Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

JAMES ZABIELA back to DTD @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2007. október 13.
Helyszín Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Stílus House, Progressive House
JAMES ZABIELA back to DTDTagadhatatlanul James Zabiela korunk egyik leginnovatívabb, leginspirálóbb dj fenoménja! Azon ritka és tehetségek közé tartozik, akiket kivételes tehetséggel áldott meg az ég és azt képesek voltak kamatoztatni is.Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

JAMES ZABIELA back to DTD @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Tagadhatatlanul James Zabiela korunk egyik leginnovatívabb, leginspirálóbb dj fenoménja! Azon ritka és tehetségek közé tartozik, akiket kivételes tehetséggel áldott meg az ég és azt képesek voltak kamatoztatni is.

Apu lemezboltja, majd több bedroom dj verseny megnyerése után a promókazik jó kezekbe landoltak. Lee Burridge istápolása nyomán a kis suhanc bekerült a szigetország legjobb klubjaiba, majd szintén Lee ajánlatára Sasha egyengette a kissrác útját. Turné a legendával és elindult egy újabb csillag az égen…

Majd jött a cd-játszók forradalma, és a bakelitekkel is ördögien schraccselő JZ már a világ legjobb trükkmesterének számított a szcénában! A Pioneer cég vele teszteltette legújabb darabjait és videói bejárták a földgolyót, no meg ő is, ahol mindenkit elkápráztatott technikai zsenialitásával! Hazánkban is talán ezért az egyik legnagyobb külhoni sztár ma, éppen ezért kihagyhatatlan újabb DTD-s fellépése, mely egyben a Kecel Fesztiválon időjárási okok miatt elmaradt fellépésének pótlása is.

Az időjárási okok miatt elmaradt Kecel Fesztiválos James Zabiela fellépés pótlása ez alkalommal történik. A már korábban kiosztott kompenzáló BÓNUSZ ticketek ezen a rendezvényen érvényesek!

Buli infó:

2007.okt.13.szombat
JAMES ZABIELA back to DTD
Kiskunhalas Dance Tuning Disco 
                 -
Dj- k: JAMES ZABIELA (UK), Benny, James Cole, Pat Duff, Shabaam

 

BELÉPŐ: BONUSZ tickettel: 2000 Ft e nélkül 24.00-ig: 2500 FT 24.00-tól: 3000 Ft         
WEB: www.dtd.hu
MAIL: dtd@dtd.hu
TEL: + 36 70/3141419

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó