Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Beautiful Lemezbemutató Party @ Havana Club, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2008-05-09
Helyszín Havana Club, Kiskunhalas, 6400 , Szilády Áron u. 5-7
Stílus Techno
Beautiful Lemezbemutató Party2008 május 9-én egy igen dinamikus estén vehetnek részt azon zeneimádók kik, Kiskunhalas felé veszik az irányt, méghozzá egy olyan új klubba, ahol az étterem,a söröző és a táncolási lehetőségek találkoznak.Havana Club, Kiskunhalas, 6400 , Szilády Áron u. 5-7

Beautiful Lemezbemutató Party @ Havana Club, Kiskunhalas

2008 május 9-én egy igen dinamikus estén vehetnek részt azon zeneimádók kik, Kiskunhalas felé veszik az irányt, méghozzá egy olyan új klubba, ahol az étterem,a söröző és a táncolási lehetőségek találkoznak.

Ez a hely nem más, mint a Havana Klub, mely nem rég nyitotta meg kapuit, hetente más más zenei kínálattal. Ha már Kiskunhalasnál tartunk, akkor a város fia az országosan ismert Sade Rush invitál titeket egy olyan estre melyen a technoé a főszerep, és ezt olyan előadókkal vonultatja fel, kiket egész Közép-Európa ismer, és kishazánkban is nagy sztárok, na nézzük is a sort, a legújabb lemezük a Beautiful megjelenése alkalmából látogat el hozzánk, mint a clubtour egyik állomásaként: Dj Newl és Igor Do'Urden, neve mindenki számára ismert, hisz Igor és Newl karrierje nem most kezdődött, úgy mint Collinsé, kit a Collins and Behnam duóból és a Maydayekről ismertek. Collinsnak, Behnammel közösen rengeteg munkájuk jelent meg a következő kiadókon: Intec, Analytic, Trail, Rotation, Adult, Relatives, Titanium, Yoshitoshi, Recycled Loops, Supreme-Entertainment, Pitch és a Budai saját labeljénél az Egotraxxnél. A Boncsair név az NGOHT-s Niluxot takarja, ki most kicsit lightosabbra fogja venni, de nem kell félni nem fog csalódni senki sem! Az est két házigazdája Sade Rush és Robresti fognak gondoskodni, hogy az allstar Dj-k mellett saját szülővárosukban is bizonyítsanak a közönségnek.

2008.05.09 PÉNTEK

 

TECHNO ALLSTARS


DJ NEWL

[VIVA EEELEKTRO]


IGOR DO'URDEN

[DEADCODE - HYPERSPACE]


COLLINS

[SOLID BEATZ]


BONCSAIR AKA NILUX


SADE RUSH

[DIRTYBASS]


ROBRESTI

[BEATLINE PROJECT]


Extra: Go-Go Girls, Laser Show, Italakciók, Ajándék mixlemezek!!!


Start:21:00
Belépő: 800Ft

HAVANA CLUB

PIZZÉRIA & ÉTTEREM


6400 Kiskunhalas, Szilády Áron u. 5-7 | Telefon: 77/426-100 | Infoline: 70/409-88-57

Kiszállítás: Vasárnap-Csütörtök: 11-23 óráig | Péntek-Szombat: 11-24 óráig

Házhozszállítás ingyenes

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó