Pulzar

Partyajánló

Straight On Recordings World Tour @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 28.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Hardstyle, Jumpstyle, Techno
Straight On Recordings World TourStraight On Recordings World Tour Budapesten a Sensor Base prezentálásában!K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Straight On Recordings World Tour @ K2, Budapest

Straight On Recordings World Tour Budapesten a Sensor Base prezentálásában!

2008. június 28.-án szombaton kerül megrendezésre a Sensor Base következő állomása, amelynek ezúttal is a budapesti K2 klub ad majd otthont. Magyarország vezető Hardstyle-Jumpstyle-Techno party sorozata ezúttal emeli a tétet, hiszen olyan külföldi lemezlovasok mint Alphaverb, Abject (NL), vagy épp DJ Mystery (DE) után a világhírű hardstyle kiadó, a holland Straight On Recordings két üdvöskéje The Scientist - aki nem mellesleg a kiadó egyik alapítója, a világ egyik legjobb hardstyle és techno dj-jeként számon tartott DJ LUNA mellett, és DJ Pila testvére - illetve Thilo fog ellátogatni Budapestre, hogy megmutassa a magyaroknak mi is az a holland virtus, ami náluk született meg Hardstyle néven.

Thilo-t a Thilo & Evanti formációból is ismerhetjük, de dolgozott már együtt DJ LUNA-val is, melynek eredményeképp megszületett az Existence című sláger. The Scientist legújabb durranása a Pila-val közösen készített My Bitch című lemez, amelyhez a Josh & Wesz formáció is készített remixet. Mindkét Úriember zenéi és remixei az összes valamire való Hard Dance mix és válogatáslemezre felkerültek, úgy mint Sensation Black, Mystery Land, The Best of Hardstyle, Italian Hardstyle, Blutonium Boy Presents Hardstyle, Qlimax, In Qontrol, Hardstyle Top 100.



A Straight on Recordingsnál a Hardstyle és Techno szcéna számos híressége jelentetett már meg zenéket, a teljesség igénye nélkül: DHHD, Trilok & Chiren, Luna, D-Block & Tha Bazz Pimpz (Deepack), Josh & Wesz, Brennan Heart, A*S*Y*S**, DJ Pila, DJ Duco, Mind Hunterz…

A nagyteremben a két külföldi sztárvendégen kívül a magyarok ezúttal is szerepet kapnak, tehát Thilo és The Scientist mellett Denoiser vs. Adam Bass, Gregor X vs. Gabriel Miller,
Fazecore, Tshwest is fellép az éjszaka a folyamán, a megfelelő warm upról Whirl, a hangulat fokozásáról pedig MC Roku fog gondoskodni.

A kisterem ezúttal is nyitva áll majd a techno szerelmeseinek, a pumpáló ütemeket Deeroy, Boncsair, Poulos, Slave, Matthias Kid, valamint Ropy és Graf fogja szolgáltatni.

Hiányzik a Sensation Black party hangulata? Vagy csak kiváncsi vagy, hogy milyen lehet a hangulat? Hogy miért indult őshazájából, Hollandiából világhódító útjára a Hardstyle? Akkor ott a helyed június 28.-án, szombaton a K2-ben. A élvezet fokozásáról lézerek és egyéb különleges kiegészítők fognak gondoskodni.
Bővebb info:

www.hardstyle.hu


 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó