Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Radiocity 2 éves születésnapi party @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Továbbá még: Monkz, Thiba
Dátum 2008. december 13.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House
Radiocity 2 éves születésnapi partyKét éve, amikor életre hívták a Radio City klubesteket maguk sem gondolták, hogy ekkora érdeklődés övezi majd a rendezvényeket.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Radiocity 2 éves születésnapi party @ Prestige (ex Privé), Budapest

Két éve, amikor életre hívták a Radio City klubesteket maguk sem gondolták, hogy ekkora érdeklődés övezi majd a rendezvényeket.

Radiocity 2 éves születésnapi party a Club Privében december 13-án!

Két éve, amikor életre hívták a Radio City klubesteket maguk sem gondolták, hogy ekkora érdeklődés övezi majd a rendezvényeket. A house könnyedebb válfajára építő rezidensek (Moonline, Shootie és Thiba) megtalálták a rést a magyar közönség eddig ki nem szolgált zenei éhségében. Az ország leghallgatottabb elektronikus zenei rádióján futó műsoruk a Sunday Session kiváló táptalaj volt az induláshoz. A Radio City klubest eredetileg a Trendy falai közt indult el hódító útjára. Ahogy az igények is nőttek képbe került a Privé és azóta is rendszeresen jelentkeznek a klubberek nagy örömére. Az egy éves születésnapi partyra a Ministry of Sound egyik lemezlovasa látogatott el. Az elmúlt két évben megfordultak az ország számos pontján, Nonsense, Club New Night, Bling Bling és feledhetetlen éjszakát nyújtottak az embereknek.
Most viszont ismét a Privé látja vendégül a Radio City-t december 13-án, ahol a rezidensek mellett fellép két vendég lemezlovas is.

Dj’s: Monkz, Moonline, Thiba + Special Guest

A Monkz ismét a régi fénykorát éli, Supacurtis és Shootie a csapat két jelenlegi tagjai régi motorosok a szakmában. Anno még a Pacha Budapest üzemeltetését is bevállalták, némi pihenő után most azonban ismét összeálltak és ontják magukból a szerzeményeket.

Moonline már sokat látott lemezlovas az éjszakában, de még mindig szívesen pakolja az igényes house lemezeit.  A produceri munkái magukért beszélnek, a Radiocity Records és az Artistrydjs ügynökség beindítása nagy lökést adott az életében.

A rezidensi gárda harmadik tagja Thiba, aki a legfiatalabb hármuk közül. Már az első születésnapi rendezvényen is a tökéletes warm up szett hagyta el kezeit és lejátszóit. Most is hasonlóra készül.
Születésnap gyanánt vendégek is érkeznek de ez legyen még meglepetés.

December 13 szombat – Club Prive Budapest

www.prive.hu

info: 703332112

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó