Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Mistique Beach Party @ Városi Strandfürdő

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 13.
Helyszín Városi Strandfürdő, Gyöngyös
Stílus Dance, Tech-house, House, Trance,
Techno, Techno, Hard Techno
Mistique Beach PartyA MISTIQUE PARTY csapata újabb mérföldkőhöz érkezett! A Gyöngyösön közel 2 éve megrendezett klubest történetének első nagyszabású szabadtéri rendezvényére készül!Városi Strandfürdő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Adrushka
összes résztvevő megtekintése

Mistique Beach Party @ Városi Strandfürdő

A MISTIQUE PARTY csapata újabb mérföldkőhöz érkezett! A Gyöngyösön közel 2 éve megrendezett klubest történetének első nagyszabású szabadtéri rendezvényére készül!

A nyaranta szünidőre vonuló csapat ugyanis egy minden eddiginél nagyobb meglepivel rukkol elő, hogy a nyár se maradjon el különleges csemege nélkül! A városi strandon ezen az éjszakán, TOMMYBOY, AGEBEAT, DJM, TOMY MONTANA, DAMIAN NEWMAN, SOMA rakja fel egymás után a kedvenc lemezeit. A lemezlovasok mellett a forró hangulatról RITMOMAN jóvoltából egy CARIBI KONGA SHOW is gondoskodik majd. A nagy forróságban történő kiszáradás elleni védekezésben segítenek majd a BACARDI MOJITO gyönyörű hostess lányai, akik rengeteg ajándékot is hoznak magukkal! Mivel a buli „a strandok éjszakája” rendezvény sorozat keretein belül kerül lebonyolításra, ezért egyértelmű, hogy a party alkalmával lehetőség nyílik az éjszaki fürdőzésre is! Akik hódolni szeretnének eme szenvedélyüknek, azokat arra kérnénk, ne hagyják otthon a fürdőruhájukat sem, hiszen a medencébe szigorúan csak megfelelő öltözékben léphetnek be!
Az éjszaka folyamán itt lesz nálunk a VIASAT3 TV stábja is, akik a hamarosan induló reality műsorukhoz keresnek kalandra vágyó fiatalokat!
 
Fontosabb kérdésekre válaszok a bulival kapcsolatban:
 
Milyen ruhában menjek?  Kényelmes, nyári ruhában. (papucs, rövidnadrág, póló/bikini felső, fürdőruha)
Hogy kerüljem el a sorban állást?  Érdemes korán a helyszínre érni! Kapunyitás 21.00. Az első 300 vendégünk BACARDI MOJITO mix cd-t kap ajándékba! Mivel még nem volt ezen a helyen buli, ezért nem igazán tudjuk meghatározni a befogadó képességét. Ezért is érdemes időben érkezni, mert ha megtelik a bulira szánt terület, akkor „.. az ajtók záródnak…”!
Line up:  Damian Newman, Soma, DjM, Agebeat, Tommyboy, Tomy Montana
Belépő? 1500ft, csak is a helyszínen!!
Start/end?   21.00-03.00
Infoline?   + 3630 426 67 25
 
Innen TE sem hiányozhatsz! Várunk sok szeretettel!
 
www.mistiqueparty.com

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó