Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 300 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Microforms 24 @ Hangár, Sopron

Fellépők
Microforms 24"008 első tavaszi hónapját David Pearson öt állomásos magyarországi turnéjának utolsó, soproni vendégszereplésével ünnepeljük."Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms 24 @ Hangár, Sopron

"008 első tavaszi hónapját David Pearson öt állomásos magyarországi turnéjának utolsó, soproni vendégszereplésével ünnepeljük."

"HYDRO (merthogy róla van szó) tizenegy éve DJ-zik, rezidenciája volt Barcelonában és Szöulban, saját klubestjein megfordult a szcéna színe-java (elég csak Andy C, Klute, Hype vagy Marcus Intalex nevét említeni). Emberünk producerként is jeleskedik (szerzeményeit a Pendulum, a Bad Company, vagy a Noisia is előszeretettel pörgeti): jó pár közös zenét készített napjaink egyik legkeresettebb művészével, Break-kel (együttműködésük eredménye például a Fierce igazgatása alatt álló Quarantine kiadónál látott napvilágot), dolgozott a Mindscape-pel, Jadéval, a Tactile-lal, Munkkal és a Spinline-nal. Azzal a SPINLINE-nal, melynek két tagja, SNATCH és GAMMA erősíti bulinkon a magyar vonalat. A páros a korábban nálunk vizitáló Safairrel alkotja a csapatot, amely egyre ismertebb és elismertebb. Nem véletlen tehát, hogy produceri tevékenységüket a Mathematics-tulajdonú Social Studies, vagy a magyar Tactile Vinyl (és hamarosan a Levitated) labelnél napvilágot látott megjelenésük jelzi. Snatch és Gamma (a többek között korábban már szintén nálunk játszó INF & Skizoid duóval együtt) az egri partyélet elsőszámú szervezője Braindeath néven. Saját bulijaikon vendégül látták a Black Sun Empire-t, a Noisiát, a State Of Mind-ot, Klute-ot és Loxy-t is."

2008 03 22
SOPRON, HANGÁR

HYDRO (UK) (QUARANTINE / DNAUDIO / LEVITATED / TACTILE VINYL / CITRUS)

SNATCH & GAMMA (SPINLINE / BRAINDEATH / SOCIAL STUDIES / L PLATES / TACTILE VINYL / XTINCTION AGENDA)

BENZON & L.A.S. (THE MICROFORMS CREW)

 


http://www.myspace.com/davidhydro
http://www.myspace.com/spinlinekru
http://www.myspace.com/braindeathkru
http://www.myspace.com/microforms
http://www.myspace.com/quarantinerecordings
http://www.myspace.com/dnaudio
http://www.myspace.com/levitatedrecordings
http://www.myspace.com/tactilevinyl
http://www.myspace.com/citrusrec
http://www.socialstudiesmusic.com/

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Anthony Pappa visszatér - Moments 2

    Anthony Pappa karrierjének története nagyon tartalmas, olyan nevekkel való együttműködését követően, mint a Global Underground, Renaissance, DMC vagy éppen az EQ, csak egy maroknyi példa karrierjéből.
  • Renaissance – The Masters Series: Satoshi Tomiie

    Satoshi Tomiie mixeli a Renaissance kiadó Masters Series-sorozatának a legújabb részét. A japán-amerikai lemezlovas az aktuális kedvencei mellett kiadója, a Saw Recordings hamarosan megjelenő felvételeiből is bemutat párat.
  • Faith - House Ain't Dead!

    A londoni house szubkultúra igazi legendái egyesült erővel jelentkeznek a House Ain't Dead!-en, ami az underground körökben tizedik éve nagy népszerűségnek örvendő Faith-rendezvénysorozatnak állít emléket.
  • Dirt Crew€“ Raw

    A két tagból álló formáció dupla korongja a napokban kerül a boltok polcaira. Az első lemez kizárólag saját felvételeket tartalmaz, míg a második a duó legjobb remixeit tartalmazza. A második korongon sorakozó nevek névsora igen impozáns hiszen olyan nevektől sorakoztatja fel a duó remixeit mint Jimpster, 2020 Soundsystem, Marc Romboy, Stb..

Kapcsolódó cikkek

  • Ajándék Mayday CD

    Már csak pár nap és a zenefüggő közönség újra összegyülhet az idei év kétség kívül legnagyobb partiján, Magyarország legnagyobb fedett helyszínén, a Budapest Sportarénában. A Mayday szervezői pedig hangulatkeltővel izzítják a népet: 50 ezer darab ingyen CD-t dobtak a piacra, melyen az idei Mayday Himnusz mellett több mint hatvan perc zene dübörög a Mayday fellépőitől

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó