Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 300 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Microforms 24 @ Hangár, Sopron

Fellépők
Továbbá még: Hydro, Snatch, Benzon
Dátum 2008-03-22
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Drum and Bass
Microforms 24"008 első tavaszi hónapját David Pearson öt állomásos magyarországi turnéjának utolsó, soproni vendégszereplésével ünnepeljük."Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Microforms 24 @ Hangár, Sopron

"008 első tavaszi hónapját David Pearson öt állomásos magyarországi turnéjának utolsó, soproni vendégszereplésével ünnepeljük."

"HYDRO (merthogy róla van szó) tizenegy éve DJ-zik, rezidenciája volt Barcelonában és Szöulban, saját klubestjein megfordult a szcéna színe-java (elég csak Andy C, Klute, Hype vagy Marcus Intalex nevét említeni). Emberünk producerként is jeleskedik (szerzeményeit a Pendulum, a Bad Company, vagy a Noisia is előszeretettel pörgeti): jó pár közös zenét készített napjaink egyik legkeresettebb művészével, Break-kel (együttműködésük eredménye például a Fierce igazgatása alatt álló Quarantine kiadónál látott napvilágot), dolgozott a Mindscape-pel, Jadéval, a Tactile-lal, Munkkal és a Spinline-nal. Azzal a SPINLINE-nal, melynek két tagja, SNATCH és GAMMA erősíti bulinkon a magyar vonalat. A páros a korábban nálunk vizitáló Safairrel alkotja a csapatot, amely egyre ismertebb és elismertebb. Nem véletlen tehát, hogy produceri tevékenységüket a Mathematics-tulajdonú Social Studies, vagy a magyar Tactile Vinyl (és hamarosan a Levitated) labelnél napvilágot látott megjelenésük jelzi. Snatch és Gamma (a többek között korábban már szintén nálunk játszó INF & Skizoid duóval együtt) az egri partyélet elsőszámú szervezője Braindeath néven. Saját bulijaikon vendégül látták a Black Sun Empire-t, a Noisiát, a State Of Mind-ot, Klute-ot és Loxy-t is."

2008 03 22
SOPRON, HANGÁR

HYDRO (UK) (QUARANTINE / DNAUDIO / LEVITATED / TACTILE VINYL / CITRUS)

SNATCH & GAMMA (SPINLINE / BRAINDEATH / SOCIAL STUDIES / L PLATES / TACTILE VINYL / XTINCTION AGENDA)

BENZON & L.A.S. (THE MICROFORMS CREW)

 


http://www.myspace.com/davidhydro
http://www.myspace.com/spinlinekru
http://www.myspace.com/braindeathkru
http://www.myspace.com/microforms
http://www.myspace.com/quarantinerecordings
http://www.myspace.com/dnaudio
http://www.myspace.com/levitatedrecordings
http://www.myspace.com/tactilevinyl
http://www.myspace.com/citrusrec
http://www.socialstudiesmusic.com/

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó