki január 16-án ellátogat az A38 hajóra.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó