Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
FiúknakIngyenes

Partyajánló

Essential Times @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. október 24.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus House, Progressive House
Essential TimesEgy vadonatúj partysorozat indult a Tabu falai között. Igen, elindult! Aki eljött, a szeptemberi bulira és meghallgatta a két főszereplőt, nem csalódott: Essential Times – az elnevezés önmagáért beszélt!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Essential Times @ Tabu, Budapest

Egy vadonatúj partysorozat indult a Tabu falai között. Igen, elindult! Aki eljött, a szeptemberi bulira és meghallgatta a két főszereplőt, nem csalódott: Essential Times – az elnevezés önmagáért beszélt!

Sterbinszky és Kühl az októberi bulin is megmutatja a nagyérdeműnek, hogy milyen is a kompromisszum mentes, feszes, határozott és masszív zenék éjszakája. A stílus: minimal, electro, tech-house és tech vonal. Mindemellett sok újdonság és exlusive track, ami még egyedibbé varázsolja a clubestet. Azok, akik igazi csemegére vágynak, nem fognak csalódni, ezen alkalommal sem, erre garancia a két név és a helyszín. A havi rendszerességű, minden negyedik pénteken jelentkező Essential Times, novemberi időpontján a vendégek: HotX és Coyote, a hazai élet egyik legkedveltebb elektronikus dj projektjét alkotó Deadcode-s dj-k lesznek.

Az urak számára a belépőjegy mellé, egy Grant’s whisky + cola az ajándék!!!

A belépés hölgyeknek egész éjszaka ingyenes, és red bull light energiaital, az ajándék!!

További információ: www.tabulounge.hu
Asztalfoglalás é ino: 06-30-747-1931







Kühl @ Balaton Sound 2008






Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó