Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

The Debut Halloween @ Sensation

Fellépők
Dátum 2008. október 31.
Helyszín Sensation, Budapest
Stílus House, Tech-house, Progressive House
The Debut HalloweenA CD-T AZ ÖRÖK REZIDENS GARAY ÉS HAZÁNK EGYIK LEGNAGYOBB TEHETSÉGE, A LASSAN MÁR KÉT ÉVE HOZZÁNK TARTOZÓ, VILÁGJÁRÓ ADD2BASKET ÁLLÍTOTTA ÖSSZE.Sensation

The Debut Halloween @ Sensation

A CD-T AZ ÖRÖK REZIDENS GARAY ÉS HAZÁNK EGYIK LEGNAGYOBB TEHETSÉGE, A LASSAN MÁR KÉT ÉVE HOZZÁNK TARTOZÓ, VILÁGJÁRÓ ADD2BASKET ÁLLÍTOTTA ÖSSZE.

MELLETTÜK AZ ESTE FOLYAMÁN FELLÉP AZ EGYIK LEGNAGYOBB KÖZÖNSÉG KEDVENC CHRISS, A TISZTELETBELI DEBUT REZIDENS STAURT, A LOUNGEBAN PEDIG ZEE, SIKZTAH ÉS SLIDE.

A LEMEZ MÉLTÓ FOLYTATÁSA AZ ÉVEKKEL EZELŐTT ELINDÍTOTT PROMO CD SOROZATNAK, ÉS HÍVEN TÜKRÖZI NAPJAINK DEBUT HANGZÁSVILÁGÁT. A SZÜLINAPI MULATSÁG PEDIG ALKALMAT AD AZ ELMÚLT ÉVEK LEGNAGYOBB ÉLMÉNYEINEK FELIDÉZÉSRE. ÉS MINDIG KÜLÖNLEGES, HISZEN ILYENKOR ÚJRA PARTY RUHÁT ÖLTENEK AZOK IS AKIK MÁR NEM RENDSZERES PARTYZOK ÉS FERGETGES HANGULATOT TEREMTENEK NAPJAINK KÖZÖNSÉGÉVEL KARÖLTVE.

ITT MOST AZON NEVEKNEK KELLENE SORAKOZNIA, AKIKNEK KÖSZÖNETTEL TARTOZUNK AZ ELMÚLT ÉVEKÉRT, DE MIVEL NEM SZERETNÉNK SENKIT KIHAGYNI, EZÉRT ÁLLJON ITT EGY NAGY KÖSZÖNÖM MINDAZOKNAK, AKIK MELLETTÜNK ÁLLTAK, ÉS EGY MÉG NAGYOBB KÖSZÖNET AZ ORSZÁG LEGJOBB KÖZÖNSÉGÉNEK!!!

A CD A PARTY HELYSZÍNÉN ILLETVE A TURNÉ ÁLLOMÁS HELYSZÍNEIN A SZPONZORAINKNAK KÖSZÖNHETŐEN 1000 FORINTOS ÁRON MEGVÁSÁROLHATÓ!!!


LIINEUP:

MAIN HALL:

23-01 STUART

01-0430 GARAY – ADD 2 BASKET

0430-0600 CHRISS

LOUNGE

00-0130 SIKZTAH

0130-0300 ZEE

0300-0430 SLIDE
Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó