Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

DAVE SEAMAN a Monroeban @ Monroe Club

Fellépők
Dátum 2009. március 21.
Helyszín Monroe Club, Maglód
Stílus House, Progressive House
DAVE SEAMAN a MonroebanDave Seaman egyike a house-kultúra legelső úttörőinek. Tapasztalt róka, akit a Földön mindenütt szélesre tárt karokkal és kaján vigyorral vár a partivilág.Monroe Club
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: engi_
összes résztvevő megtekintése

DAVE SEAMAN a Monroeban @ Monroe Club

Dave Seaman egyike a house-kultúra legelső úttörőinek. Tapasztalt róka, akit a Földön mindenütt szélesre tárt karokkal és kaján vigyorral vár a partivilág.

 Seaman Magyarországot is meghódította, a kilencvenes évek végén játszott itt először, és azóta is csak hibátlan és teltházas bulikat éltünk át vele. Erről megbizonyosodhattok ti is március 21.-én, szombaton, a Monroe arénájában. A  headliner „Sámán" mellett illusztris a további névsor is: Maxim Kuznyecov (Syberia Session), Collins & Behnam (Solid Beatz), Deep Junior (Coronita), Norah van Zaax (Saints), Nemere (B7), Deadpee (Minimal Cafe), Matthew (Monroe). Az este hangulatához topless táncoslányok, erotic live showk, showtáncosok, valamint Fütyülős akciók és ajándékok járulnak hozzá.

Belépő: 2.000.-HUF éjfélig, utána 2.500.-HUF / info: 06-70-317-78-78 / web: www.monroeclub.hu / cím: Monroe Club, Maglód Fő u. 104., Bp. XVII.-ker. mellett / Megközelíthető: az új MO-ás maglódi lehajtójánál, vagy a Jászberényi (31-es) úton a XVII-kertől 4 km. / Ingyenes partybusz rendelhető 5 főtől: 06-70-667-5449 számon

 

A Seaman huszonöt éve DJ; szerepelt a klubberek bibliájaként ismert Mixmag szerkesztőjeként; remixelt és kooperált oly lángelmékkel, mint a U2, Kylie Minogue, David Bowie, a Pet Shop Boys, Michael Jackson, a Placebo, a New Order, Blur, Sting. A Global Underground, a Renaissance vagy épp a Therapy Sessions megbízásából alkotva több mint húsz sikeres válogatásalbumot készített a legpatinásabb kiadók égisze alatt. Emellett ő maga is igazgat jó nevű független labeleket: a Stress Recordsnál nem egy Sasha, Full Intention, Danny Tenaglia, Planet Funk és John Digweed produktum jelent meg Dave-nek köszönhetően; míg az Audio Therapy-val Luke Chable, Phil K, az Infusion, a Lexicon Avenue, Slacker, Timo Maas, James Holden illetve Anthony Pappa karrierjét segítette.

Közvetlen személyiségét nem lehet nem szeretni, zenei hitvallása pedig magáért beszél: "Fontos, hogy ne csak az underground számára legyen elérhető a house. Ha úgy tudjuk tömegek figyelmét megragadni, hogy közben megőrizzük a felszín alatt az értékeket, az nagyon izgalmas feladat! Maga a DJ-zés a szórakoztatásról szól, de egyben annak megértéséről is, hogy a zene egy művészeti forma. Meg kell találni az egyensúlyt. Próbálom ezt az erkölcsi világképet beletenni azokba a lemezekbe, amelyeket kiadunk, és persze a DJ-szettjeim is eszerint épülnek fel. Azon vagyok, hogy az undergroundon túl is identitásra leljenek."

Mozgalmas zenei munkássága mellett azt gondolhatnánk, Seaman house-zal kel és fekszik. Tévedünk. A leedsi mester ugyanis mindemellett simán megoldja, hogy modellkedjen a Levi's japán kampányában, TV-műsorokat vezessen a BBC-nél, és annyiszor utazza körbe a világot, mint talán senki más a DJ-pályatársak közül...

"Habár már nagyon korán tisztában voltam vele, hogy DJ akarok lenni, a legnagyobb álmom ezzel kapcsolatban a wakefieldi Casanova klub meghódítása volt. Legmerészebb elképzeléseim során sem jutott eszembe soha, hogy beutazhatom a világot. Ráadásul folyamatosan! És mennyi kalandot éltem át! A legőrültebb dolog akkor történt, amikor először játszottam Kolumbiában: a nemzeti csatorna reggeli híradójának stábja és kamerái vártak rám a reptéren, ráadásul két felfegyverzett őr kísért a hotelbe. Hát nem éppen erre számítottam sulidiszkós koromban!"

Így van ez, ember tervez, Isten végez. Mi csak örülünk, hogy az iskolapadból kinőve a planéta egyik legszimpatikusabb DJ-producere kezdte bontogatni szárnyait. Aki ma már tapasztalt vén rókaként huncut lelkesedéssel fejti a jövőt: "Új fázisba érkezünk. A dance-nek fel kell robbania, újra kell alakulnia. Ez a dolgok rendje, a divat körkörös változásának természete. Úgy érzem, mintha most kezdtem volna, nagyon izgalmas időket élünk!"

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó