Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

The Debut Classic @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. november 28.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House
The Debut ClassicKözkívánatra!!! Szakítva a hagyományokkal a téli időszakban is megrendezik az egyik legjelentősebb party-t a Debut a Classicot!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

The Debut Classic @ Prestige (ex Privé), Budapest

Közkívánatra!!! Szakítva a hagyományokkal a téli időszakban is megrendezik az egyik legjelentősebb party-t a Debut a Classicot!

1128 The Debut Classic - Club Prestige ( Ex Club Prive )


Az első Classicot még 2007-ben rendeztük a Bed Beachen , amelyet mindmáig sokan emlegetnek, s azóta is mind sikeresebb ez az est…

Ezen az estén a Debut régi rezidensei, pakolják a komolyabbnál komolyabb Classic muzsikákat. Az éjszaka egy igazi zenei utazás 2001-től – a Debut alapításától – napjainkig. Sok-sok minden történt velünk a 8 év alatt, s ez a party lehetőséget ad mindezt áttekinteni, ezen az éjszakán ötvöződik a múlt a jelennel….

Itt biztosan találkozhattok a rég látott ismerősökkel, kedvenc partyarcokkal, s hallhatjátok, énekelhetitek újra a legnagyobb slágereket. A helyszín a Debut stílusához legjobban illő ex Club Prive, amely ettől az estétől Prestige Club néven íródik be a Debut történetébe…

A helyszín egy teljes átalakításon esett át, ha lehet még „clubosabb lett”, de inkább majd mindent személyesen…J Az új külsőhöz új név illik, az új név Prestige , amely a Debut csapatától ered.

Várunk hát benneteket egy „ Classicus keresztelőn” !

1128 The Debut Classic

Prestige Club

Belépő: 2000 Ft

II. Tölgyfa utca 1-3



 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó