Pulzar

Partyajánló

Ninja Breakz @ Petőfi Csarnok

Ninja Breakz @ Petőfi Csarnok

Május 10-én ismét a Petőfi Csarnok falai közé szólítunk minden breakbeat rajongót, ugyanis a legendás londoni pimp, Deekline és a népszerű manchesteri The Autobots teszi tiszteletét nálunk.


Nézzük sorban, hogy kikről is van szó:

Dj Deekline sokadszorra látogat el országunkba, idén először a ninjabreakz jóvoltából.
Kezdeti munkásságát a funk és az electro inspirálta, majd ezt felváltotta a hardcore és a jungle világa, míg végül a breakbeat szcéna egyik legismertebb alakjává vált.
Számos neves előadóval dolgozott együtt, például: Stanton Warriors, FreQ Nasty, Aquasky vagy a Freestylers. Wizarddal együtt parketta rengető számokat írtak és írnak folyamatosan, valamint hozzá köthető az „Outta Space” bootleg, és hamár a számoknál tartunk, ki ne ismerné „Freestylers - Boom Blast” remixét, vagy „Armand Van Helden – My My My” újragondolását. Az elmúlt években nagyon sok helyen megfordult már a világban Frankfurttól Sydney-n át Tokióig. Saját kiadója a Rat Records már több tucat sikeres kiadást tudhat magáénak.
Mindezek mellett Deekline még különböző partikat is szervez, melyek közül talán a leghíresebb a londoni Bounce @ Bar Rhumba.


A The Autobots formáció, vagyis Tom és Jez, bassline orientált zenéjükkel gyorsan berobbantak a nu-skool break világába.
Első megjelenéseikkel, a „Chickers”, „Rocky” vagy a „Blogger” rövid idô alatt megalapozták hírnevüket. Olyan neves előadóknak készítettek már remixeket, mint az Aquasky, Quest vagy a Factor & Knick. 2004-ben a srácok úgy döntöttek, hogy megalapítják saját kiadójukat, mely a Broke Recordings nevet kapta, és 2006-ban a londoni Fabric-ban megrendezett Breakspoll díjátadón a legjobb új kiadónak járó díjat is elnyerte.
Egy alkalommal a Globalban Fat Boy Slim 30 000 ember előtt zárta szettjét az Autobots „Burn” című slágerével. Tom és Jez zenéit a BBC Radio1-en kívül számos online rádió is folyamatosan műsorára tűzi. Olyan előadókkal dolgoztak már együtt, mint az Aquasky, Screwface, Deep Impact, valamint a Fear Factory-s Christian Olde Wolbers. Számos TV műsorban, többek között a Miami helyszínelők címû sorozatban is felcsendültek már Autobots dallamok.
Amellett hogy a manchesteri Fuse klubban rezidens DJ-k, az elmúlt 5 éveben rengeteg rendezvényen és fesztiválon felléptek a srácok. Jártak már Japánban, Oroszországban, Spanyolországban több mint harmincszor, de megfordultak Kanadában és tavaly nyáron hazánkban is. Az Egyesült Államokban négyszer is turnéztak már, legfontosabb fellépésük talán a Miamiban megrendezett Winter Music Conferencen volt.


Hazai részről a már jól megszokott Palotai, Sikztah, Psyon, Pryus quartett fogja tüzelni a közönséget, ebben a szezonban, utoljára a Pecsában.
Megjelenés kötelező!


Kapcsolódó cikkek

 • The Kings Of Disco- Compiled By Dimitri From Paris & Joey Negro

  Ha netán valakinek időutazásra támad kedve, visszaugrani a hetvenes évek disco-iba, ha van ilyen annak ez a lemez kötelező. A dupla lemez Dimitri From Paris és Joey Negro studióiból került ki, a két house császár válogatta a zenéket és általában bele bele is nyúlkáltak egy-kettőbe.

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2009-12-31] DEADCODE SZILVESZTER 2009
  @ Petőfi Csarnok

  Monika Kruse, Speedy J, Hot X, Budai...
 • [2008-03-15] Aquasky & Ragga Twins
  @ Petőfi Csarnok

  Dave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!
 • [2008-01-19] Royal Hungarian Break Squad
  @ Petőfi Csarnok

  Január 19-én egy igen nagyszabású rendezvényt bonyolítanak le a szervezők, ugyanis a legendás Pecsában csapnak egy óriási party-t. Lesz itt koncert, sok dj, de nézzük csak szépen sorban!
 • [2007-12-31] MTV Szilveszter
  @ Petőfi Csarnok

  2007. december 31- én a DEADCODE PRODUCTION a magyar MUSIC TELEVISION-nal karöltve rendezi meg Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb évbúcsúztató elektronikus zenei partiját, az MTV Szilvesztert. Végre Magyarországon is lesz elképesztő technikai elemeket felvonultató, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelő, hivatalos MUSIC TELEVISION parti !
 • [2006-12-31] VIVA Eeelektro
  @ Petőfi Csarnok

  Harmadik alkalommal rendezi meg a Deadcode Production és a VIVA televízió a VIVA eeelektro szilvesztert, amely az ország legnagyobb elektronikus zenei óévbúcsúztató party-ja. A szupersztárokat felvonultató megabuli ezúttal a Petőfi csarnokban várja a techno-rajongókat, akik klasszikustól a mai modern irányzatokig a techno megannyi verzióját élvezhetik az év utolsó éjszakáján.
 • [2006-06-13] Massive Attack
  @ Petőfi Csarnok

  A zenekar stílusát nehéz megállapítani, hiszen keveredik benne a SKA, reggie, hip-hop, rap, techno és a rave. Ezért ezt az irányzatot a kritikusok trip hop-nak nevezték el. A banda kisebb-nagyobb megszakítással négy albumot adott ki, mellyel visszavonhatatlanul rányomták a bélyegüket a Brit zenére.
 • [2008-07-02] BPRNR’S BRINGIN‘ IT BACK FESTIVAL 2008
  @ Petőfi Csarnok

  Bármennyire is felkerült már évek óta Európa hardcore térképére Budapest, hazánk főváros még nem sohasem adott otthont egy óriás méretű hardcore rendezvénynek. Eljött az idő, hogy ezt pótoljuk, itt az első Bringin‘ It Back fesztivál egy masszív fellépő-listával!

Ajánlott lemezek

 • Dimitri From Paris - Nightdubbin!

  Ha egy kicsit is érdeklődsz a disco iránt, és ez az összeállítás nem gyorsítja fel a szívverésedet, tanácsolom, hogy vegyél egy pacemakert.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó