Pulzar

Partyajánló

Parov Stelar & Band... @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. április 30.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Jazz, Electronica
Parov Stelar & Band...A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Parov Stelar & Band... @ A38, Budapest

30.SZE.20H

5 éves az A38 - születésnapi parti és terasznyitó: Madita (A) live, Dzihan & Kamien (A) DJ-szett, Dj Infragandhi

INGYENES

ELEKTRONIKA, DZSESSZ

Ki gondolná, hogy idén április 30-án immár ötéves az A38 Hajó? Pedig így van, és a remek alkalomból kitűnő bécsi lounge-downtempo-csajpop-bulira kerül sor dZihan és Kamien irányításával, a tetőteraszon pedig Barabás Lőrinc és barátai. A belépés díjtalan, de a koncertterembe való bejutáshoz előzetes helyfoglalás szükséges! A teraszok korlátozásmentesen látogathatók. A programot az Osztrák Kulturfórum támogatja.

Vlado dZihan és Mario Kamien a mára második hullámához érkezett bécsi downtempo-iskola legjobbjai közé tartoznak: első lemezük, a Freaks & Icons azonnal a nu-jazz élvonalába emelte őket.

Zenei világuk legfontosabb jellemzői: laza, szvinges, helyenként funkos, táncolható ritmusok, az elektronikus és akusztikus hangszerek erőteljes keverése, világzenei – különösen közel-keleti – zenei hatások beépítése.

A bájos énekesnő, Madita társszerzője és producere Vlado dZihan downtempo-varázsló, így kettejük együttműködésének eredménye egy olyan sodró zenei világ, amelyben ott egy csipetnyi elektró, némi nyolcvanas évekbe kacsintó new wave, hangulatos szvingek és nagyvonalú fúvósok, na és persze a fő motívum, a hangsúlyozott nőiség. A filigrán énekesnő valósággal fürdik a díva-szerepben és varázslatos színpadi egyénisége hamar magával ragad mindenkit.

A saját bevallása szerint mindenevő Infragandhi pakolja majd kitűnően koreografált szettjeit, melyekben világzenétől dzsesszig, funktól hiphopig minden csemegét megtalálhatunk.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó