Pulzar

Belépő
Első napra a belépő2 500 Ft
Második napra a belépő3 000 Ft
Bérlet5 000 Ft

Partyajánló

Explosion- 15 éves a NARG 2009 november 6-7. @ Diesel Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. november 6. – 2009. november 7.
Helyszín Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Stílus Hard Techno, Hardcore, Techno, Hardstyle,
Jumpstyle
Explosion- 15 éves a NARG 2009 november 6-7.Az 1994-ben DJ Hell’oh által alapított NARG Entertainment hazánk legrégebbi, még ma is működő extrém elektronikus zenei rendezvényszervező csapata.Diesel Club, Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.
Az esemény résztvevői:
7 vendég igazolt vissza, például: dapa tiltottgyumolcs diusone TechnoKitty peestheee toMOne zalasound
összes résztvevő megtekintése

Explosion- 15 éves a NARG 2009 november 6-7. @ Diesel Club, Budapest

Az 1994-ben DJ Hell’oh által alapított NARG Entertainment hazánk legrégebbi, még ma is működő extrém elektronikus zenei rendezvényszervező csapata.

Explosion- 15 éves a NARG 2009 november 6-7.

 

A NARG fennállasának 15-ik évfordulója alkalmából, 2009 november 6-án és 7-én megrendezésre kerül partysorozatuk eddigi legnagyobb epizódja az Explosion, 15 years of NARG alcímmel. A 2 estés rendezvény 50 DJ-t vonultat fel 3-3 teremben, a hardcore, techno, hardtechno, hardstyle, d’n’b és breakcore stílusok mentén. A belépőkhöz igazán baráti áron, 2500, 3000 illetve a két napra 5000 forint ellenében lehet hozzájutni.

 

Helyszín a megszokott Diesel Klub lesz a Népligetben, időpont november első hétvégéje, a party pedig a következőképpen fog alakulni: 6-án, pénteken, 10 órakor nyílnak a kapuk és indulnak a lemezjátszók, mindhárom helyszínen. A nagyteremben az első napon az industrial- / hardtechno muzsikáké lesz a főszerep, és két külföldi vendég DJ lesz  majd hallható, egyikük a holland Rude Awakening, a teljesen exkluziv és innovatív, de mégis mindig teltházat prezentaló Club r_AW estek létrehozója és rezidens DJ-je. A Club r_AW otthont ad minden úttörőnek számító, kemény hangzású technonak- és a belőle kifejlődött, kialakult új stílusoknak, nem ismerve megalkuvást színvonal tekintetében. Tiszteletét teszi továbbá a fent említett Club r_AW estek egyik gyakori meghívottja, Peaky Pounder, a magát finnek valló, de Hollandiában alkotó, hardtechno furcsaság, akinek szinte nem lehet letörölni a mosolyt az arcáról. Zenei világa teljesen egyedi, valahova a hardtechno és a hardcore közé lehetne elhelyezni, fűszerezve egy kis seggrázós diszkó beütéssel, amivel biztosít egy egyértelműen kemény hangzást, de mindezt vidáman, mókásan adva elő, tele energiával. Nem valószínű, hogy bárkinek is csalódást tudna okozni! Ami a magyar DJ-ket illeti, itt sem kell majd egyhangúságra panaszkodni, több hardtechno csapatból is lesznek vendégeink, mint az NGoHT illetve a Dreadful Beats, személy szerint Killswitch, Nilux, SveTec, Psycho-Rex, és TerroR lesz jelen. Utoljára említve, de nem utolsó sorban pedig a NARG DJ Team -Hell'oh, Mercenary, XT Noise - is prezentál egy exkluzív industrial szettet a résztvevőknek.

 

A második terem a hardstyle szerelmeseinek birodalma lesz, ahol az Next Chapter label 2 DJ-e emeli az est fényét. A megintcsak holland Zero Sanity, aki hazájában számos partyn megfordult már, most kishazánkba is ellátogat, és elhoz nekünk egy csipetnyit Hollandia hardstyle világából. Az Ausztriából érkező tehetség, Kodex pedig ehhez tesz majd hozzá, biztosítva a multikulturális felhozatalt. Természetesen felvonulnak a szcéna legjelesebb hazai képviselői is, kezdve Denoiserrel, Adam Bass, Ninth, Whirl, Outragers, és FazeCore.

 

A négynegyed ütemektől pedig azoknak sem kell megválniuk, akik a harmadik terem meglehetősen változatos kinálatát választják. Minden egyes itt fellépő artist mondhatni teljesen kulonféle stílust képvisel, megmaradva a techno keretein belül. Jelenlétével megtisztel minket Isu, Dork, LA King, Sinko, Vanda, Carco (live), és két újonnan feltörekvő tehetség az Audioexit Recordstól Doryk aka P.c.m.n. és Dan Mute saját darktechno / experimental techno zenéiket prezentálják nekünk egy-egy órás live actjükben.  

 

Ezzel el is érkeztünk a második naphoz. A szombat estére is érdemes lesz odafigyelni. Kezdés változatlanul este 10 óra, lesz egy nagy hardcore terem, egy a törtütemeknek, és egy pedig early rave / old school hardcore. De jöjjenek a részletek. Vendégünk lesz az est folyamán a hardcore szcéna vitathatatlanul legtehetségesebb és legtermékenyebb alakja, DJ Promo-a fentebb már említett Rude Awakening alteregója. Szigorú ábrázata jól tükrözi: szigorúan törekszik a tökéletességre. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a hardcore nehéz napjait újra és újra innovatív megjelenésekkel segítették átvészelni, sőt, új értelmet adni neki, DJ Promo ezt büszkén megteheti. A NARG nagy álma válik azzal valóra, hogy őt Magyarországra hozza a rajongóknak. Promo kíséretében érkezik az olaszok képviseletében The Whishmaster, aki hamisítatlan mainstyle szettjeivel a holland partik és fesztiválok közkedvelt figurája. Megjelenéseivel szinte berobbant, és egyből az élvonalban tudhatta magát, a legnagyobbak között. A NARG tagok, azaz Hell’oh, Mercenary és XT Noise ezúttal hardcore zenéiket hozzák magukkal, és igyekeznek hamisítatlan ünnepi hangulatot varázsolni. Velünk lesz még Rob2Speed Szlovákiából, a Hardcore Masters Vienna (live) és BPM Junkie Ausztriából, alkalmat adva rá, hogy ápoljuk a jószomszédi viszonyt, és ahogy gyorsul majd az est tempója, tartogat még  egy meglepetést, Mobius személyében, aki Hollandiából hoz nekünk speedcore és terror darabokat, hogy nehogy véletlenül lankadjon a lelkesedés a buli végére.

 

A törtütem teremben köszönthetjük Bong-Ra-t, aki egy-két alkalommal prezentált már teltházas bulit Budapesten, biztos ugyanolyan sikere lesz most is, szabadszellemű absztrakt breakcore showjának. Az eklektikában jeleskedő Mesterházyt is ebben a teremben dugjuk pult mögé, hogy pörgesse változatosabbnál változatosabb lemezeit. Kemény, technoid drum and bass-t szolgáltat majd Mystification, Numek, Migu, Savage és DTR & Human back2back szettben, illetve Cypher Unknown fog még egy kis csalafintaságot becsempészni, úttörő tört lemezeivel, a jövő felé mutatva utat.

 

A múltat pedig a kisterem line-upja fogja felidézni, igazi oldschool hardcore és régi rave zenékre lehet majd itt nosztalgiázni. Holland jóbarátaink, D-Tail és Mortis, akik nem bírnak egy Explosiont sem elmulasztani, most is nagy lelkesen jönnek, velünk együtt ünnepelnek, és lemezestáskájuk legmélyéről fognak mazsolázni, az igazán oldschool élmény biztosításának érdekében. Ritka alkalmak egyike lesz ez, ahol a Neorave tagjai is szerephez jutnak, és segítenek a múltba 'rave'-ülni az arra vágyóknak, köszönthetjük köreinkben BlasterNOX-ot, RikeR-t, DJ Flatline-t, Futurewave-t, és Protonix-ot. Illetve a szárnyait bontogató Rakehell csapat is reprezentálva lesz, Dr. Folli személye által, aki szintén egy exkluziv oldschool szettel kedveskedik majd nekünk.

 

Lényeg a lényeg, ez a NARG és a magyarországi hardcore történetének eddigi legjelentősebb  eseménye sok jó zenével, jó társasággal, tehát hiba lenne kihagyni ezt a bulit! Augusztus folyamán pedig új formát öltött az Explosion site is, ahova további rengeteg infó kerül fel a partyról,  artistokról és a NARG-ról: www.explosion.hu

Explosion - 15 years of NARG - Day 1
2009. November 06. - Péntek
Presented by NARG Entertainment

Diesel Club - 1101 Budapest, Népliget u. 2.

Area 1: Hardtechno, Schranz, Industrial Hardcore

Rude Awakening (NL)
Peaky Pounder (FI)
NARG DJ Team: Hell'oh, XT Noise, Mercenary
SveTec
Killswitch
Nilux
DJ Hammond
Psycho-Rex

Area 2: Hardstyle, Jumpstyle

Zero Sanity (NL)
Kodex (A)
Denoiser
Adam Bass
Outragers
NINth
Whirl
FazeCore

Area 3: Techno, Minimal, Electro

Carco - live
Doryk aka P.c.m.n. - live
Dan Mute - live
Vanda
Isu
Dork
LaKing
Sinko


Explosion - 15 years of NARG - Day 2
2009. November 07. - Szombat
Presented by NARG Entertainment

Diesel Club - 1101 Budapest, Népliget u. 2.

Area 1: Hardcore, Mainstyle, Darkcore, Terror

Promo (NL)
The Wishmaster (I)
Mobius (NL)
Rob2Speed (SK)
BPM Junkie (A)
Hardcore Masters Vienna - live (A)
NARG DJ Team: Hell'oh, XT Noise, Mercenary

Area 2: Breakcore, DnB, Ragga Jungle

Bong-Ra (NL)
Mesterhazy
Numek
DTR + Human
Savage
Mystification
Migu
Cypher Unknown


Area 3: Oldschool Hardcore, Rave Classics

D-tail (NL)
Mortis (NL)
Folli
BlasterNOX
RikeR
Futurewave
DJ Flatline
Protonic

2 days, 6 areas, 50 artists, 15 years birthday celebration

Belépô: Szombat, Nov 7.: 3000 HUF, 2 napos: 5000 HUF
info: http://www.explosion.hu

2 days, 6 areas, 50 artists, 15 years birthday celebration

Belépô: Péntek, Nov 6.: 2500 HUF, 2 napos: 5000 HUF
info: http:/​/​www.explosion.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó