Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Budapest Delight

Fellépők
Dátum 2007. december 27.
Stílus Electro, Minimal, House, Progressive House
Budapest DelightFriss és ropogós Electro-Minimal-House party, Budapest-Amsterdam tengelyen.

Budapest Delight

Friss és ropogós Electro-Minimal-House party, Budapest-Amsterdam tengelyen.


Ms. Syche azaz Kulcsár Anett Budapesten született. A kilencvenes évek elején az akkor fejlődésnek indult Budapesti elektronikus éjszakai életben fedezte fel élete első ACID partiját. Ahogy sok más fiatalra, az új zenei stílusok és a partik hangulata rá is nagy-nagy benyomást tettek olyannyira hogy '96-tól ő maga is GOA partykon zenélt barátaival. Az évek alatt zenei stílusa jócskán átváltozott és jelenleg széles spektrumon válogat a különböző house, break, electro, tribal trance és techno lemezek között... Miután '97-ben Hollandiába költözött folytatta Dj karrierjét és Amsterdam legmenőbb klubjaiban több olyan nagy névvel zenélt együtt, mint Danny Howels és Anthony Pappa... Nevéhez fűződik 2002-től a WOMENWAVE partisorozat ami -könnyen kitalálható- tehetséges zenész és dj leányzók számára nyújtott tömegstimulációs lehetőséget! Napjainkban együtt szervez partikat a korábbi Magyar csoporttársával SZILVIA HARSZ-szal. Közös programjuk a BUDAPEST DELIGHT havi rendszerességgel jele ntkezik a café Vaaghuyzen-ben.

2004-ben döntőse volt a TWSTs DJ versenynek a Paradiso-ban, és játszott már élőben a Ministry of Beats rádióműsorban is. 2006 egy nagyon spéci éve volt teli lehetőségekkel, amikoris felkérést kapott többek között a a Red Bull Music Taster partyra hollandia egyik legismertebb klubbjába, illetve Európa legnagyobb fesztiváljára a Sziget Fesztiválra :)... Meghívást kapott a ,,FIRST INTERNATIONAL CONFERENCE on DIGITAL LIVE ART" (első nemzetközi digitális művészeti konferencia) -ra Londonba... Első, ,,Christine" című remixét az ,,Amsterdam Dance Event 2006" zsűrije az élen Dave Clark-al, Arthur Baker-rel, Dr. Kucho-val és Mark Bona-val, a legjobb demónak választotta!!!

Számos alkalommal játszott már az olyan híres partikon és szórakozó helyeken mint: Freeway - Stalker (Haarlem, Hollandia), Techno Vision - Patronaat (Haarlem, Hollandia), SetOff-Offset - Mazzo (Amsterdam, Hollandia), Global Kitchen - Winkel van Sinkel (Utrecht, Hollandia), on full-moon parties in the church of Ruigoord (Ruigoord, Hollandia), Eastern Evolution Rockwell (Miskolc), No Mans Land Dance Festival (Dabas), The ETIKET Hotel Conference (Győr), Sziget 2006 (Budapest), TWSTd (Amsterdam, Hollandia), PickUp Club - Paradiso (Amsterdam, Hollandia), Holland-Hungary Dance Festival - Melkweg (Amsterdam, Hollandia), stb...

2007.12.27 @ Catch The Club (IX.Tűzoltó u.22.)


Ms.Syche & Szilvia Harsz (Budapest Delight, Amsterdam)
Djane Hella
Dj Grega

Bár-emelet:
Dj Filc

Belépő: 1000 Forint


További infó:
www.budapestdelight.com
www.mssyche.nl
www.szilviaharsz.com


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó