Pulzar

Partyajánló

progressEventes @ Club C.U.E., Gödöllő

Fellépők
progressEventes"Nélküled, a vendégek nélkül nem lett volna olyan színvonalas és élvezetes egyik "előadásunk" sem mint, ahogyan azok sikerültek és reméljük, hogy a képekből, felvételekből tükröződnek is."Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.

progressEventes @ Club C.U.E., Gödöllő

"Nélküled, a vendégek nélkül nem lett volna olyan színvonalas és élvezetes egyik "előadásunk" sem mint, ahogyan azok sikerültek és reméljük, hogy a képekből, felvételekből tükröződnek is."
"Az idei évben a sorozat két részre oszlik, mind progressEvent OpenAiR és progressEvent Inside rendezésekre. A tavalyi évhez hű maradva az "Inside" folytatja a mára már "bázis helyünké" avanzsált Club Q [C.U.E.] -s sorozatát, ahol szokásunkhoz híven, vendég DJ-k segítségével próbálunk felejthetetlen estéket élménydús musorokat rendezni. A 2008-as vendégek közül terveinkben szerepelnek: Andro, Snake Sedrick, Cartman, a "Badgirls" avagy a keceli Club Korona rezidenseinek meghívása. Valamit szeretnénk egy Justmusic-os lemezbemutatóval is kedveskedni.

A mostani, soron következő műsorunk is ide köthető, amit február 23. -án a gödöllői
Club Q [C.U.E.] -ban tartunk, Andrewboy és Dave Van N, két nagyszeru dj vendég szereplésével.

Az "OpenAiR" sorozat, szokásunkhoz híven, a szabadban kerül megrendezésre, a legkülönlegesebb heylszíneken megrendezve. Nagy vonalakban egyenlore csak annyit szeretnénk elárulni, hogy az eddig lekötött 4 helyszínen biztosan maradandó élményben lesz része mindenkinek.
És nem zárható ki esetleges külföldi dj szereplése sem!

Élményekben gazdag 2008-as évet kívánok mindenkinek és nagyszeru partykon való részvételt!"

progressEventes crewA helyszínrol képeket találhatsz az alábbi linkre kattintva:
http:/​/​www.progressevent.info/​helyszinek/​clubq

Buli-rezidensek: Scott Boo, Retroboii, Kalk Sperling


A folyamatosan bővülő letöltések elérhetőek a
http:/​/​www.progressevent.info/​download oldalról!

A december 22.-i Fantasic Four -os (Andrewboy, Manic-N, Slide és Schiipman)
hanganyag elérhető az alábbi linkre kattintva:
http:/​/​www.progressevent.info/​admin/​ccount/​click.php?id=82


leiratkozáshoz erre a linkre kattintva küldj egy levelet

Elérhetoségek: infoline: (20) 926 44 11 info@progressevent.info www.myspace.com/kalksperling
www.myspace.com/retroboii scottboo@progressevent.info retroboii@progressevent.info
kalksperling@progressevent.info www.clubq.hu www.progressevent.info

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

 • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

  Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
 • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

  2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

  Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
 • HYPERSPACE 2009 ONLINE JEGYRENDELÉS!

  2009. január 20 -án déli 12 órától megkezdődik a HYPERSPACE 2009 kedvezményes jegyeinek árusítása a www.deadcode.hu weboldalon.
 • Collins & Behnam interjú

  Collins & Behnam neve összeforr a hazai elektronikus zene minőségi produkcióival. Rég faggattuk a srácokat így mikrofonvégre kaptuk őket. Plusz egy exclusive mixel is megörvendeztetik az olvasókat.
 • Collins & Behnam megjelenések

  Míg mások nyaraltak, a Collins & Behnam duó sem tett másként - leszámítva azt, hogy éltek a szenvedélyüknek, s zenéltek nekünk (pl. a legnagyobb honi elektronikus zenei fesztiválokon). Mindemellett azonban a gyümölcsérlelő – mások szóhasználatában gatyarohasztó – kánikula jónéhány megjelenést állított a startvonalra, mire eljött az ősz. A termés bőséges: Kálli és Begi egy sor új kiadvánnyal örvendezteti meg a a táncparkettek viszketős talpú ördögeit!
 • Ismét magyar dj-k Londonban, most COLLINS & BEHNAM

  London a zene Mekkája, Londonban pezseg-nyüzsög a világ e-zenei krémje, Londonban tízezrek töltik meg hétvégenként a klubokat... Igazi paradicsom s egyben egy hatalmas olvasztótégely is.
 • A korszakalkotó Hyperspace

  Az 1996-ban útnak indult HYPERSPACE 2006-ban lezárta tízéves múltját és közel egy évig szünetelt. 2007. április 28-án végre eljön a nap, amikor minden idők legsikeresebb magyar techno-projektje teljesen átalakulva ismét útnak indul.
 • C&B féle

  Adamski "Killer" című világslágere Collins & Behnam tálalásában! Collins & Behnam producer páros egyenesen a slágerlistákat célozta meg Adamski "Killer" című elhíresült nótájának feldolgozásával. A dalt érintetlenül hagyták, de a zenei háttér már a modern diszkók és rádiók világába illeszkedik.
 • Collinsék remixeltek

  November 13-n debütált a Magyarországon élő testvérpáros, Furrier Bros és a Szlovákiában élő Peetboy, vagyis a Techfunk Records Csapat alapító tagja első lemeze, amely a Victoria nevet viseli...
 • Collins and Behnam új klipp, Tokyo-i fellépés

  Szeptember elején forgatta legújabb, immár harmadik videó-klipjét a Collins & Behnam páros. A dal, melyből a klip készült az 1990-ben Adamski által, Seal közreműködésével létrejött Killer című szám feldolgozása.
 • Megjelent a Mocarabia

  Megjelent az Egotraxx tizenharmadik kiadványa. A szerencsés szám alatt mutatkozik be először az EGO keretein belül a Collins & Benham duó. A Mocarabia című számukból a Nápolyi Techno Sound keresztapja Markantonio készített remixet, a labeltulajdonos Budai & Vic páros mellett. Collins & Benham Mocarabia számának eredeti verziója vidám hangulatú, pörgős funky technó. Az Egotraxx hagyományaihoz jól illeszkedő dalból készített átiratot Markantonio. A nápolyi techno-hangzás megteremtője, egy minimal hangzású verziót követett el, míg a B2-n Budai & Vic remixe a dallamos, de masszív tech-house stílusjegyeit viseli magán.
 • Collins & Behnam ismét a Rotation kiadónál-nál.

  A neves angol kiadó, a Rotation Records nemcsak, hogy újra felfigyelt a C&B duóra, hanem azonnal le is csapott a magyar producer-páros legújabb szerzeményeire. A hozzájuk is kiküldött demo CD-n található zenék annyira megtetszettek Dave Angel-nek, hogy saját megjelenését későbbre halasztva, a soron következő kiadványra már fel is kerülnek a magyar dalok.
 • LETILTOTTA A VIVA AZ „ERŐSZAKOS” MAYDAY-KLIPPET

  Ezúttal már ötödik alkalommal rendezik meg hazánkban az elektronikus zenei élet legrangosabb eseményének tartott Mayday-t. A Mayday partik kommunikációja másfél évtizede szerte a világon egy-egy aktuális kulturpolitikai, vagy politikai üzenetet hordoz, így például a magyarországi EU csatlakozásról döntő népszavazás előtt a „Password: Europe” szlogennel jelentek meg a rendezvény plakátjai.
 • Collins & Behnam hírek

  A tavalyi sikereken felbuzdulva a fiúk idén is eleget tettek a Mayday Budapest szervezői felkérésének, és elkészítették a 2006-os rendezvény hivatalos himnuszát. A ‘U Make the Rules' -tól eltérően nem magyar, hanem egy nemzetközileg is elismert csapat, a Freestylers (szerk: Nem a Bombfunk Mc's!!!) Mc-jét, Mc SirReal-t kérték fel a zene vokáljainak nemzetközi szintű elkészítéséhez.
 • Színtiszta magyar!

  Egy merőben új kezdeményezés szem- illetve fültanúja lehet a kedves olvasó a szeptemberi FREEE Magazin CD mellékletén keresztül. De előbb egy kis előtörténet.
 • Töltsd le!

  Letölthető Collins & Behnam mix a pulzáron! Ha kiváncsi vagy a külföldön is egyre népszerűbb "mayday-himnusz-gyáros" DJ/producer páros legfrissebb exkluzív promóciós mixére, akkor jó helyen jársz!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó