Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

MONKEY6 bemutatja... @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. október 11.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Minimal
MONKEY6 bemutatja...A Monkey6 brigádjától már megszokhattuk, hogy a megszokás ellen halad: most sincs ez másképp, hiszen az aktuális A38-as bulira két olyan fellépő érkezik, akikről eddig csak hallhattunk, de élőben itthon még nem láthattuk őket. Két, Nyugat-Európában már jócskán agyonhájpolt híresség, mindkettő az elektró, a minimál, a house és a dubstep határvidékéről.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

MONKEY6 bemutatja... @ A38, Budapest

A Monkey6 brigádjától már megszokhattuk, hogy a megszokás ellen halad:
most sincs ez másképp, hiszen az aktuális A38-as bulira két olyan fellépő érkezik, akikről eddig csak hallhattunk, de élőben itthon még nem láthattuk őket. Két, Nyugat-Európában már jócskán agyonhájpolt híresség, mindkettő az elektró, a minimál, a house és a dubstep határvidékéről.

Az Itáliából elszármazott Mowgli, azaz Michele Savasta pont tíz éve, 15 évesen kezde a DJ-producerkedést, igazi favágással: ritmusalapokat gyártott nevesebb lemezlovasoknak. Mowgli fokozatosan és nagyon tudatosan építgette karrierjét, Bolognából Londonba költözött, közben alakítgatta jellegzetes stílusát, amibe a Benny Benassi-féle parodisztikus elektrohouse-tól a hiphopon és d'n'b-n át a rave-ig sok minden belefért. Aztán egy remekbe szabott Chemical Brothers-bootlegjére felfigyelt a BBC Radio 1 két sztárszerkesztője, Pete Tong és Annie Mac, és innentől nem volt megállás. Mowgli telitalálat-remixei (többek között Trickynek és a Simian Mobile
Discónak) a blogok és podcastek, ezeken keresztül meg a táncparkettek kedvencei lettek. Mowgli vidám, vicces, minimál, széttekert, pumpálós darabjai az idei év legfrissebb dolgai közé tartoznak.

A másik fellépő a Zombie Disco Squad névre hallgató duó a londoni underground táncszcéna lehető legaktuálisabb csillaga. A ZDS legalább olyan eklektikus és vicces, mint Mowgli, azzal az apró külöbséggel, hogy sokkal bátrabban nyúl a lehető leglehetetlenebb stílusokhoz és ötvözi őket kegyetlen táncra ösztönző muzsikává. Balkán beat? Simán.
Brazil baile? Jöhet. Kongák és trombiták? Magától értetődik.
Tangóharmonika? Kézenfekvő. Mindez ütős és pumpálós elektróköntösbe öltöztetve. A ZDS partisorozata, a Get Rude a nu rave utáni londoni klubszíntér egyik legfelkapottabb klubestje, úgyhogy némi aktuális ízelítőt kapunk abből, hogy mire pörögnek mostanában a hipsterek a birodalmi parketten.



2008. október 11., A38 Hajó – Petőfi híd, Budai hídfő
Belépő: 1500 HUF
Infoline: 06304604161



Fellépnek:
MOWGLI (UK)
ZOMBIE DISCO SQUAD (Get Rude, London, UK)
Dictator & Hussar (Death Disco)
Bergi & Svindler (Monkey6)


motorbár:
Bal (Bladerunnaz) - house set
Max Factor (Monkey6)


Web:

www.myspace.com/mowglimusik
www.myspace.com/zombiediscosquad
www.myspace.com/dictatorhussar
www.myspace.com/hotboysrecords
www.a38.hu



Ajánlott lemezek

  • Stanton Warriors – Sessions vol. III

    Számos díj és egy világ körüli turné után elkészítette a harmadik nagylemezét a breakbeat stílus egyik legmeghatározóbb formációja, a Stanton Warriors. A félig DJ mix, félig album hatását keltő kiadványon az elmúlt pár év összes nagy Stanton Warriors felvétele megtalálható lesz.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó