Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés)

Partyajánló

I Love Deep Pres. True House 2.0 @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. július 21.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Deep House, House
I Love Deep Pres. True House 2.0I Love Deep július 21-én, a svájci house-királyokkal: a C&M Productions-szel az Óbudai szigeten.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

I Love Deep Pres. True House 2.0 @ Dokk, Budapest

I Love Deep július 21-én, a svájci house-királyokkal: a C&M Productions-szel az Óbudai szigeten.

Christian Kistler és Marc Zehnder lassan 17 éve pörgetik együtt lemezeiket, az első sikeres rádiós fellépéseket követően, Dub House Duo néven producerként is kezdik jegyezni őket. A nagy áttörést a Spanish Lesson hozta meg számukra, illetve egy lemez szerződés az akkoriban új kiadónak számító, londoni Urban House Traxx-nél. Ezt követően olyan kiadóknál jelent meg munkájuk, mint a Deep Touch, SFP, NiteGroove, Defected, Byte, 4Records, Purple Music, hogy csak a legjelentősebbeket említsük. Legendásak az általuk készített, csak az interneten elérhető mixeik, melyek hónapról hónapra híven tükrözik az igazi, azaz a True House fogalmát.

A warm up-ot ezúttal egy különleges páros fogja prezentálni, Pöli és Dave Van N, akiket senkinek nem kell bemutatni, viszont debutálásuk az I Love Deep-en mindenképpen újdonságnak számít.
A befejezés sem lesz hétköznapi hiszen Budai és Madox back to back szettjére élvezhetjük a napfelkeltét.

Az I Love Deep a Dokk Open Air elnevezésű új party-helyszínen Budapesten az Óbudai szigeten, az Events Hall mögötti Duna parton kerül megrendezésre. Rossz idő esetén a rendezvény a Dokk Clubban kerül megtartásra. Kérjük érkezz minél korábban! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartják! További információk: (70) 2608006 vagy (30) 4888777, e-mail: vip@ilovedeep.hu www.ilovedeep.hu www.freee.hu www.djbudai.com www.myspace.com/​ilovedeephu

2007.07.21. szombat
I Love Deep Presents True House 2.0
DOKK OPEN AIR

C&M Productions (True House CH), Budai vs. Madox, Pöli vs. Dave Van N + Miss Milky
Belépő: 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (csak helyszínen)

e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu www.freee.hu (bármilyen, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról kinyomtatott e-flyer-t és a Flyerz Magazinban megjelenő hirdetést is elfogadunk a kedvezményes belépő váltásához)


Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó