Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Tranceteam Topten 100.

Fellépők
Dátum 2007. november 9.
Stílus Trance, Euro-Trance, Drum and Bass, Minimal,
Progressive House, Deep House, House
Tranceteam Topten 100.POLEPOSITION – TRANCETREAM TOPTEN 100. RÁDIÓADÁS ÉS PARTY NOVEMBER 9-10. Lassan két év is eltelt azóta, hogy a POLEPOSITION tagjai az első TRANCETREAM TOPTEN epizódjukat prezentálták a rádió indulásakor.

Tranceteam Topten 100.

POLEPOSITION – TRANCETREAM TOPTEN 100. RÁDIÓADÁS ÉS PARTY NOVEMBER 9-10. Lassan két év is eltelt azóta, hogy a POLEPOSITION tagjai az első TRANCETREAM TOPTEN epizódjukat prezentálták a rádió indulásakor.

Majd, száz héttel később, sok színes adás után elérik a híres fordulót, a 100. részt, amely egyben a sorozat befejező része is lesz. November 9-én egész estés ünneplésre készülnek a srácok a TRANCETREAM.FM-en, 10-én szombaton este pedig pedig sok szeretettel várnak mindenkit a Catch The Club falai közé.

Ahogy az 50. adásukban tették, november 9-én is élőben jelentkeznek a stúdióból, lesznek interaktív blokkok és még számos meglepetéssel készülnek. Hogy a műsor gerincét mi fogja alkotni, egyelőre szintén titkos. Érdemes lesz tehát figyelni az infókat és péntek este a TRANCETREAM.FM –re hangolni.

November 10-én, szombaton este pedig sok szeretettel várnak mindenkit a Catch The Club falai közé, ahol egy hatalmas partyval ünneplik az eseményt. Az első 100 vendég egy DUPLA DVD-t kap ajándékba, rajta az összes eddigi rádióműsoruk felvételével – érdemes korán érkezni. A bulin debütál és kapható lesz az alkalomra ihletett Poleposition Coctail, melynek receptje még titkos :)

Ez még mindig nem minden: Bacardi-Cola italakció, LASERSHOW, és Typogenic Visual Show vár mindenkit a szombat esti partyn. Azoknak a hallgatóknak sem kell szomorkodniuk, akiknek nincsen lehetőségük a partyn részt venni, hiszen az eseményt a tervek szerint ÉLŐBEN közvetíti a TRANCETREAM.FM!

A kíváló felvezetésről a TRANCETREAM.FM egyik leghallgatottabb és legkedveltebb dj-je, Smash fog gondoskodni. A mindig mosolygó és közvetlen dj stílusérzéke garancia lesz a megfelelő ráhangolásra.

Atish és Fairy 3 órás dj szettje után természetesen egyáltalán nincs vége a bulinak. Sőt! Lui Kay és Lacknock exclusive back2back szettet prezentálnak, amely attól lesz különleges, hogy a két Király testvér még soha nem játszott együtt ebben a formációban, nagyon készülnek már a partyra.

A megfáradt ünneplőket a felső teremben kényelmes fotelek és koktél bár várják. A party ideje alatt mindkét teremben hallhatóak lesznek a dj szettek.

Látogasd meg megújult weboldalukat a www.poleposition.dj -t, ahol a két nap történéseivel kapcsolatos friss információkon túl kedvcsinálóként letöltheted a 100. adást megelőző 5 mixet.

Buli Infó:

Dátum és helyszín:
2007. november 10.
Catch The Club – Budapest, IX. Tűzoltó utca 22.

Megközelítés:
4-6-os villamossal Üllői útig
3-as (kék) metróval – Ferenc körútig
923-as éjszakai busszal – Üllői út / Ferenc körúti megállóig
906-as éjszakai busszal – Üllői út megállóig

Térkép

Belépő: 1000 Ft

Lineup:
Smash
Poleposition
Lui Kay vs Lacknock (B2B)

Extrák:
Ajándék dupla lemezes Poleposition DVD az első 100 vendégnek
Bacardi-Cola italakció
Poleposition Coctail
Lasershow
Visual by Typogenic

További információk:
www.poleposition.dj
www.trancetream.fm
www.catchtheclub.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó