Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Others, avagy egy új csillag a honi elektronikus zene egén... @ Tabu, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Nathan K
Dátum 2009. január 23.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Tech-house
Others, avagy egy új csillag a honi elektronikus zene egén...Három jóbarát gondolt egyet és megálmodta, újragondolta a klubest fogalmát: Others. A három teljesen megszállott, kreatív zenész már évek óta azzal hívja fel a figyelmet magára, hogy nem ugyanazt, nem ugyanúgy, hanem sokkal nagyobb kreativitással és szélesebb skálán mozogva játssza a közönségnek, mint egy átlagos lemezlovas.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Others, avagy egy új csillag a honi elektronikus zene egén... @ Tabu, Budapest

Három jóbarát gondolt egyet és megálmodta, újragondolta a klubest fogalmát: Others. A három teljesen megszállott, kreatív zenész már évek óta azzal hívja fel a figyelmet magára, hogy nem ugyanazt, nem ugyanúgy, hanem sokkal nagyobb kreativitással és szélesebb skálán mozogva játssza a közönségnek, mint egy átlagos lemezlovas.

Az Others partik látogatói egy teljesen más, a megszokottól merőben és merészen eltérő világba csöppennek. A központban természetesen a legjobb és a legújabb elektronikus tánczenék állnak, csak MÁSképp! A srácok egész estét betöltő műsorában az egyes dalok csak zenei alapanyagként szolgálnak, a kezeik között a keverőpult hangszerré válik, mellyel újraalkotják a zenéket, soha nem hallott harmóniákat és vérpezsdítő ritmusokat varázsolva elő! Mivel mindhárman a parti bármely időpontjában kiválóan eltalálják a közönség ízlését, a hármójuk közti sorrend mindig más és más lehet. Mi a titkuk? Ez igen egyszerű: mivel maguk is a klubközönség soraiból léptek ki, így pontosan tudják, de még inkább érzik, mikor milyen hangzás, dallam vagy éppen ritmus a legmegfelelőbb a közönségnek.  

 

A három név, mely az Others mögött áll: Nathan K, Peet és Peter Kersak.

 

Nathan K csaknem másfél évtizede pörgeti a korongokat, nem is akármilyen sikerrel. A szakmabeliek azt tartják, hogy aki szalagos magnón tanult meg mixelni, az sajátította csak el úgy istenigazából a DJ-zés alapjait. Nos, ez Nathan K esetében pontosan így történt... Rövid idő alatt a főváros két legmeghatározóbb klubjának közönségét (Colosseum, Pacha) is meghódította, de saját zenéivel is aratja a babérokat. Legutóbb 2008 márciusában jelent meg Nathan K új dala "Nesztech" címmel Snake Sedrick kiadójánál, a Tilth Music-nál. Ráadásul máris olyan világsztárok lemeztáskájába került bele, mint Tarkan vagy Subsky!

 

Peet a trió legifjabb tagja, aki szintén gyakorlatilag az anyatejjel szívta magába a zenét. Kiskamaszként már suli-bulikon felelt a talpalávalóért, hogy aztán ő is meghódítsa Budapest nagyobb partihelyszíneit (E-play, Képi Blanc, E-Klub). Kreativitása azonban nem hagyta nyugodni, s miután az E-Playben összehozta a sors (az akkoriban még Snoopyként ismert) Peter Kersakkal, hamar elindult a zenekészítés diadalmenete is. Rengeteg együtt töltött idő, átbeszélgetett éjszaka

és a hihetetlen tenni akarás vezetett az első közösen írt szerzeményükig. Az Eclectica - O'Spectra című slágere mára legendássá vált... Nathan K – jel kiegészülve hármasban, rendkívül jó hangulatban járták az országot és olykor a külföldi felkérést is kaptak. Így látogattak el pl. a Pacha, a Home, a Palace, a pécsi B 52 vagy akár a romániai Renaissance bulijaira.

 

Peter Kersak karrierje nemzetközi szinten is figyelemre méltó. A kamaszként a hátsó padban elkövetett walkman-tekergetésben társa nem más volt, mint Nathan K. A Váci utcai Playhouse Cafetól a rangos nemzetközi kiadóig, a Bedrockig szinte egy pillanat alatt jutott el, hogy meg se álljon a tokiói szuperklub, a Womb DJ-pultjáig. Azért közben útba ejtette a 2001 őszén megnyíló budapesti Pacha-t, ahol a nyitóbulin fellépő Rui Da Silva és promóter barátai is felkapták a fejüket Peter játékára. Nem sokkal később már a Pacha Futuro világkörüli turnéján találta magát, érintve a világ legnagyobb elektronikus zenei rendezvényét, a miami WMC-t, majd az ibizai és mallorca-i Pachát és a Creamfields fesztivált Liverpoolban.2002-ben csatlakozott a Holland mean –dream dj ügynökséghez és általuk jutott el Fokvárosba, Johannesburgba és Bahrainbe is. 

 

A nyerő hármas most új utat mutat a honi klubkultúrának, újrarajzolja majd az elektronikus zenei térképet!

 

Nagy tervek várnak emellett megvalósulásra, hiszen a csapat saját közös szerzeményekkel is ki kívánja elégíteni a mindig újra éhes hazai és nemzetközi publikumot. Az előzmények alapján erre meg is van minden esélyük, hiszen a korábbi saját labelük két dala Chris Fortier és a Grammy-díjas Deep Dish DJ szettjeibe is eljutott. Az Others az a bizonyos „valami más”, amire már oly régóta várnak a partiarcok és az igényes modern zene rajongói – és nem csak Magyarországon!

 

Mix letöltés : www.myspace.com/​others03

 

Január 23.-án, pénteken Tabu Lounge falai közt mutatja meg magát a trió.  A belépés a hölgyeknek egész éjszaka ingyenes!! Uraknak 1500Huf!

Egész éjszaka Bacardi Razz italakció!!

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • All Inn 008 – Premiesku: Hooman Ep

    A house újabb bugyraiba vezet el az All Inn Records idei első kiadványa, a Hooman Ep. A kiadványon hallható 3 trekk szerzője Livio & Roby. A hangzás az első chicagói garage és house akusztikus világát idézi. Az All Inn zenéiben máskor is felfedezhettük a klasszikus house-t, de ennyire hitelesen egyik sem mutatta meg ennek a stílusnak a kincseit. Ezzel a kiadó újabb csillagos ötöst kapott a szakmától – már a hivatalos debütálás előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó