Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
VIP10 000 Ft
Elővételben 2006-01-30-ig4 500 Ft

Partyajánló

VIVA Eeelektro Szilveszter plussz @ Petőfi Csarnok

Fellépők
Dátum 2006-12-31
Helyszín Petőfi Csarnok, Budapest
Stílus Techno, Electro
VIVA Eeelektro Szilveszter plusszMagyarország legnagyobb szilveszteri partija, a VIVA EEELEKTRO SZILVESZTER az elmúlt éveknél is nagyobb területen várja az óévbúcsúztató partizokat a budapesti Petőfi Csarnokban.Petőfi Csarnok

VIVA Eeelektro Szilveszter plussz @ Petőfi Csarnok

Magyarország legnagyobb szilveszteri partija, a VIVA EEELEKTRO SZILVESZTER az elmúlt éveknél is nagyobb területen várja az óévbúcsúztató partizokat a budapesti Petőfi Csarnokban.

A Főaréna mellett óriási drinkbárok, közlekedő folyósok , VIP terem és az Electronic Beats valamint a Coca Cola által működtetett két különleges lounge áll majd a megaparty vendégeinek rendelkezésére. . Említésre méltó még, hogy a nagy területhez nagy mennyiségű mellékhelyiségek is tartoznak, tehát elkerülhetőek lesznek majd a hosszas és felesleges sorban állások.
A táncarénában a DEADCODE rendezvényeken már megszokott MARTIN AUDIO W8L csúcskategóriás hangrendszere biztosítja a tökéletes hangzást, ami szintén hightech fény és videotechnikával lesz kiegészítve.
További jó hír hogy már működik a DEADCODE PRODUCTION új jegyrendelő rendszere, amely használatával a postaköltség megfizetése nélkül lehet hozzájutni az elővételi jegyekhez.
A rendezvény weboldalán a www.deadcode.hu n már elindult a szilveszteri nyereményözön , ahol SONY ERICSSON W850i mobiltelefonokat , normál és VIP belépőket valamint
Mix CD ket nyerhetnek a szerencsés játékosok.

2006.12.31. VIVA EEELEKTRO SZILVESZTER - PETŐFI CSARNOK - BUDAPEST
Dj-k:
LUKE SLATER ( mute / mote-evolver - London - UK )
THOMAS SCHUMACHER ( spielzeug - Berlin - D )
TEARZ ( life on - Tokyo - J )
FELIPE ( titan - Vienna - A )
COLLINS & BEHNAM ( rotation rec. - H )
HOT X ( deadcode - H )
BUDAI ( ego - H )
IGOR DO'URDEN ( deadcode - H )
COYOTE ( deadcode - H )
NEWL ( viva eeelektro - H )

elővétel: 4500 HUF, belépő: 5500 HUF
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált )
start: 21:00, end: 08:00
www.deadcode.hu , www.vivatv.hu
info@deadcode.hu
info: 06 30 30 30 220

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2015-03-14] M47 Classic 2015
  @ Petőfi Csarnok

  M47 Classic 2015 (Party Show) - DJ Rush ⋆ Marco Remus
 • [2014-04-04] Parádé a víz alatt: Ocean of Madness
   

  Visszatér az őrület a frissen megújult Petőfi Csarnokba. Merüljetek el velünk egy teljesen új világba az óceán mélyére.
 • [2013-12-31] 2014 Szilveszter @ Petőfi Csarnok
   

  PartyCode idén is elhozza nektek a tavalyi év legnagyobb szilveszteri őrületét Budapestre a Petőfi Csarnokba a YOUnight közreműködésével.
 • [2013-12-10] MORCHEEBA (UK)
  @ Petőfi Csarnok

  A brit Morcheeba lassan fennállásának huszadik évfordulójához érkezik. A ’90-es évek közepén a Godfrey-testvérpár (DJ Paul és Ross) Skye Edwards énekesnővel kiegészülve alapította meg a kezdetben trip hopot játszó, majd a későbbiekben egyre inkább a könnyen befogadható pop zene irányába húzó zenekart. Meg is lett az eredménye, hiszen Big Calm című második nagylemezük az Egyesült Királyságban és Franciaországban is platina minősítést ért el. A sikerszéria a következő lemezzel is folytatódott, erre került fel a világszerte nagy áttörést hozó Rome Wasn’t Built In a Day, melyet a mai napig a legnagyobb slágerek között tartanak számon. Eddigi hét nagylemezükből pedig több mint ötmillió példány fogyott el.
 • [2008-12-31] MTV Partyzone Szilveszter 2008
  @ Petőfi Csarnok

  2008. december 31-én immár második alkalommal kerül megrendezésre a Deadcode Production és a magyar Music Television közös szervezésű óévbúcsúztató megapartija, az ország legnagyobb technoszilvesztere, az MTV PartyZone Szilveszter.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó