Pulzar

Partyajánló

Dub Phase with DJ N-Type @ Mono, Budapest

Dátum 2007. október 20.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus ismeretlen
Dub Phase with DJ N-TypeA májusi dubstep.hu launch partyt 2 nappal a buli előtt kénytelen volt lemondani, fülsérülése miatt, hálistennek helyrejött az emberünk és most végre sikerül bepótolni egy übermegapartyval a MONO-ban, ahol új hangcucc vár majd mindenkit, upgradelt szellőztetőrendszerrel együtt.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Dub Phase with DJ N-Type @ Mono, Budapest

A májusi dubstep.hu launch partyt 2 nappal a buli előtt kénytelen volt lemondani, fülsérülése miatt, hálistennek helyrejött az emberünk és most végre sikerül bepótolni egy übermegapartyval a MONO-ban, ahol új hangcucc vár majd mindenkit, upgradelt szellőztetőrendszerrel együtt.

POSTER URBAN OUTFIT presents DUB PHASE with DJ N-TYPE

Időpont: 2007. október 20. (szombat)
Helyszín: Mono ElectroniClub 1061 Bp. Ó u.51. (Térkép)
Beugró: 500 huf

DJk:
N-Type (Tempa, RinseFM, FWD>>, Terrain, Dub Police, 3.5 Records) /UK/
DST (Dub Phase, Crater, Töréspont, Tilos) /HUN/
Gumilap (Dub Phase, Jelenlét, Töréspont) /HUN/
Kebab (Dub Phase, Töréspont) /HUN/

Vjz:
Flashy & Ufy (Jelenlét)


N-Type rövid bemutató:
Dj és producer, a londoni dubstep szcéna egyik központi alakja. Dj-szettjeit sok-sok dubplate és a dubstepben egyedülálló tűpontos mixtechnika jellemzik. Zenéi a legjobb címkéken jelentek meg: Tempa, Dub Police, Southside Dubstars , 3.5 records ill. saját kiadójánál, a Terrain-nél. Heti rendszerességu musora van a híres londoni kalózrádión, Rinse FM-en (minden vasárnap éjfél, CET) és rezidens a londoni garage, dubstep élet egyik bölcsőjének és központjának számító FWD>> klubesten. A Tempa kiadó nemrég megjeleno - Tempa Allstars 5. mixcd is az o nevéhez fűződik.

Link: http:/​/​www.dubstep.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó