Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Real Your Nature 4. @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. december 17.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass
Real Your Nature 4.Budapest új partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: A38 Captain
összes résztvevő megtekintése

Real Your Nature 4. @ A38, Budapest

Budapest új partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a '90-es évek mára megkopott sikerstílusaival.

Sajtóközlemény

Real Your Nature 4. - Virus Syndicate (UK) LIVE, Cadik, c0p, Zeek. Látvány: Kiégő Izzók.

2009. december 17., csütörtök 22h

Belépő: 1200 Ft, elővételben kapható.

SMS-kód: VIRUS1217

 

 Hisszük, látjuk és halljuk, hogy az elektronikus zenének most is vannak izgalmas, talán itthon egyelőre kevéssé ismert új irányzatai és képviselői, amelyeket érdemes Budapesten is bemutatni. A Real Your Nature helyzetkép az elektronikus zene valódi jelenéről és jövőjéről - ahogy azt a sorozat rezidense, Cadik és az A38 Hajó legénysége látja. A Real Your Nature azokat igyekszik megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és nem utolsósorban: mindez hogyan szólal meg. A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét.

Mivel a Real Your Nature csütörtökönként jelentkezik, havi egy alkalommal, igyekszünk szakítani a késői kezdés rossz szokásával is, a meghívott vendégek fél 12 és éjfél között állnak színpadra. A RYN sorozat negyedik eseményén a három súlyos MC-vel felálló manchesteri grime-dubstep-hiphopkvartett, a Virus Syndicate lép fel a rezidens Cadik, illetve c0p és Zeek mellett.

 

-- Ezúton értesítjük a sajtó képviselőit, és a közönséget, hogy 2009 októberétől az A38 Hajó bizonyos koncertjeire SMS-ben is lehet jegyet vásárolni. T-Mobile- és Pannon-előfizetők az koncert, program kódját (ez megtalálható az előadás promóciós anyagain, a www.a38.hu honlapon vagy az InterTicket honlapján) a 810-0410-es (nem emelt díjas!) számra elküldve vásárolhatnak jegyet. Részletek ezen a linken: http:/​/​www.a38.hu/​?p=cikk&id=190#SMS. --

 

A manchesteri négyesfogat, a három MC-vel és egy multiinstrumentalista producerrel felálló Virus Syndicate az utóbbi évek egyik legnagyobb zenei felfedezettje. Széttekert dubstepeket ötvöznek futurisztikus, minimalista grime-mal, és a súlyosan zuhogó elektronikus alapok felett a három rapper elképesztően vicces, ironikus és elsöprő lendületű flow-ja árad végeláthathatlanul. A brit sajtó hozsannázva fogadta a Virus Syndicate-et, produkciójuk sikerét és jellegét leginkább Dizzee Rascaléhoz hasonlítva. Budapestre egy mindent elsöprő, letaglózó erejű élő fellépéssel érkeznek.

 

A szindikátus zenei agya, Mark Foster, az MRK1 vagy Mark One néven alkotó ritmusmágus a kétezres évek eleje óta nem szűnő lendülettel kotyvasztja indusztriálból, visszhangos dubokból, belső szerveket rezegtető szubbasszusokból, tört ritmusokból és jó adag hiphopból álló gyilkos főzeteit. Bár százfelé dolgozik, e méregerős keverékek legjobbjait a Virus Syndicate-nek tartogatja, és az anyagokból összeállt már két teljes nagylemez és számtalan EP. Mindnek közös jellemzője, hogy a VS által képviselt stílusirányzat, a grime legjobbjai közé tartoznak: kíméletlen, okos és metsző iróniával bőségesen megspékelt szövegek, amiket a három manchesteri MC, Nika D, JSD és Goldfinga tol elemi energiával.

 

Tagok

MRK1: alapok, programozás, kütyük

Nika D: MC

JSD: MC

Goldfinga: MC

 

Nagylemezek

The Work Related Illness, 2005

Sick Pay, 2008

 

www.myspace.com/​virus_syndicate

 

Cadik, azaz Séfel Pál egykor az Anima Sound Systemmel kezdte a szkreccset, és azóta hazánk egyik vezető lemezlovasává küzdötte fel magát. Jungle, d'n'b, hiphop - főleg ezekben a műfajokban alkot nagyot, de a Palotaival közös B2B-akciók, a Rewindok és Sunday Sessionök gyönyörű eklektikus szetteket szültek.

 

Az évek során Cadik Magyarország egyik leginnovatívabb, mindig új utakon járó producerévé vált, amit leginkább a megfontoltan haladó, de annál kidologozottabb, briliánssá csiszolt anyagokkal előálló Membran projekt bizonyít. Cadik legutóbbi kezdeményezése, az A38 Hajóval közösen létrehozott Real Your Nature sorozat az elektronikus underground legfrissebb, kísérletező irányzatait mutatja be havi rendszerességgel.

 

www.myspace.com/​cadikofmembran

 

A pécsről származó c0p sokoldalúságához nem fér kétség: lassan másfél évtizede intenzíven vesz részt a legfrissebb elektronikuszenei irányzatok hazai és nemzetközi népszerűsítésében, grafikusként, újságíróként, a brit Hotflush Records tehetségeket felkutató szakembereként, a londoni sub.fm műsorvezető-szerkesztőjeként, és természetesen DJ-ként. Drum and bass, minimál, breakbeat, és mostanában leginkább a dubstep – ezek c0p karrierjének lefontosabb állomásai.

 

www.myspace.com/​_c0p

cop.underground.hu

c0pland.blogspot.com

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban. Jegyvásárlás SMS-ben T-Mobile- és Pannon-ügyfeleknek ezzel a kóddal: VIRUS1217 (Részletek a www.a38.hu weboldalon.)

 

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.

 

www.a38.hu

 

 

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó