Pulzar

Művész

The Scientist

The Scientist

Archív partyajánlók

 • [2019-06-20] BLACK TRAP w/ Point.Blank [BE] + Akira [SCO]
   

  Június 20-án érkezik a nagy klubszezon záró bulink, amellyel egy új fejezet nyílik a Black Trap életében abban a klubban, ahol a presztízs és a profizmus az underground világgal találkozik!
 • [2019-06-15] Dffrntly: Dffrntlab Label Night
   

  A kiadónk megalakulása után csak időzített bomba volt, hogy mikor kerül sor az első olyan estére, ahol kizárólag a DFFRNTLAB előadóival találkozhattok.
 • [2019-06-15] Napijumpup pres.: ▼ Sub Zero, Gino (UK) ▼
   

  Június 15-én SZOMBATON a brit SUB ZERO és GINO segít nektek kiengedni a vizsgaidőszakkal járó gőzt. Forró lesz, de nyugi, nem lesz meleged!!
 • [2019-06-14] Dark Rave w/ TWCOR
  @ Premier Club

  Supernova Techno pres. DARK RAVE | Premier Club Budapest
 • [2019-06-08] Beat Safari: Disphonia (GR)
   

  Beat Safari: Disphonia (GR) Premier Club
 • [2019-05-25] Playground presents: DMITRY MOLOSH - MOSHIC - CRISS SOURCE
   

  Május 25-én egy elektronikus zenei ünneppel várunk Budapesten, a Premier Club-ban! Három jelentős nemzetközi fellépő művésszel és színes hazai névsorral, két teremben mutatjuk be a progressive zenei világ jelenét, illetve klasszikus állomásait, mindezt egy hosszabb hangvételű bulival, este tíztől reggel hétig.
 • [2019-05-24] Premier Club presents: Tiga
   

  Május 24-én a Premier Club szezonzáró eseményén egy igazán különleges előadót látunk vendégül. Tiga az elektronikus zenei spektrum széles mesgyéjén mozogva egy műfajilag nehezen behatárolható, eklektikus művész, akinek fellépései igazán egyedi élményt nyújtanak.
 • [2019-05-18] Rawe Showcase | 10hrs of raw techno
   

  Supernova Techno pres. Rawe Showcase | Premier Club Budapest
 • [2019-05-17] Kobosil \\ Der Morgen
   

  Régi álmunk válik valóra és tudhatjuk Berlin legkelendőbb exportcikkét végre a megfelelő kötelékben. A 91-es évjáratú Neuköllni szívtipró fellépései nemzetközi szinten is kuriózum számba mennek, hiszen sikereinek köszönhetően naptárában a szabad hétvége ritka mint a fehér holló.
 • [2019-04-26] Tin Man \ Der Morgen
  @ Premier Club

  Legfelsőbb fokú acid készültséget hirdetünk - hisz ha van ilyen, Tin Man, a Bécsben élő Californiai világpolgár túlzás nélkül az irányzat legnagyobb ismerője. Amikor véletlen nem 10 darab Roland TB-303-asának egyikét babrálja, olyankor Acid Test nevű kiadóján fejtegeti a savval telített hangzás rejtelmeit és rántja magával olykor Reconditeot, máskor John Tejadat vagy alkalom adtán Donato Dozzyt.
 • [2019-04-20] Supernova Techno Marathon
  @ Premier Club

  Supernova Techno Marathon | Premier Club Budapest
 • [2019-04-19] Octopus ■ Addicted to Techno II.
   

  Kedvenc polipunk áprilisban sem pihen! Az igazi búvárok is csak keveset találkozhatnak polipokkal, hiszen sokszor olyan jól változtatják a színüket, hogy észrevehetetlenek maradnak.
 • [2019-04-18] Rattus w/ Bart Skils
  @ Premier Club

  A tavalyi év legnagyobb slágere egyértelműen Bart Skils-hez köthető, az Adam Beyer-rel közösen elkövetett Lose Your Mind minden buliban alapvetés volt 2018-ban. A holland producer előtte is elég nagyban volt, ám azóta már-már szupersztár státuszban emelkedett, Drumcode alapemberré vált és szinte minden nagyobb fesztivál line upjában stabil szereplő.
 • [2019-04-13] Napijumpup pres.: ▼ TSUKI (UK) ▼
   

  Napijumpup pres.: ▼ TSUKI (UK) ▼
 • [2019-04-13] PomPom Rabbit Rave - The Family Rave
   

  Őrületes nyuszi techno a három muskétással Húsvét előtt. Hogy mi?? Családi techno partyra hívtuk a régi nagy kedvenc Hotel North Pole csapatát, akik 10 év után direkt a ti kedvetekért állnak újra együtt a lemezjátszók mögé. Techno lesz a javából, őrült nyuszikkal a most nyílt Premier Clubban.
 • [2019-04-13] The Hive: Arkaik | SubMarine
  @ Premier Club

  The Hive: Arkaik | SubMarine
 • [2019-04-12] Premier Club presents: Ramon Tapia
  @ Premier Club

  What do you get if you take the offspring of a Dutch woman and a (literally) revolutionary Chilean musician and steep him in the musical climate of Belgian techno in his formative years? Ramon Tapia was the result of this rather unique combination of circumstances, a producer whose eclectic past and upbringing combined to create one of the freshest sounds in techno music of recent years.
 • [2019-04-06] Der Morgen & Vault // Woo York & Blazej Malinowski
   

  Keleti egzotikumok ízléses csokorba szedve a Premierben - melankólikus, atmoszférikus és enyhén savas utazás érintve az Afterlife - Dystopian - Soma - Semantica és The Gods Planet birodalmat két különleges live produkció kevésbé szűk keretein belül.
 • [2019-04-06] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
   

  Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
 • [2019-04-05] Premier Club presents: Santé
   

  Santé épp csak megvette első MPC-jét, szempillantással később már bejárta európa összes fesztiválját és valamire való klubját, beleértve Ibiza legjobbjait, ahova már-már haza jár. Liverpool méltán híres Cave Rave eseményeinek rezidense Berlinbe költözése óta dolgozott a Tiefschwarzzal és készített remixet a Depeche Mode-nak, Április 5-én pedig kedvenc budai klubunkat forgatja fel újhullámos tech-houseának kivételesen izgalmas szelekciójával. Legyen kedvünkre való a művész Awake vagy Homegirl slágerekkel ismerté tett fülbemászó oldala vagy a benne lakozó húzós-grooveos sámán, első magyarországi fellépését egyértelműen vétek lenne kihagyni.
 • [2019-03-30] Der Morgen & Pursuit of Acid // Function & Amotik
   

  Nagyot kortyolunk a techno történelmének és jelenének nedűjéből. Function élő legenda akinek személyével egyszerre kapunk kóstolót a legendás Sandwell District kiadó és a világ techno-templomának számító Berghain mámorító ízéből, míg Amotik napjaink elektronikus zenei elitének legújabb hullámát erősíti és tiszteli meg a Premier publikumát első Budapesti fellépése alkalmával.
 • [2019-03-29] Premier Club Techno Marathon
   

  12 órás techno futamot tartunk hozzáértő porondmesterek szakszerű felügyeletében:
 • [2019-03-22] Andre Kronert ⬢ Technodub Seance
   

  Nyers, analóg, erőteljes; a szinonimái Andre Kronert finoman eszkalálódó, majd kirobbanó szettjeinek. A 90-es évek dubtechnoja által inspirált zenei atmoszférája hipnotikusan egyensúlyoz két világ között; egyrészt energikus, eksztatikus, repetitív ritmusok jellemzik, másfelől a kifinomult témák és az analóg eszközök adta füstös hangzás teszik karakteressé. Kronert fanatikus vinyl gyűjtőként is ismert, 15 éve DJ-zik, de számos saját megjelenést is magáénak tudhat kiadóknál, mint; EXILE, Stockholm Limited, Figure, Mosaic vagy saját irányítása alatt álló ODD/EVEN. Nem mellesleg pedig egy-egy EP-vel megjelent annál a két német kiadónál; Catch&Release és Ostwind, melyeknél a budapesti dubtechno producer ZOL (Zoltan Solomon) is kijött – Tackle, illetve Gesichtslose Frau című szerzeményével.
 • [2019-03-22] Rattus w/ Kaiserdisco
  @ Premier Club

  Rattus w/ Kaiserdisco
 • [2019-03-14] Premier Club presents: Hot Since 82
  @ Premier Club

  Március 14-én Hot Since 82 személyében a house színtér talán legemblematikusabb alakját látjuk vendégül egy maratoni estén! A Knee Deep In Sound kiadó és a Labyrinth sorozat atyja, az ibizai éjszakák megkerülhetetlen alakja hosszú idő után teszi ismét tiszteletét magyarországi klub eseményen.
 • [2019-03-09] VAULT ▼ Kas:st Live & VII Circle ▼
   

  Epic synth lines, hypnotic rhythms, dark and mind-blowing emotions, constantly looking to reach the “mental & Melodic” aspect into Techno Music, Kas:st is back to VAULT Budapest with their brilliant live set! The Journey through VII Circle is a fascinating path, filled with obscurity and aggressive sounds that takes shape into powerful imaginary within the listener’s soul. Andrea Vallisneri's Dante-inspired musical project joins to our line up!
 • [2019-03-08] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
   

  Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
 • [2019-03-08] Stay Hydrated presents: Darius Syrossian extended set
   

  Egy különleges tech-house bulival térünk vissza Buda legújabb klubjába a Premierbe. Darius Syrossian neve bizonyára senkinek sem ismeretlen, aki kedveli ezt a műfajt. A hamisítalan stílusáról ismert DJ és producer, a Do Not Sleep Ibiza sorozat és az Amnesia Ibiza megaklub rezidense ezúttal a Hexagon teremben visz minket egy 3 órás utazársra a house és techno világába.
 • [2019-03-02] Der Morgen // Claudio PRC & Ness - The Gods Planet
  @ Premier Club

  Az elmés, atmoszférikus és mély techno olasz istenei Budapestre látogatnak. A két művész előadása egyenként is ínyenc falat volna, csodálatos elméjük közös szüleménye, a The Gods Planet viszont túlzás nélkül kuriózumnak vallható.
 • [2019-03-02] Rattus w/ Pig&Dan
  @ Premier Club

  2017-ben hatalmasat jött nálunk Pig&Dan, úgyhogy legfőbb ideje volt ismételni! Zseniális producerként, veterán DJ-ként és nem utolsó sorban a kiváló Elevate kiadó fejeként garantált, hogy a Premier Club Hexagon termében ki fognak akadni a lépésszámlálók.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó