Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Back 2 Basics 3 @ Barokko, Budapest

Fellépők
Back 2 Basics 3Május beköszöntével trilógiává teljesedik a Back To The Basics sorozat, harmadszor térünk vissza az alapokhoz és idézzük fel a közel- és régmúlt meghatározó tánczenei himnuszait.Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.

Back 2 Basics 3 @ Barokko, Budapest

Május beköszöntével trilógiává teljesedik a Back To The Basics sorozat, harmadszor térünk vissza az alapokhoz és idézzük fel a közel- és régmúlt meghatározó tánczenei himnuszait.

A harmadik alkalom kiváló lehetőség lesz visszakanyarodni akár a nyolcvanas évek szintipop- és new wave hullámjáig, hiszen ezen az estén Coyote, a mára klasszikussá vált 80's retro című mix készítője is a pultba lép majd. Természetesen a Back To The Basics partik állandó fellépői, Collins & Behnam és Jan Oshee sem hiányozhatnak, ők is személyes hőskori kedvenceikkel készülnek. Lovagoljuk hát meg együtt a klasszik hullámot újra, az est végére talán kiderül, ki ül a bajuszra!

2008. május 9. péntek, 22.00-04.00

Barokko Music Club - 1065 Budapest, Liszt Ferenc tér 5.

Belépő: 1000 Ft

Egyet fizet, kettőt kap pálinka akció egész éjjel!

Dj-k:

COYOTE (Deadcode)

COLLINS & BEHNAM (Solid Beatz)

JAN OSHEE (Stigmatech)





Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
  • Ibiza Rocks ismét felrázza Ibizát!

    Ibiza Rocks, 2005-ben visszahozta az indie hangzást Ibizára, de most még egy lépéssel tovább mennek és elindítják a saját indie-electro-mash-upjukat, amely a Reclaim the Dancefloor címet viseli, és amely az Eden clubban kerül majd megrendezésre kedd esténként június 16-tól.
  • Justice playback?

    Újabb Justice leleplezés: a 2 jómadár legutóbbi fellépése Playback volt
  • GREGOR TRESHER /(D)- DATAPUNK/ BIO

    'Sniper Mode' másnéven Gregor Trescher semmiképp sem nevezhető kezdőnek: az európai elektronikus zenei szcénában az 1976-os születésű Trescher már nagyon is jól ismert a kiadványainak köszönhetően...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó