Pulzar

Partyajánló

CINETRIP tours by Djuice - VJ-Torna és workshopok @ Merlin, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-02-25
Helyszín Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban
Stílus Minimal, House, Progressive House, Techno,
Tech-house
CINETRIP tours by Djuice - VJ-Torna és workshopokA díjalapító Cinetrip 2008 februárjában 3. alkalommal hirdeti meg a nemzetközi VJ Tornát. A kétevente megrendezett eseményen az előző években 11 országból több mint száz induló munkáit élvezhette élőben, illetve konzerv formában a közönség.Merlin, Budapest, V. Gerlóczy utca 4. bent az udvarban

CINETRIP tours by Djuice - VJ-Torna és workshopok @ Merlin, Budapest

A díjalapító Cinetrip 2008 februárjában 3. alkalommal hirdeti meg a nemzetközi VJ Tornát. A kétevente megrendezett eseményen az előző években 11 országból több mint száz induló munkáit élvezhette élőben, illetve konzerv formában a közönség.

A kortárs vizuális kultúra és az elektronikus zene nemzetközi trendjeit lepörgető néhány nap reményeink szerint inspirálóan hat mind a szemlélődőkre, mind a hazai művészekre.

A CVJ2008 programkínálatában hétfőtől szerdáig nyitott szakmai workshopok, holland, belga és magyar programfejlesztők, vj-k és animátorok bemutatkozása, csütörtöktől szombatig pedig a nemzetközi VJ-színtér összecsapásának képei és hangjai töltik meg a Merlin kisebb- nagyobb termeit. A VJ-tornán az idén is 3 kategóriában mérik össze tudásuk a versenyzők (tusa, élő és konzerv) és a nemzetközi zsűri mellett a közönség is szavazhat kedvencére.

A péntek és szombat éjszaka viszont teljességgel a partiközönségé, akik ezúttal lábukkal avagy tánccipőjükkel tehetik le a voksukat a flamand és magyar DJ-k, VJ-k és zenekarok produkciói mellett (illetve alatt).

A CVJ2008 eseményei a Merlinben kerülnek megrendezésre. (Gerlóczy u.4)

http:/​/​www.cinetrip.hu/​cvj2008, http:/​/​merlinbudapest.org

2008. február 25-27.

CVJ2008 workshopok

A VJ-zést tartalmi, illetve technológiai oldalról megközelítő kiscsoportos workshopok praktizáló és kezdő VJ-k számára nyújtanak elmélyülési és közös alkotási lehetőséget.

Az előadók részben holland és flamand előadóművészek és fejlesztők (Olga Mink, PIPS:Lab, AlexEtJeremy), de az Apple-ösök nagy örömére jön a Modul8, aki pedig flash-sel vagy MIDIvel szeretne dolgozni, a Flxer csapatától szerezhet mélyebb ismereteket. A délutáni pihenőkben a vj-világban használatos technikai bemutatók lesznek (Edirol)

2008. február 28-március 1.

CVJ 2008 VJ-torna

A vizuális-művészek nemzetközi erőpróbája csütörtök délután veszi kezdetét, és az ünnepélyes díjátadóra szombat kora este kerül sor. A tornán bemutatott produkciókat a workshopot tartó előadókból álló nemzetközi zsűri három kategóriában rangsorolja. A konzerv kategória csapatban vagy egyénileg, előre elkészített, zenére összevágott művei előzsűrizés után kerülnek bemutatásra (innen

választja a zsűri illetve a közönség a legszebb VJ Opusz díját), a VJ Sampion a maximum 3 fős csapatok közönség és a fesztivál zsűri előtt élőben bemutatott alkotások előadói közül, míg a VJ Tusa bajnok az előadás előtt 20 perccel készhezkapott anyagok legügyesebb összepasszítói közül kerül ki. A nyeremények a hagyományos Cinetrip trófea mellett értékes VJ-felszerelések, szoftverek.

Ünnepélyes torna-megnyitó: 2008. február 28. 18 óra

Díjkiosztó: 2008. március 1. 21 óra

DÍJAK:

4 x Sony Ericsson W910i mobiltelefon kártyás csomagban a djuice felajánlásából (minden kategóriagyőztesnek!) 1 x Edirol Motion Dive Tokyo konzol és szoftver a VJ Tusa Bajnok 2008 győztesének, a Roland Zenegaléria jóvoltából 3 x szerződés a Cinetrip nyári turnéjára! 4 x HD kamera az Extreme Digitaltól (minden kategóriagyőztesnek!) 1 x Numark Nu-VJ 1 x Modul8 szoftver 4 x kézzel készített VJ Torna2008 üveg-beton szobor Minden érvényes nevezéssel rendelkező közreműködőnek a Roland Zenegaléria lehetőséget biztosít március 31-ig egy-egy Motion Dive Tokyo csomag kedvezményes, bruttó 58.000 Ft-os áron való megvásárlására.

További információ a nevezésről és a részletes program:

http:/​/​www.cinetrip.hu/​cvj2008 és http:/​/​www.myspace.com/​cvj2008

nevezés: http:/​/​www.cinetrip.hu/​cvj2008/​regisztracio/​vjt/​index.php

A CVJ2008-hoz kapcsolódó ZENEI PROGRAMOK

2008. február 27.

22.00 - Turntable Bar

Waxman, Negro és a Dutch Rhythm Combo (D)

A Merlines szerdai klubest a VJ torna workshopjai és az összecsapás között VJ-k spontán és félig tervezett performanszaival fűszerezve. (A Pips:Lab-Sfeer workshop közösségi alkotásai is ekkor kerülnek a közönség elé) A belépő 1000 HUF amiből 500 lefogyasztható.

Bérlet 3000 HUF, ami érvényes a pénteki és szombati eseményekre is az adott héten.

2008. február 29.

Cinetrip tours by Djuice - DJ-VJ party

A VJ-torna kellős közepén legjobb alkalom egy kis lazításra a rendelkezésre álló nemzetközi erőkből összevarázsolt friss egyveleg. Flamand és magyar hanghullámok és animációk töltik meg a Merlin nagytermét és a kávézót péntek este. A résztvevők számára ezek még az izgalom percei, a közönség pedig közben saját magán tapasztalhatja, melyik vizuális művész hogyan használja eszközeit élesben, a versenyen kívül, egy kiadós partin. (A szombati díjkiosztó után pedig: LOW POWER PARTY)

Nagyterem: 22.00-04.00

Buscemi (Be) A nevét kedvenc színészétől kölcsönző belga producer DJ+perkás felállásban indítja a hétvégi külföldi fellépők sorát. Latin és house több csavarral. Jelenleg Dziga Vertov Ember a felvevőgéppel című némafilm -klasszikusának újrazenésítésén dolgozik. http:/​/​www.buscemi.be/​,

Nid and Sancy live (Be)

Rock and roll-lal átitatott húzós elektronika. Belga elektroclash a javából. A duó élő energiája egy klubot és fesztivált sem hagy őrülten ugráló táncparkett nélkül. Filmzenékhez továbbra is megtartották régi nevüket, a Galacticamendumot.

http:/​/​www.nidandsancy.com/​

Kávéház:

22.00-04.00

Soulrise (Mustbeat)

Fine Cut Bodies live

Crimson (Ikz Kollektív, Lick the Click)

Belépő: 1500 Ft

2008. március.1., 22 óra

LOW POWER PARTY

:: Deck Attack 5. Születésnapi buli ::

A Low Fesztivál, a Cinetrip szervezői és az 5. születésnapját ünneplő Deck Attack sorozat a CVJ2008 VJ-torna díjkiosztója után közös erőbevonással flamand és magyar zenészek, örömittas és kudarctól új erőre kapott VJ-k produkcióival fűszerezi a budapesti éjszakát. Az Infra Gandhi és Cyborg Templar jegyezte Deck Attack, hagyományaihoz híven nemzetközi hírű, funk-alapú elektronikus produkciót lát vendégül, mégpedig a holland Kraak

and Smaakot, akik nem először járnak nálunk, viszont most lemezbemutató turnéjuk első állomásán köszönnek majd ránk a színpadról.

A Deck Attack 5 éve alatt sok neves ma élő-mozgó-táncparkett-mozgató produkciót hozott el hazánkba, a mai este során még a belga Turntable Dubbers sound systemként működő DJ-duót, akik a nagyteremben fogják az estet zárni. Természetesen a kávéházban is rotyog majd a zene.

Merlin, Gerlóczy u.4.

Nagyterem 22.00-04.00

Cyborg Templar (Deck Attack)

Infra Gandhi (Deck Attack)

Kraak and Smaak live NL

A holland elektronikus élő produkció a Jalapeno kiadótól érkezik funk house breakekkel, Afro-Latin groove-okkal. A zenészek komoly funk-alapokkal rendelkeznek, amiről az est folyamán felcsendülő új lemezük is tanúskodik. http:/​/​www.myspace.com/​kraaksmaak


Turntable Dubbers Sound System (Be)

Parti-pörgető belga DJ-duó, akik a reggae-raggától a hip hoppon át a gyorstempójú törtekig bármire hajlanak, hogy rugózni lássák a tömeget.

http:/​/​profile.myspace.com/​turntabledubbers
KÁVÉZÓ:
22.00-04.00

Sanyi (Cinetrip)

Waxman (Tilos)

Negro (Deep)

Belépő: 2500 Ft

Bérlet a három Merlines zenei eseményre: 3000 Ft

A rendezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.


CINETRIP SPARTY Journeys by DJuice

LOW EDITION :: Flying Dutchman

2008. március 8., 21 óra

Rudas Fürdő, 1013. Döbrentei tér 9.

Hogy teljes legyen a körpanoráma, hangok és mozgóképek szárazon-levegőben-mélyföldön és vizen, a Cinetrip Sparty Journeys by Djuice a Low Fesztivál keretein belül flamand audió és vizuális-művészek munkáival diktálja a pancsoláshoz a ritmust.

A január 1-én vízrebocsátásának 10. évfordulóját ünneplő Cinetrip hipermodern hangfürdő és vízimozi most már mondhatjuk - szokásához híven a Rudas Fürdőben, szombaton este 9-kor nyitja kapuit. Az est belga fellépői: a 90-es évek acid korszakának (angol születésű, de hároméves kora óta belgiumban élő) nagymestere, C.J. Bolland az uszodában, a törökfürdőben pedig a Funckarma lélekmelengető soulos dubzenéi ringatják a fürdőző-partizókat. A vizuálmágia felelősei az Interspace Magic Factory - a VJ-torna alkalmából portugál/brazil VJ-kkel kiegészülve, a négy helyszínen pedig a helyi hang-erők és performanszok elegyítik a korszakokat és stílusokat. A papucs kötelező, kedv szerint nyári öltözék vagy fürdőruha ajánlott. És a törülközőt ne feledd!

Audiovizuális fényterápium 21.00-04.00

Retro audio-raves

DJ-k: Grasshop b2b Marvin, CJ Bolland (B), Palotai

www.cjbolland.com

Strandauditórium 21.00-04.00

Bootleg slippers

DJ-k:Superman, Waxman, Negro

Törökfürdő 21.00-02.00

Ambient Space

DJ-k: Kaszi és Jácint

Funckarma (NL) http:/​/​www.myspace.com/​funckarma1,

Éjfélkor hastánc: Amira és a fürdő huriai

Kabin Disco 21.00-03-00

Whale Strip Show

DJ-k: Sanyi, Haze

Vizuál mágia:

Kiégő Izzók, Varga Vince, Pedro Zaz and Spetto (P/Br)

A rendezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Sajtóakkreditáció: sanyi@cinetrip.hu

http:/​/​www.cinetrip.hu, http:/​/​www.myspace.com/​cinetrip

Belépő: 5000 Ft

Röviden a workshopokról:

február 25. hétfő

M1. 12-14 Bodóczky Antal a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanára, a Medence Csoport tagja magyar nyelvű nyitóelőadása a vj-zés és a mai képi kultúra viszonylatairól.

M2. 15-17 Binaura: Animata (Szoftver és VJ-zés)

A binaura.net a technológia, az ember és a természet kapcsolódásait vizsgáló médiaművész-duó munkája. Workshopjuk Animata nevű valós idejű animációs szoftver-fejlesztésüket mutatja be, melynek segítségével virtuális bábokból, terekből építhetünk fel jeleneteket. A workshopon mindenki megkapja a még fejleszés alatt álló beta verziót, melynek használata bemutatásra kerül.

http:/​/​www.binaura.net/​

http:/​/​www.kitchenbudapest.hu/​hu/​projects/​animata

M3. 19-22 Fuck PiPS:lab: The participant is the artist/A résztvevő a művész I.
workshow & performance with lumasol live and sfeer live

A lumasol fénygrafittivel manipuláló holland PiPS:lab és a holland-magyar Sfeer Visual Group közreműködésével a workshop résztvevői saját anyagaikból újfajta megközelítést nyerhetnek, melyet végül egy közös előadás során ki is próbálhatnak élesben. Fényképezőgépet, kamerát, tükröző es torzító felületet hozni szabad, számítógép kötelező!

http:/​/​sfeer.c3.hu/​, http:/​/​www.pipslab.nl/​

2008. február 26. kedd

T1: 12-15 Sfeer Visual Group & PIPS:lab: Nincs is kanál
workshow & performance with lumasol live and sfeer live lcdc II

a hétfő esti workshop folytatása, de frissen is lehet csatlakozni

T2: 16-18 Flxer Team (I): FLASH VJ-zés

A Flxer egy flash-alapú vj-program, melynek kitalálója és programozója, Gianluca Del Gobbo. A résztvevők megismerkedhetnek a flash-sel, mind előkészületi munkálatokon, mind performatív programhasználaton keresztül.

http:/​/​flxer.net/​

T3: 19-22 JEREMY (NL): ADOBE AFTER EFFECTS CS3 VJ-knek

Az After-Effects bemutatása a kedzőtől középhaladó szintig. Jeremy az AlexEtJeremy VJ-páros egyik fele napközben az Adobe-nál dolgozik, így az érdeklődők a forrás környékéről ismerhetik meg a programot - ráadásul egy praktizáló VJ-től. A workshop során Jeremy bemutatja, hogyan készítsünk loopokat a semmiből, és hasznos ötleteket, technikai tanácsokat ad, trükköket mutat az After-Effects CS3 Live élő VJ-fellépésen történő használatához

http:/​/​alexandjeremy.com/​

február 27. szerda

W1: 12-15 FLXER VJ TEAM (I): MIDI-SHOP

Az olasz Flxer csapat midi-technikák alkalmazását mutatja be a gyakorlatban kezdőtől középhaladóig

W2: 16-19 OLGA MINK (NL) - Az élő VJ-zésről

Olga Mink (vj Oxygen) Hollandiában alkotó szabadúszó médiaművész, a fizikai és mozgóképi reprezentáció és az interakció összefüggés-rendszerében mozog. A workshop során áttekintést nyújt az audiovizuális média és a vj-kultúra múltjáról és jelenéről, az

elmúlt 15 évben a mai művészeti tevékenységre gyakorolt hatásáról, a csináld magad kultúrától az underground partikon át a műszaki fejlesztésekig, és a környezet-érzékeny technológiákig. Saját munkáinak bemutatása mellett a résztvevőknek is lehetőséget kínál alkotásaik megvitatására.

http:/​/​www.myspace.com/​olga_mink

W3: 19-22 Ilan Katin és Boris Edelstein (CH): MODUL8 (SZOFTVER ÉS VJ-zés)

A Macintosh használó VJ-k egyik legkedveltebb programja, a Modul8 fejlesztői tartanak gyakorlati foglalkozást a VJ-szoftverről, a felhasználói felület összetevőinek és azok együttműködésének áttekintésétől kezdve az alkotások MIDI interfész segítségével zenére keveréséig. Természetesen a jelenlévő VJ-k kihasználhatják az alkalmat, és használat közben felmerült kérdéseikre is kaphatnak választ.

http:/​/​www.garagecube.com/​modul8/​

A workshop-előadókkal, zsűri tagjaival, VJ-kkel, zenei fellépőkkel tervezett interjúkészítési szándékukat kérjük jelezzék a

sanyi@cinetrip.hu címen.

Szervező partnerek: Cinetrip, Merlin, Low Fesztivál

Főtámogató: Djuice

Szakmai támogatók: Garagecube / Modul8, Edirol, Numark, extreme digital

Médiatámogatók: Exit, Radio Café, Funzine

Kreatív partnerek: Hypnosis
Régebbi partyk ebből klubból

 • [2012-04-07] Phuture City
  @ Merlin, Budapest

  A vigyorgósra sikerült márciusi acid house vs. diszkó múltidéző parti folytatásaként, április 7-én este újabb két meghatározó jelentőségű és manapság rendre visszaköszönő elektronikus tánczenei ősműfaj "ütközik" a Merlin táncolásra alkalmas padlófelületein.
 • [2012-03-15] Amuzeeck Events presents: Phace and Misanthrop
  @ Merlin, Budapest

  Phace (Florian Harres) és Misanthrop (Michael Bräuninger) hamburgi székhelyű DJ-k és producΞrΞk, az elmúlt évΞkben megjelent progresszív, a végtelenségig letisztult és igényes hangzásvilágukkal felkavarták a drum&bass szcéna állóvizét. Florian 2007-ben kiadott Psycho című nagylemezével tette le a névjegyét a műfajban, mΞgalkotva a modernkori neurofunk alapjait. Michaellel 2008-ban alapított közös kiadójuk a neosignal lehetőséget nyújtott számukra, hogy bármifélΞ megkötés nélkül, szabadon kísérletezzenek saját hangzásviláguk kialakításával.
 • [2012-02-18] This is... Nic Fanciulli
  @ Merlin, Budapest

  Joris Voorn első számú haverja, Kylie Minogue és az UNKLE kedvenc remixere, na és a rendkívül menő, Saved kiadó tulajdonosa.
 • [2012-02-17] Ἰώ presents Âme
  @ Merlin, Budapest

  Az előzőleg vártakkal szemben mégis kaptunk még a jószerencsétől néhány hónapot a Merlinben, úgyhogy méltóan ki is használjuk a lehetőséget a február 17-i Innervisions-ös Âme partival! Mindezt a furcsa nevű Ἰώ égisze alatt.
 • [2012-02-10] Stayfly pres Manik
  @ Merlin, Budapest

  Egy ízig-vérig amerikai DJ-producer művészegyéniséggel folytatja február 10-én a Stayflay az újévi pörgést….
 • [2012-01-20] Freaks w/ Shonky
  @ Merlin, Budapest

  A sármos francia matematikus újra feladja a leckét: Shonky január 20-án a Merlinben tart négyórás csoportterápiát a pesti esték önkéntes mérvadóinak a StayFly éjjeli szeánszán. A külhoni vendég mellett a hazai válogatott legjobbjai állnak majd csatasorba, hogy lovat adjanak a lendületünk alá. A nagyteremben Jumpski & Detective Kelly, Blatti és Christian Cardwell vállal kezességet a kedélyünkért, míg a Hall lemezjátszóit a Stereostrip, Roland Handrick, Paul Mad és Monoclick veszi kezelésbe.
 • [2011-12-10] TASZ-buli az Emberi Jogi Világnap alkalmából
  @ Merlin, Budapest

  A TASZ szeretettel várja minden kedves barátját december 10-én szombaton, este 9 órától a Merlinben az Emberi Jogi Világnap alkalmából rendezett TASZ-bulin.
 • [2011-12-09] Aktrecords & NVC present Gaiser - live (Minus/Berlin/Germany)
  @ Merlin, Budapest

  NVC & AKT közös búcsú a Merlintől.
 • [2011-11-26] Aktrecords presents Pushkarev (RU)
  @ Merlin, Budapest

  November 26-án utoljára veszi be az Aktrecords legénysége a patinás Merlin színház előadótermét. Munkáink kezdetektől fogva szorosan kapcsolódtak eme kultikus klub életéhez, és olyan felejthetetlen esteket sikerült közösen tető alá hoznunk, mint például a majomduó Modeselektor, a jéghideg Monolake, az igazi francia bohém Mr.Oizo, vagy akár a legkifinomultabb berlini technokrata Apparat, és a lista korántsem teljes.
 • [2011-11-19] This is… Nicole Moudaber
  @ Merlin, Budapest

  Hibátlan, laza, szexi, lehengerlő, akár csak a zene, amit ír és amit játszik. Ő Nicole Moudaber, a techno szcéna legújabb felfedezettje. Carl Cox, Intec és Steve Lawler, VIVa & iVAV kiadója csapott le rá évekkel ezelőtt, hogy a saját szerzemények mellett remixeket készítsen Santos, Martin Eyer, Mauro Picotto és Fergie egy – egy tarckjére is.
 • [2011-11-18] ikz & LavaLava presents KiNK live
  @ Merlin, Budapest

  Az Ikz és a Lavalava jóvoltából ismét egy aktuális, az elektronikus tánczenei színtér ünnepelt figurája látogat Budapestre. A 'Kink live' az a produkció, amivel az elmúlt pár évben a legfontosabb klubok, fesztiválok programkínálatában egészen biztosan összefuthatott az ember. Szerzeményeit a house, a techno és az electro színtér lemezlovasai is ugyanolyan elánnal pörgetik, producerek garmadája gondolja úgy, hogy egy Kink remix jelentősen emeli egy megjelenés ázsióját. Ha november 18-án az estédet a Merlinben töltöd, te is megbizonyosodhatsz, hogy mire fel ez rajongás mind a szakma, mind a közönség részéről! Az alkalomhoz illő extra Funktion One hangtechnika és a BP. Street jóvoltából izgalmas vizuális körítés emeli az est fényét. További részletekért látogasd bátran a mellékelt linkeket.
 • [2011-10-08] I Love Deep celebrating 15th years of Freerange Records
  @ Merlin, Budapest

  Októberben újra I Love Deep! Rögtön ünnepléssel indul az évad, hiszen az idén 15 éves Freerange kiadó többek között egy budapesti állomással ünnepli az évfordulót.
 • [2011-10-01] Aktrecords & NVC present Pan-Pot
  @ Merlin, Budapest

  A Tassilo Ippenberger és Thomas Benedix kettőse által alkotott Pan-Pot az utóbbi néhány évben rekordsebességgel küzdötte fel magát az elektronikus tánczene legprominensebb képviselői közé.
 • [2011-09-17] Merlin presents Langenberg
  @ Merlin, Budapest

  A Merlin évadnyitó hétvégéjének második éjszakáján Marvin, a ikz duó, Crimson & Chrom és a LavaLava triumvirátus, Tolo, FeZ és Falcao látja vendégül közös kedvencét Langenberget. A látványról a bpstreet visual gondoskodik.
 • [2011-06-03] Luxy
  @ Merlin, Budapest

  A LUXY egy összművészeti éjszaka a divat és a szerelem jegyében tigrisekkel és kobrákkal fűszerezve. A B.Kund és a Más ruhái Ív & Candie fotói, a Kolin zenéje és a szuperközreműködők mind egy nemes cél érdekében állt össze, hogy nektek és nekik jó legyen. Gyere és érezd a LUXY-t június 3-án 21 órától a Merlinben!
 • [2011-05-27] Enter The Void
  @ Merlin, Budapest

  Május 27-én este az ország 15 városában megy le egy időben Gaspar Noé Enter The Void c. őrületes vizuál tripje a magyarhangya hatfilmes bérletének, a hangyaPASSnak második vetítéseként.
 • [2011-05-19] Electronic Beats Live Special - Budapest Launch Party
  @ Merlin, Budapest

  Elérkezett a pillanat, hogy az Electronic Beats Online hazai verziójának megjelenése és a berlini Electronic Beats Magazine első budapesti terjesztése után legyen végre egy újabb Electronic Beats buli! A május 19-i Electronic Beats Live Special lesz a márka széleskörű magyarországi hivatalos nyitóbulija a Kreatív magazin által szervezett Brand & Music konferencia után. Berlinből érkezik az őrült bulijairól híres Bonaparte, magya...r részről pedig a Demon Superior, c0p és Crimson diktálják a tempót.

 • [2011-05-14] Made Inn presents: Bill Patrick
  @ Merlin, Budapest

  Mostanság egyre több dj választja székhelyéül Berlint. A német főváros olyan elektronikus zenei központ Európában, mely nagyon sok művészt inspirál más európai országokból és a tengerentúlról egyaránt. Bill Patrick élvonalbeli klubokban játszott az Államokban, ezt hátrahagyva lett Berliner. Azóta európai megafesztiválokon és undeground klubokban játszik Európa-szerte. Nincsenek sztárallűrjei,közvetlen és barátságos 50 embernek é...pp olyan szívesen játszik,mint 5000-nek. A Visinquest lemezlovasaival (Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, Lee Curtiss) nagyon egy húron pendülnek zeneileg és emberileg is.
 • [2011-05-06] Dj W!ld - "Palace" album world tour
  @ Merlin, Budapest

  

DJ W!ld, CircoLoco, DC10, hogy mit jelentenek ezek az idegen szavak? Lefordítani nem lehet, szavakkal kifejezni lehetetlen, ezek érzések, amiket csak érezni lehet! De mégis menjünk bele egy picit a részletekbe: DJ W!ld a francia DJ fenegyerek egy napra Budapestre hozza a CircoLoco party sorozat hangulatát és az ibizai DC10 klub varázslatát. Először Magyarországon a Merlin Klubban május 6-án hallhatjuk őt, Polarize, Isu és Beta erősítik mellette a mezőnyt a nagyteremben. A Merlin halljában pedig Nora Naughty, Roland Handrick, Stereostrip, Blatti és Daviss Dj szettje színesíti majd az estét.
 • [2011-04-23] Antropos 8. Születésnapi Party
  @ Merlin, Budapest

 • [2011-04-23] Made Inn Hungary
  @ Merlin, Budapest

  A tematikus bulik közül a Made Inn Hungary immár két éves múltra tekint vissza. Idén március idusa helyett Húsvétkor,az ünnepi hétvégén kerül megrendezésre. A line up a megszokott hangulatfelelősök mellett "új"lemezlovassal bővült. Palotai,Naga&Beta mellett először szerepel Made Inn Hungaryn Collins. A házigazda Made Inn teljes létszámban képviselteti magát:Poli,Rocha és Polarize ...a Merlin nagytermében keveri a talpalávalót,míg Daviss a bárteremben fog hangolni Superman&Wegha,Candyman da Marquis, Blatti és Jumpski kíséretében.
 • [2011-04-22] I Love Deep
  @ Merlin, Budapest

  Timewriterrel és egy emlékezetes bulival indítottuk a 2011-es évadot, a Merlinben, így stílszerűen a téli – tavaszi szezon, évtizedes pályatársával zárul, azaz I Love Deep szezonzáró Terry Lee Brown Jr.-ral!
 • [2011-04-16] Realistic Crew & Occam lemezbemutató
  @ Merlin, Budapest

  A Realistic Crew „Blind Musician” és az Occam „My Rorschach” c. albumainak dupla lemezbemutatója a Merlinben.
 • [2011-04-15] The Room 13 Party
  @ Merlin, Budapest

 • [2011-04-08] a4 space store techno dept. presents
  @ Merlin, Budapest

 • [2011-04-02] Hypnosis presents Stanton Warriors
  @ Merlin, Budapest

  Április 2-án, a Stanton Warriors buli alkalmából Foursquare csődületet szervez a Hypnosis, hogy a közönségükkel összefogva szerezzék meg a sokak által áhított Swarm Badge-et!
 • [2011-03-26] Vapour album tour 2011 Budapest
  @ Merlin, Budapest

  Március 26-án a 'Vapour album tour' világturnéja keretében hazánkba látogat live act-jével a holland Patrice Bäumel. A buli helyszíne, az erre az estére külön Funktion-One hangrendszerrel felturbózott Merlin.
 • [2011-03-18] Stayfly pres Dyed Soundorom & K.atou
  @ Merlin, Budapest

  Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.
 • [2011-03-13] This is… Silicone Soul
  @ Merlin, Budapest

  Az meg van, hogy két skót juhász a szilikon völgyben? Ez nem valami vicc első sora, ami mondjuk a fukarságról szól, már csak azért sem, mert a Silicone Soul formációt alkotó két skót, pályafutásuk egyetlen percében sem fukarkodtak megjelenéseikkel. 1998-as első Soma Records-os kiadványuk óta eltelt 13 évben meg is örvendeztettek bennünket szinte mindennel az elektronikán belül a négy - négy produceri és mix albumukkal, miközben megszámlálhatatlan kiadványra került fel egy – egy szerzeményük vagy remixük. James Lavelle, Danny Howells, Pete Tong valamelyik GU kiadványán, de a Hed Kandi és a Cream CD-in is találkozhatunk az oly jellemző Silicone Soul hangzással.
 • [2011-03-12] two-B-music /Berlin-Budapest/
  @ Merlin, Budapest

  Stephen Mahnke és Philipp Adam öt évvel ezelőtt alapították lemezkiadójukat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az életükben óriási jelentőséggel bíró két város, Berlin és Budapest adta impulzusokat, élményeket kiadványaikon, kiállításaikon megörökítik és rendezvényeiken viszonozzák. Így került egy kiadványra magyar produceri munka, német fotóművész alkotása és magyar költő verse, és így válhattak berlini dj-vé egy-egy éjszakára magyar barátok, és budapestivé a németek. Konceptuális megközelítésük, produkcióik nívója, szerénységük mindkét városban lelkes követőket, társakat vonzott nagynevű és feltörekvő producerek, lemezlovasok és igényes partizók köreiből egyaránt. Most Budapesten, a Merlinben ünnepelnek válogatott csapatukkal, az élen legfőbb példaképükkel, a nemzetközi elektronikus zenei világ egyik állócsillagával, Move D-vel. Különleges ráadásként fellép még az egyre masszívabb közönségsikert generáló újiskolás Detroit-hangzásban utazó Iron Curtis, és az európai deephouse szcéna egyik aktuális hangja, Baaz. A körítésért a kiadót igazgató páros, továbbá frissen igazolt magyar lemezlovas reménységeik, Swain és Klayman, valamint a rokonlélek Crimson & Chrom páros felelnek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó