Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Beautiful Lemezbemutató Party @ Havana Club, Kiskunhalas

Fellépők
Beautiful Lemezbemutató Party2008 május 9-én egy igen dinamikus estén vehetnek részt azon zeneimádók kik, Kiskunhalas felé veszik az irányt, méghozzá egy olyan új klubba, ahol az étterem,a söröző és a táncolási lehetőségek találkoznak.Havana Club, Kiskunhalas, 6400 , Szilády Áron u. 5-7

Beautiful Lemezbemutató Party @ Havana Club, Kiskunhalas

2008 május 9-én egy igen dinamikus estén vehetnek részt azon zeneimádók kik, Kiskunhalas felé veszik az irányt, méghozzá egy olyan új klubba, ahol az étterem,a söröző és a táncolási lehetőségek találkoznak.

Ez a hely nem más, mint a Havana Klub, mely nem rég nyitotta meg kapuit, hetente más más zenei kínálattal. Ha már Kiskunhalasnál tartunk, akkor a város fia az országosan ismert Sade Rush invitál titeket egy olyan estre melyen a technoé a főszerep, és ezt olyan előadókkal vonultatja fel, kiket egész Közép-Európa ismer, és kishazánkban is nagy sztárok, na nézzük is a sort, a legújabb lemezük a Beautiful megjelenése alkalmából látogat el hozzánk, mint a clubtour egyik állomásaként: Dj Newl és Igor Do'Urden, neve mindenki számára ismert, hisz Igor és Newl karrierje nem most kezdődött, úgy mint Collinsé, kit a Collins and Behnam duóból és a Maydayekről ismertek. Collinsnak, Behnammel közösen rengeteg munkájuk jelent meg a következő kiadókon: Intec, Analytic, Trail, Rotation, Adult, Relatives, Titanium, Yoshitoshi, Recycled Loops, Supreme-Entertainment, Pitch és a Budai saját labeljénél az Egotraxxnél. A Boncsair név az NGOHT-s Niluxot takarja, ki most kicsit lightosabbra fogja venni, de nem kell félni nem fog csalódni senki sem! Az est két házigazdája Sade Rush és Robresti fognak gondoskodni, hogy az allstar Dj-k mellett saját szülővárosukban is bizonyítsanak a közönségnek.

2008.05.09 PÉNTEK

 

TECHNO ALLSTARS


DJ NEWL

[VIVA EEELEKTRO]


IGOR DO'URDEN

[DEADCODE - HYPERSPACE]


COLLINS

[SOLID BEATZ]


BONCSAIR AKA NILUX


SADE RUSH

[DIRTYBASS]


ROBRESTI

[BEATLINE PROJECT]


Extra: Go-Go Girls, Laser Show, Italakciók, Ajándék mixlemezek!!!


Start:21:00
Belépő: 800Ft

HAVANA CLUB

PIZZÉRIA & ÉTTEREM


6400 Kiskunhalas, Szilády Áron u. 5-7 | Telefon: 77/426-100 | Infoline: 70/409-88-57

Kiszállítás: Vasárnap-Csütörtök: 11-23 óráig | Péntek-Szombat: 11-24 óráig

Házhozszállítás ingyenes

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

    Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
  • Az Underworld és a Beirut is fellép az idei Exit Fesztiválon

    Az Arcade Fire, a Portishead, valamint a Nick Cave-et és egykori Bad Seeds-es zenésztársait felvonultató Grinderman után két újabb nagy nevet jelentettek be az idei újvidéki Exit Fesztivál szervezői: az Underworld és a Beirut is ott lesz idén július 7-10. között a péterváradi erőd falai között.
  • Kedvenceit válogatja az Underworld

    Noha az Underworld többször elmondta már, hogy kényelmetlennek érzik a CD formátumot, azért minden pár évben kiadnak valamit ilyen úton is, hogy a gyűjtők se érezzék elhanyagolva magukat.
  • GREGOR TRESHER /(D)- DATAPUNK/ BIO

    'Sniper Mode' másnéven Gregor Trescher semmiképp sem nevezhető kezdőnek: az európai elektronikus zenei szcénában az 1976-os születésű Trescher már nagyon is jól ismert a kiadványainak köszönhetően...
  • Megint Underworld!

    Az Underworld brigád ismét gőzerővel dolgozik. Novemeber környékén kerűl bolti forgalomba válogatás albumuk ami, az elmúlt 10 év legsikeresebb műveit fogja összefoglalni, 'Anthology 1992 - 2002' címmel. Mindezek mellet visszanyulnak a Trainspotting című film által himnusszá vált Born Slippy -hez. Thát 2003 -as formában: Reborn Slippy...

Ajánlott lemezek

  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.
  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.
  • Darren Emrson meghódítja Kolumbiát - GU 36

    Az ex-Underworld tag, Darren Emerson új mixlemezzel jelentkezik a jövő év elején.
  • James Zabiela- Alive

    Megjelent a londoni break világ felfedezettjének James Zabiela-nak egyedi hangvételű remekműve, amely egy két korongból álló mixet tartalmaz, természetesen a Renaissance recordings gondozásában.
  • Depeche Mode újabb remix album

    A Depeche Mode újabb remix albumot jelentett meg ezúttal egy dupla cd formájában, ami 1981-töl egészen 2004-ig felöleli a DM munkáságát.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó