Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Rakehell 3 – Highlight Of Hardcore @ Római part ártér Csónakház

Fellépők
Rakehell 3 – Highlight Of HardcoreA Hardcore gépzene évről évre egyre jobban erősödik Magyarországon, egyre nagyobb és látványosabb bulikat hagyva maga után. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Rakehell egyre nagyobb sikere a hazai partyéletben.Római part ártér Csónakház

Rakehell 3 – Highlight Of Hardcore @ Római part ártér Csónakház

A Hardcore gépzene évről évre egyre jobban erősödik Magyarországon, egyre nagyobb és látványosabb bulikat hagyva maga után. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Rakehell egyre nagyobb sikere a hazai partyéletben.

Majdnem egy év szünet után kerül megrendezésre a Rakehell harmadik része április 19-én. Ahogy azt megszokhattátok, külföldi és hazai DJ-kből, nagyon látványos fénytechnikából, egyedi show elemekből, bpm-ekből most sem lesz hiány.

A buli helyszíne ezúttal a Római parton lévő ÁRTÉR területén található csónakház lesz.

Szlovákiából érkezik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, és a Rakehell bulik állandó fellépője, Rob2speed (Speedcore.at).

Ausztriából hazánkba látogat a Death Noize Clan szülőatyja , Naz-t aki a magyar DNC alapítójával, Skyscraperrel fog együtt zenélni.

Münchenből érkezik Dj Crusade (Munich-Terror-Crew), aki a legnépszerűbb Hardcore lemezekkel fogja széttáncoltatni a közönséget.

Az este legdurvább, legőrültebb félórájáról pedig a két elvetemült német speedcore DJ, Conehead és Putzfee (Gabber4life) lesznek a felelősek. Ők csinálják a Hardcore Delirium bulikat Németországban.

Hazai fellépők pedig a szülinapos T-Virus, Vanda (Elveszett Gyerekek Városa), XT-Noise (NARG Entertainmnet) és a bulin debütáló Members Of Rakehell csapat: Dr. Folli, Lezlie, Dr. SzadoFucker és SpeedCrusher lesznek.

A fergeteges hangulatról ezúttal is go-go táncoslányok, különleges, egyedi fény és látvány show elemek, Magyarországon nagyon ritka, kék színű lézer show, UV ágyú, hógép, Rakehell partyshop lányoknak-fiúknak egyaránt, ajándékok, italakciók és persze a 13 fellépő fog gondoskodni.

Tehát aki a kemény és gyorsabb hangzású gépzenét kedveli, annak ez a nem mindennapi party kötelező!

Helyszín: Budapest, III. Római part, Királyok útja 225. ÁRTÉR – Csónakház.

Időpont: 2008.04.19.

Belépő: fiúknak: 2000 ft, lányoknak: 1000 ft

Árvíz eseten május 17-én lesz megtartva!

Bővebb info:

www.rakehell.hu






Ajánlott lemezek

  • Új Budai & Vic megjelenés!

    A Discoteca Music norvég kiadó gondozásában jelent meg Budai & Vic All Night Long című maxija. Az eredeti verzió mellett 3 remix is helyet kapott a digitális kiadványon.

Kapcsolódó cikkek

  • Tom Morgan interjú

    Tom Morgan korán került a zenei iparba, de ennek ellenére óriási sikereket ért el.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó