Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 990 Ft
Elővételben 2008. december 30.-ig4 990 Ft

Partyajánló

MTV Partyzone Szilveszter 2008 @ Petőfi Csarnok

Fellépők
Dátum 2008. december 31.
Helyszín Petőfi Csarnok, Budapest
Stílus Techno
MTV Partyzone Szilveszter 20082008. december 31-én immár második alkalommal kerül megrendezésre a Deadcode Production és a magyar Music Television közös szervezésű óévbúcsúztató megapartija, az ország legnagyobb technoszilvesztere, az MTV PartyZone Szilveszter.Petőfi Csarnok

MTV Partyzone Szilveszter 2008 @ Petőfi Csarnok

2008. december 31-én immár második alkalommal kerül megrendezésre a Deadcode Production és a magyar Music Television közös szervezésű óévbúcsúztató megapartija, az ország legnagyobb technoszilvesztere, az MTV PartyZone Szilveszter.

2008.12.31. MTV PARTYZONE SZILVESZTER 2008 - PETŐFI CSARNOK - BUDAPEST

 

2008. december 31-én immár második alkalommal kerül megrendezésre a Deadcode Production és a magyar Music Television közös szervezésű óévbúcsúztató megapartija, az ország legnagyobb technoszilvesztere, az MTV PartyZone Szilveszter. A Magyarországon minden szempontból egyedülálló minőséget és értéket képviselő rendezvény az elmúlt évek hagyományaihoz híven ismét a Petőfi Csarnokban, és ismét két teremmel várja a szórakozni vágyó techno-kedvelőket. A nemzetközi és hazai sztárokkal teletűzdelt line-up, és a Deadcode rendezvényeken megszokott csúcs audiovizuális technikai felszereltség idén is a megszokott színvonalat hozza, s méltó körítést ígér az év utolsó éjszakájához.

 A fellépő gárdában a hazai élvonal mellett dj-pultba lép a belga techno-fenegyerek Marco Bailey, a brit techno-szcéna büszkesége, az épp Raudive néven hódító Oliver Ho, a néhány év alatt a legszűkebb elitbe berobbanó Dominik Eulberg, valamint Ausztria number one lemezlovasa Philipp Straub aka Felipe is.

 

A lista élére kívánkozó MARCO BAILEY személyében a magyar techno-rajongók régi nagy kedvencét üdvözölhetjük újra Budapesten, s aki éppen a Deadcode Production jóvoltából szerepelt először Magyarországon. A belga playboy másfél évtizede tekintheti hivatásának a lemezlovaskodást, melyhez páratlanul termékeny produceri munkásság kapcsolódik. A ’90-es évek közepe óta sorra készíti a figyelemreméltó techno-lemezeket, melyek azóta is olyan elismert kiadók kínálataiban bukkantak fel, mint az Intec, a Primate, a Zync, a Fine Audio, a Titanium, vagy a Session Recordings.

2001-ben jóbarátjával, Cristian Varela-val közösen megalapította első saját kiadóját, a beszédes nevű Pornographic-ot, melyet 2002-ben újabb label, az MB Elektronics beindítása követett.

Marco saját elmondása szerint egy igazi önmegvalósító alkat, azzal a küldetéstudattal felvértezve, hogy az igazi techno zene szeretetével szórakoztassa az embereket. Erről szilveszter éjjelén a Petőfi Csarnok közönsége is meggyőződhet!

 

Szintén régi ismerőst köszönhetünk a Londonból érkező OLIVER HO személyében, aki pár évnyi viszonylagos hallgatás után RAUDIVE néven kiadott lemezeivel épp újra a csúcsokat ostromolja.

A Meta Records-szal több, mint egy évtizede sikert-sikerre halmozó Oliver 2005-ben gondolt egy merészet, és tíz évnyi produceri tapasztalatát, valamint zenei élményeit egyetlen projektbe sűrítette össze, és életre hívta a Raudive névre hallgató művész-alteregóját. Az elképzelés telitalálatnak bizonyult, hisz’ korábbi hangzásainak lenyomatai mellett a legmodernebb ötletek is visszaköszönnek a Raudive projektben.

Annak ellenére, hogy sosem vágyott feltétlenül hírnévre, az egymásutánban megjelenő Meta-lemezekkel, és a virtuóz dj-technikájának köszönhetően élményszámba menő szettjeivel hamar a globális techno-szcéna egyik legelismertebb művészévé vált. Lemezei állandó szereplői olyan nagyságok dj-szettjeinek, mint Laurent Garnier, Sven Väth, Jeff Mills, vagy Richie Hawtin.

 

Szintén a jelenkori tánczenei-ipar ászának számít a civilben egyébként ornitológus-foglalkozású DOMINIK EULBERG is. Az idén épp 30-ik születésnapját ünneplő zenész legelső lemezei rögtön olyan  neves kiadók, mint a Raum…Musik, vagy a Ware katalógusaiban bukkantak fel, majd a sor tovább folytatódott a Cocoon, Traumschallplatten és Trapez címkéknél. Utóbbi gondozásában jelent meg 2004-ben első önálló albuma, a „Flora & Fauna”is, mely év végén több neves német elektronikus-zenei szaklap, például a Groove valamint a Raveline szavazásán is előkelő helyezést ért el a „Legjobb album” kategóriában. 2005-ben és 2006-ban tovább gyűjtötte a különböző médiumok év végi elismeréseit, a Groove Magazin például az év producerének választotta 2005-ben, de a German Dance Awards különböző kategóriáiban is évről-évre felbukkan az élmezőnyben. Második nagylemeze, a „Heimische Gefilde” pedig az előkelő German Record Critics (Német Lemezkritikusok) díját zsebelte be 2007-ben.

 

Az MTV PartyZone Szilveszter külföldi szekcióját erősíti PHILIPP STRAUB aka FELIPE is, az osztrák szcéna emblematikus alakja, akiben szintén a hazai közönség egyik régi kedvencét tisztelhetjük. Majd’ másfél évtizeden túlmutató karrierje során Ausztriából elsőként neki sikerült csatlakoznia a világ techno művészeinek elitligájába. Hosszú évek óta rendszeres fellépője a földkerekség legjobb klubjainak, és legnívósabb fesztiváljainak, s emellett producerként is megállja a helyét a legnagyobbak között. A magyar technopartik egyik legrégebbi rendszeres vendégeként, ha valaki, akkor Philipp aztán igazán tudja, hogyan varázsoljon megfelelő atmoszférát egy ilyen kaliberű rendezvényhez.

 

Ebben minden bizonnyal segítségére lesznek Magyarország kedvencei is. A hazai színeket a Deadcode szilveszteri partijain már megszokott erősségű fellépőgárda képviseli. A Deadcode dj-k, azaz HOT X, és IGOR DO’URDEN mellett dj-pultba lép BUDAI (Ego Traxx, I Love Deep), NEWL (VIVA), valamint a COLLNS & BEHNAM (Rotation, Solid Beatz) duó is.

 

A kisteremben pedig COYOTE (Deadcode), JUNKIE & HAWKY (Secret Fusion), és POLYMORPHIN (Schallschnelle) várják tech /electro/ minimal/ house szettjeikkel a lágyabb ütemek kedvelőit.

 

MTV Partyzone Szilveszter 2008
12.31. Petőfi Csarnok - Budapest


MARCO BAILEY ( MB electronics - Drumcode - Brussel - B )
OLIVER HO aka RAUDIVE ( Klang / Poker Flat - London - UK )
DOMINIK EULBERG ( Traum / Cocoon – Frankfurt - D )
PHILIPP STRAUB aka FELIPE ( Titan - Vienna - A )
HOT X ( Deadcode - H )
BUDAI ( Egoist - H )
IGOR DO'URDEN ( Lebensfreude / Buksi Records - H )
DJ NEWL ( MTV - H )
COLLINS & BEHNAM ( Yoshitoshi / Solid Beats - H )
COYOTE ( Logical - H )
JUNKIE & HAWKY ( Secret Fusion - H )
POLYMORPHIN ( Shallschnelle - H )


helyszín: Petőfi Csarnok - 1146 Budapest - Zichy Mihály út 14.
kapunyitás: 20:00 / start: 21:00 / end: 08:00
elővétel: 4990 HUF
belépő: 5990 HUF
VIP belépő: 10000 HUF ( limitált )

 

Akciós online jegyrendelés December 10 -ig: 3990 HUF
Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/​jegyrendeles , info@deadcode.hu


info: 06 30 30 30 220
info@deadcode.hu

http:/​/​www.deadcode.hu
http:/​/​www.myspace.com/​deadcodeproduction
http:/​/​www.mtv.co.hu

 

 

Elővételi Helyek:

 

Budapest:

Volt Bolt - VII. Klauzál Tér 14. nyitva tartás: H-P: 11-19 H , SZ: 11 - 16 H  ( a Volt Bolt idei utolsó nyitvatartási napja Dec. 24. )
Deep Hanglemezbolt - VI. Aradi u. 22. nyitva tartás: H-P: 11-20 H , SZ: 12 - 16 H

Budapest, DJ Service Records , VI. Jókai utca 14.
Budapest, Record Store , I. Hattyú u. 4.

 

Dedrecen:

Discoland - Kossuth u. 58.

 

Győr:

Music Dome - Bajcsy-Zsilinszky u. 42.

 

Miskolc:

Mistral Dj Shop - Széchenyi u. 8.

 

Sopron:

MAX - Ferenczy J. u. 46.

 

Szeged:

Bahia Music - Klauzár Tér 5.

 

Szombathely:

Líra Könyvesbolt - Foghíj u. 3.

 

Zalaegerszeg:

Boris Tatto - Eötvös u. 3.

 

Szolnok:

60MPH - Gárdonyi G. u. 2.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-03-14] M47 Classic 2015
    @ Petőfi Csarnok

    M47 Classic 2015 (Party Show) - DJ Rush ⋆ Marco Remus
  • [2014-04-04] Parádé a víz alatt: Ocean of Madness
     

    Visszatér az őrület a frissen megújult Petőfi Csarnokba. Merüljetek el velünk egy teljesen új világba az óceán mélyére.
  • [2013-12-31] 2014 Szilveszter @ Petőfi Csarnok
     

    PartyCode idén is elhozza nektek a tavalyi év legnagyobb szilveszteri őrületét Budapestre a Petőfi Csarnokba a YOUnight közreműködésével.
  • [2013-12-10] MORCHEEBA (UK)
    @ Petőfi Csarnok

    A brit Morcheeba lassan fennállásának huszadik évfordulójához érkezik. A ’90-es évek közepén a Godfrey-testvérpár (DJ Paul és Ross) Skye Edwards énekesnővel kiegészülve alapította meg a kezdetben trip hopot játszó, majd a későbbiekben egyre inkább a könnyen befogadható pop zene irányába húzó zenekart. Meg is lett az eredménye, hiszen Big Calm című második nagylemezük az Egyesült Királyságban és Franciaországban is platina minősítést ért el. A sikerszéria a következő lemezzel is folytatódott, erre került fel a világszerte nagy áttörést hozó Rome Wasn’t Built In a Day, melyet a mai napig a legnagyobb slágerek között tartanak számon. Eddigi hét nagylemezükből pedig több mint ötmillió példány fogyott el.
  • [2006-12-31] VIVA Eeelektro Szilveszter plussz
    @ Petőfi Csarnok

    Magyarország legnagyobb szilveszteri partija, a VIVA EEELEKTRO SZILVESZTER az elmúlt éveknél is nagyobb területen várja az óévbúcsúztató partizokat a budapesti Petőfi Csarnokban.

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó