Pulzar

Partyajánló

Kollektiva Szilveszter @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2007. december 31.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
Kollektiva SzilveszterA Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere, Kissy Sellout és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, Lovely Jonjo vendég-dj-ztek. Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Kollektiva Szilveszter @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere, Kissy Sellout és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Az ezen a vonalon úttörőnek számító, azóta is emlegetett bulit követte májusban a Nanushka-divatbemutatóval egybekötött Kollektiva Nights 2, majd nyáron két franciázós bevetés: előbb a TEST csapatával közösen szabad ég alá vitt Ed Banger-buli Vicarious Bliss-szel, majd a PEP! magazin partija, Surkin főszerepeltetésével. Szintén a nyár folyamán a Kollektiva sikerrel mutatkozott be külföldön: a német fővárosban a Berlin-Hilton klubesten megejtett dj-szettről az ott bulizó Peaches is elismerően szólt. A Kollektiva következő nagyszabású megmozdulására, a Kollektiva Night 3-ra október 5-én a Merlinben került sor, a francia datA illetve az olasz Bloody Beetroots vendégszereplésével. A Kollektiva szeptemberben saját klubestet indított a Trafó Bár Tangóban:

a havonta egyszer rendezett minirave-eken maguk mellé minden alkalommal hívnak egy-egy vendéget is a hazai illetve szomszédos országbeli elektró vagy elektró közeli dj-k, zenekarok közül. A megszaporodó budapesti fellépések mellett decemberben két külföldi vendégszereplést is abszolvált a csapat előbb Zágrábban, majd Prágában.

"Gyere a mi kollektív házibulinkba szilveszterezni a Trafóba!" - Kollektíva team

Két tánctér, welcome pálinka, éjfélkor pezsgő, spéci vizuál és dekor + válogatott dj-kompánia a legrave-ültebb zenékkel.

Tukán mondja: B.Ú.É.K.!

 

Kollektiva New Year's R.A.V.E.

2007. december 31.

Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.)

 

Line-up:

Trafó Kávézó / Girlznoise floor:

 - Hysterika (Gumipop)
 - Kittenkillers (Gumipop)

 

Trafó Bár Tangó / Boyznoise floor:

- Wife Beater DJs
- Kunk DJs
- Kollektiva DJs

 + mindkét helyszínen spéci vizuál és dekoráció

 Belépő: 800 HUF - A belépőhöz jár: welcome shot pálinka + éjfélkor 1 pohár pezsgő

 

A konyha kínálata:

Ropogós malacsült párolt káposztával, tepsis burgonyával Lencsefőzelék virslivel

 

Infó:

(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)

info@kollektiva.hu

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó