Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2008. március 7.-ig2 000 Ft

Partyajánló

SPOR & DYLAN @ K2, Budapest

Fellépők
SPOR & DYLAN2008 első verhetetlen dob és basszusrobbanását, az angol LIFTED MUSIC idézi elő a budapesti K2-ben!K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

SPOR & DYLAN @ K2, Budapest

2008 első verhetetlen dob és basszusrobbanását, az angol LIFTED MUSIC idézi elő a budapesti K2-ben!

Lifted Session extrák

A várakozásoknál nagyobb érdeklődésre való tekintettel a LIFTED SESSION szervezői úgy döntöttek, hogy megpróbálják a partyzóknak élménydúsabbá és kényelmesebbé tenni az éjszakát. Így a következőkkel készülnek:

·        - dupla beléptetés, így nem kell majd feleslegesen sokat sorban állni

·        - dupla portaszolgálat, a biztonságosabb szórakozás kedvéért

·        - két bárpult üzemel majd, hogy gyorsabban juss italhoz

·        - Burn italakció

·        a kisterem a www.blup.hu jóvoltából babzsák fotelekkel lesz pihenő hellyé alakítva

·        VJ Redlight visual szettje kamerákkal, kivetítővel

·        továbbá a magyar MTV, PartyZone műsorához forgat majd anyagot a bulin, ahol újra láthatjátok Sport, Dylant, Apexet, vagy akár Christ a pultban,

·        mindezen felűl pedig a LIFTED MUSIC jóvoltából néhány ajándékkal lehet gazdagabb, aki az első sorok egyikében jól helyezkedik, ugyanis LIFTED pólók, esetleg dedikált bakelitek kerülhetnek elő a pult alól!

LIFTED SESSION

Helyszín: K2
Cím: Bp. Űllői út 51.
Dátum: 2008. március 08.
Fellép: Spor, Dylan, Apex, Chris Renegade, Jade, Corzair
Belépő 2000 / 3000 HUF

 




JÁTSSZ DUPLA VIP BELÉPŐÉRT!



Március 8.-ai LIFTED SESSION klubesten fellép, a már régen várt „The sultan of sickness” DYLAN, a stílusalapító „Konflict – Messiah” remixere SPOR, az „Unknown Error” zeneszerzője APEX és a Lifted Music atyja CHRIS RENEGADE.

Az elővételi jegyek extra limitált számban kaphatóak, a Deep Music lemezboltban 2000ft-os áron mától, azaz február 5.-étől. Bővebb információ hamarosan!

Elővételi jegyár: 2000Ft
Helyszíni jegyár: 3000ft
Info: lftdmusic@gmail.com

www.deep.hu
www.liftedmusic.co.uk
www.myspace.com/wearelifted

Helyszín: K2
Cím: Bp. Űllői út 51.
Dátum: 2008. március 08.

Fellépők:
Spor - www.myspace.com/spor
Dylan - www.myspace.com/dlyanuk
Apex - www.myspace.com/apexmusik
Chris Renegade - www.chrisrenegade.com
Jade
Corzair


 



BIOGRÁFIÁK:

SPOR (Lifted Music; Subtitles; Ninja Tune)

Spor első megjelenéseivel 2004-ben mutatkozott be, olyan kiadóknál, mint a Chris Renegade által igazgatott TOV csoport Renegade Hardware és Barcode labeljei. Első trackjei, a Haywire, Judderman, Outbroken (That Track), Three Ravens, vagy a Karl K & Jae Kenedy által is remixelt Running Man hamar felkeltették a dnb szcéna érdeklődését. Chrissel ekkor kötött barátsága végigkísi karrierjét. A Renegeda és Barcode cimkék alatt olyan további kiadványai láttak napvilágot az elkövetkezendő pár évben, mint a Dante’s Inferno, Cyberpunk, The Way of The Samurai, Haunt Me, Brickbeats és sok egyéb mellett a stílusteremtő Konflict – The Messiah Spor féle átértelmezése is. Az igazi áttörést első saját duplája, a Tactics EP hozta meg, szintén a Renegade Hardware-en, olyan zenékkel, mint a Lose It, The Eyes Have It, Dreadnought vagy a különleges ritmusmintájú To The Death.
Ilyen megjelenések után nem csoda, ha egyre több kiadó és label menedzser figyelt fel munkáira. Ilyen volt a Marrie Anne Hobbs féle eklektikus Warrior Dubz válogatás, amire a Hydra-val került fel, vagy Teebee a norvég dnb-guru, aki Subtitles kiadóján jelentett meg a Molehill-t, a Powder Monkey-t és készül megjelentetni a Valentine és Resolute című két új munkáját is.

Mikor Chris elhagyta a TOV csoportot, így a Renegade Hardware és Barcode labeleket, természetesen Spor is vele tartott új labeléhez a Liftedhez. Az első megjelenésen a Prologue-on a Knock You Down-al jelentkezett, a második, Supernove EP pedig már önálló duplájaként jött ki, olyan zenékkel, mint a 103 Degrees, 1 Up, Supernova vagy a The Resistance. A nemrégiben megjelent, hármas duplán, amin csak közös trackek szerepelnek, ő az egyetlen előadó, aki minden trackbe beledolgozott (Levitate, Dirge, Dying Of The Light, We Dominate).

Karrierje során olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Infiltrata, az Evol Intent trió, Ewun, Apex, Phace, Toxin vagy a The Quemists, de hamarosan napvilágot látnak a Pendulum Toxic Shock-jára vagy a Fear Factory Empty Vision-jére készített remixei is. Eddigi megjelenései és mindenki által elismert tehetsége a technoid dnb éra legnagyobbjai közé emelik.
Letölthető Spor mix




APEX (Lifted Music; Horizons; Hospital)
Apex a mindenki által jól ismert Unknown Error duó tagja volt, akik 2004-ben robbantak be a Hardware-hez Shadows című számukkal. 2006-ban a Moving Shadow jegyezte duplájukat a Heaven and Hell EP-t, valamint olyan kiadóknál jelentek meg munkáik, mint a Cymbalism, a Lifted vagy a már említett Renegade Hardware, ahol Fear No Evil címen egy dupla CD megjelenést is a magukénak tudhatnak. Leghíresebb szerzeményük, a Defcom-nál megjelenő More Like You remix, ami már évek óta a djk egyik elengedhetetlen kelléke. Ekkor a Unknown Error duó termékenyebb, a zenékért felelős front embere, nevezetesen Rob, kivált a formációból és Apex művésznév alatt folytatja azt amit Unknown Errorként eddig megismerhettünk.

Apex első önálló megjelenése a Hospital kiadónál volt. A nemrég Magyarországon vendégeskedő MC hölgy, Ayah vokáljával megfűszerezett Space Between, az Andy C által mixelt, 2007-es Drum & Bass Arena első lemezére került. Persze attól nem kell tartani, hogy Apex, az Unknown Error hangzását félretette volna. A január végén napvilágot látott From The Inside Out EP-n a Dirge című, szintén Andy C favorit tracket a teljes Lifted csapattal közösen jegyzi (Spor, Evol Intent, Ewun). A Liftednél kiadásra váró saját duplája, a Wall of Sound is igazolja ezt, olyan zenékkel, mint például a Hench, a Same Old Blues, vagy a Nowhere to Run.
Mindezen felül, 2008-ban a Horizons-nál is várhatóak kicsit könnyebb liquid irányba mutató trackek Apextől. Februárban megjelenik a Falling és a Weeping Willow, amelyet majd a nagy sikerű The Yearning Apex VIP mixe és a Bachelors of Science által elkövetett Strings Track, szintén Apex remixe követ.

Természetesen Rob, az Unknown Erroral bejárta szerte az egész világot, többek közt nálunk, a K2-ben két éve decemberben, valamint mint tavaly júniusban, akkor már szólóban, Apex-ként. Így már mondhatni felkészülten várja az elkövetkezendő újabb őrületet.
Letölthető Apex mix


Elővételi jegyár: 2000Ft
Helyszíni jegyár: 3000ft
Info: lftdmusic@gmail.com

www.deep.hu
www.liftedmusic.co.uk
www.myspace.com/wearelifted

Helyszín: K2
Cím: Bp. Űllői út 51.
Dátum: 2008. március 08.

Fellépők:
Spor - www.myspace.com/spor
Dylan - www.myspace.com/dlyanuk
Apex - www.myspace.com/apexmusik
Chris Renegade - www.chrisrenegade.com
Jade
Corzair

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Meduza Night az A38 Színpadon

    A kísérleti elektronikának, formabontó e-zenei projekteknek és a progresszív elektronikus zene pionírjainak teret engedő Meduza helyszíne idén bár nem lelhető fel a Szigeten, szelleme azonban továbbra is velünk él: a különleges ízekre, hangokra, fényekre és arcokra fogékony e-zene búvárokat, és a pirkadatig aktív szigeteseket várják az A38 sátrában, ahol minden este 23:30-tól egészen napfelkeltéig Meduza Night parti lesz. És persze megannyi más, izgalmas és aktuális fellépők délután 3-tól az új helyre költözött és új köntösbe öltözött közkedvelt A38 helyszínén.
  • Jay Lumen – interjú

    Jay Lumenről bizton állíthatjuk, hogy személye hazánk egyik nemzetközileg legelismertebb elektronikus zenében, azon belül is a tech house vállfajban ténykedő dj-je és producere. Egyre gyakrabban fedezhetjük fel a nevét olyan honlapok TOP10-es listájában, mint a Beatport, hiszen kifejezetten termékenynek nevezhető a minőségi zene készítés tekintetében. Zenéi olyan nagy nevű kiadók színeiben jelentek meg, mint a 100% Pure Recording, a Great Stuff, a Global Underground, a Ministry of Sound, vagy akár hamarosan a Drumcode. A muzsikák kreálása mellett pedig folyamatosan járja a külföldi, és természetesen az itthoni klubbokat, rendezvényeket. Bokros teendői között szerencsére sikerült ránk szánnia pár percet, mely során számos érdekes dolgot megtudhattunk.
  • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

    Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
  • Gary Back ismét a Drumcode-nál

    Nagyon úgy fest, hogy 2011-ben sem csökken Gary Beck lendülete, hiszen szinte hétről-hétre lepi meg a technokedvelő közönséget egy-egy új megjelenéssel. Ezúttal a prominens svéd technolabel, a Drumcode kínálatában bukkant fel egy remekbe szabott EP-vel.
  • Adam Beyer Drumcode podcast

    Adam Beyer mixcloud-profilján meghallgatható a Drumcode Radio legfrissebb, 50-ik adása. A csaknem egy órás stúdió mix Adam legfrissebb kedvenceit tartalmazza, természetesen a legmagasabb színvonalú technozene jegyében.
  • Nyerj jegyet!

    Nyerj jegyet a legnagyobb DNB Szilveszterre!

Ajánlott lemezek

  • Adam Beyer visszatért a Drumcode-hoz

    Már megtalálható a jobb lemezboltok polcain, illetve az online shopok kínálatában Adam Beyer legfrissebb Drumcode megjelenése, a "London" EP. A svéd technokrata csaknem két év után jelentet meg ismét saját szerzeményt az általa alapított és legendává tett lemezkiadó szárnyai alatt.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó