Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Essential Times Xmas party @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 26.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus House, Progressive House
Essential Times Xmas partySzeptember negyedik péntekjén egy vadonatúj partysorozat indult a Tabu falai között. Azóta több, nagysikerű bulit könyvelhet el, Budapest legújabb színfoltja. A három hónap alatt vendégeink voltak: Kühl, Coyote, Hotx. Ahogyan azt tapasztalhattátok: Essential Times – az elnevezés önmagáért beszélt és beszél!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Essential Times Xmas party @ Tabu, Budapest

Szeptember negyedik péntekjén egy vadonatúj partysorozat indult a Tabu falai között. Azóta több, nagysikerű bulit könyvelhet el, Budapest legújabb színfoltja. A három hónap alatt vendégeink voltak: Kühl, Coyote, Hotx. Ahogyan azt tapasztalhattátok: Essential Times – az elnevezés önmagáért beszélt és beszél!

12.26.-án Essential Times Xmas party a Tabuban, Sterbinszkyvel és SanFranciscoBeat vendégszereplésével!

 

A 12.26.-án, pénteken megrendezésre kerülő karácsonyi partynk vendég dj-e SanFranciscoBeat lesz, aki Night Blaze warm up-ja után, 03h-ig szórakoztatja a nagyérdeműt. A hajnali órák ura, a Tabu rezidens dj-e Sterbinszky, aki egészen reggelig ajándékozza meg a bulizókat a legjobb party himnuszokkal, nemcsak karácsony alkalmából. A stílus még mindig: minimal, electro, tech-house. Sterbinszkyt nem kell már bemutatnunk a Tabuba járó közönségnek, a vendég dj sem ismeretlen a partyarcoknak.

A SanFranciscoBeat/Profile25 név mögött álló Kovács Krisztián tizennégy évesen, 1996-ban kezdett összebarátkozni a lemezjátszókkal és ez a barátság a mai napig tart. Pályafutása során volt szerencséje bejárni az ország jelentősebb klubjait és olyan külföldi sztárokkal dolgozhatott együtt mint Seb Fontain, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Chris Fortier, Deep Dish csak hogy párat említsünk. A Dj karier mellett 2002 –től producerként is elég aktívan tevékenykedik, számos bakelit és cd megjelenés fűződik nevéhez.
2007-ben megjelent közös szerzői lemeze Slam Jr-ral a Monday2Sunday. Amit az év albumának is választottak 2007-ben. Ezek után elkészítette saját önálló lemezét, ami 2008-ban látott napvilágot és az After.Hours névre keresztelte. Hangzás világában teljesen egyedülálló és rengeteg újítást tartalmaz a lemez. A nem régiben megjelent EP-je a FADE recordsnál a vártnál is nagyobb sikert hozott, hisz olyan nevek pörgették mint Hernan Cattaneo, vagy a világsztár SASHA. És természetesen a sor folytatódik, hisz december elején a FADE-nél újabb 4 számból álló válogatás jelent meg, és ezzel egy időben Magyarország egyik legnagyobb elektronikus zenei kiadójánál a Foundation-nál a „FAN" maxi debütált...

 

Összegezve tehát, aki egy kis pörgésre vágyik a karácsonyi ünneplések után, annak a Tabuban a helye, 12.26.-án IS!!!

 

A belépő hölgyeknek ingyenes, uraknak 1500Huf!!

Egész éjszaka 1=2 Bols vodka + orange juice!!

 

Infoline: 30/747-1931

Open: 22h-05h, face controll, 18+

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó