Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Need4Speed pres. COOH @ K2, Budapest

Fellépők
Need4Speed pres. COOHPropaganda, Proket, Current Value… Nem egyszer kapkodtuk a fejünket az utóbbi időben a Need 4 Speed bulikon. A születésnapi C4C és VC után sem lesz pihenés, hiszen áprilisban Cooh érkezik Sophiából.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: szami~ budha
összes résztvevő megtekintése

Need4Speed pres. COOH @ K2, Budapest

Propaganda, Proket, Current Value… Nem egyszer kapkodtuk a fejünket az utóbbi időben a Need 4 Speed bulikon. A születésnapi C4C és VC után sem lesz pihenés, hiszen áprilisban Cooh érkezik Sophiából.

Ivan Shopov alias Cooh 2005-ben kezdte pályafutását, mégpedig ’Cyclone’ című zenéjével, melyet a Signal Recordings jegyez. Az angol kiadó fantáziát látva a fiatal tehetségben, lehetőséget nyújtott neki a Lunacy Has Found Me EP-n is, olyan előadók társaságában mint: Audio, Nightwalker és Diode. A 2006-os évben már a Trouble on Vinyl-t is megjárta 2-3 zenéjével Ivan, majd 2007-ben pedig már komolyabb kiadók is szemet vetettek rá. A Black Sun Empire által igazgatott Obssession-s megjelenés - ’Armeny’ - kifejezetten jó viszhangott kapott, illetve nem is olyan rég jelent meg a ’Duuure’ és a ’Ventil’ a Position Chrome-on. Az elismerést az is bizonyítja, hogy nemsokára a 2008-as Ausztriai Teraphy Sessions-n fog vendégeskedni. Érdemes lesz tehát Budapesten is meghallgatni őt.

 

 

A K2 nagytermében Cooh és a rezidensek – Soundhunter és Vida L – mellett ezúttal Sickboy  teszi tiszteletét a Weekenadbass Crew-ból. A kisteremben pedig a váci illetőségű D.O.B. és Span, illetve a The Phelics pörgeti a lemezeket. Hallhatjuk továbbá az est folyamán Android & Khaist-t és Damien-t.

 

 

2008.04.12.

 

Need4Speed pres.

The DrumAndBass Madness

 

COOH (Position Chrome/OffKey/Sinuous/TOV - BUL)

Sickboy  (WeekAndBass)

SoundHunter (Need4Speed)

Vida L (Need4Speed)

 

Android & Khaist (NewKidsOnTheBass)
D.o.B. & Span (Consciousness Dilating)
The Phelics (Consciousness Dilating)

Igg (NewKidsOnTheBass)

Damien (NewKidsOnTheBass)

 

 

 

Helyszín: Club K2

Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő: 1500HUF



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó