Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2008. november 7.-ig2 500 Ft

Partyajánló

ANALOGUE @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 8.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, House
ANALOGUEMég csak 27 éves, de már fellépett az Egyesült Királyság és a világ legnépszerűbb klubjaiban a funk-ot, hip-hop-ot és break-et egyedi mix és szkreccs stílusával ötvöző zenéivel.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

ANALOGUE @ A38, Budapest

Még csak 27 éves, de már fellépett az Egyesült Királyság és a világ legnépszerűbb klubjaiban a funk-ot, hip-hop-ot és break-et egyedi mix és szkreccs stílusával ötvöző zenéivel.

A-SKILLZ (Finger Lickin‘ - UK) 2003-ban jelent meg a Finger Lickin‘ kiadásában a Krafty Kuts-al közös Tricka Technology című első albuma. A lemezhez kapcsolódó turnéval a duo óriási sikert aratott az Egyesült Királyságban. A-Skillz egyedül is megállja a helyét, ahogy azt a három megjelent Finger Lickin‘ mixlemez sikere is mutatja. Első önálló turnéja 4 éve Ausztráliában volt, ahol a főbb nagyvárosokban teltházas sikerrel játszott. Már készül a második nagylemeze a Finger Lickin‘ gondozásában, melyen a hírek szerint legendákat is felvonultat majd. A stúdiómunkák közben sem hanyagolja el közönségét és járja a világ nagymenő klubjait, így többek között hozzánk is eljön az A38 hajóra idén november 8-án.

 

ANALOGUE PRESENTS

2008. NOVEMBER 8. - A38

 

 

Koncert terem:

 

ERKÁ (Nowsound Breaks)

A-SKILLZ (Finger Lickin‘ - UK)

CHRIS CARTER (REC. Records, TCR - UK)

CREZ & SKEAM (Analogue)

 

 

Vip bár:

 

MAR-C and guest

SKEAM (Analogue)

AXIM (Szolfézs, Eclips3)

 

 

Jegyek:

 

Elővételben, kizárólag az A38-on: 2500 HUF

Helyszínen: 3000 HUF

 

 

Vizuál:

 

ECLIPS3 MÉDIA

 


http:/​/​www.myspace.com/​djaskillz

http:/​/​www.fingerlickin.co.uk/​artists_view.php?id=4

http:/​/​www.myspace.com/​analogue_events

 

 

CHRIS CARTER (REC. Records, TCR - UK)

 

 A zenész, producer és DJ, hangmérnöki tudását a legendás On U Sound stúdióban tanulta ki. Mióta 1997-ben saját produkcióba fogott, rengeteg zenéje került kiadásra olyan angol break kiadónál, mint a TCR, Botchit & Scarper, Forged, En:Visione, Secret Agent and Track. 2005-ben saját lemezkiadót alapított REC RECORDS néven, egyrészt saját anyagai kiadására, másrészt a Roxiller – közös stúdió projektje JHz-vel – és egyéb jövőbeli együttműködések menedzselésére. Mostanában a Dj-zés mellet gitározik a Rennie Pilgrem’s TCR All Stars formációban és olyan bandákkal dolgozik együtt új anyagokon mint a Fine Cut Bodies, Carbon Community és BLIM. Chris mára már elismert és népszerű DJ, aki bejárta egész Európát és zenélt már az USA-ban, Ázsiában és Ausztráliában is.

 

 

http:/​/​www.myspace.com/​anotherchriscarter

http:/​/​www.tcr.uk.com/​

http:/​/​www.myspace.com/​analogue_events

 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó