Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Fresher funk special @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. május 12.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, House, Breaks, Hip-hop
Fresher funk specialAz egyesült királyság break scénájában egyik legismertebb és több mint egymillió eladott lemezével dicsekedő Fingerlickin’ records kiadó büszkeségei közül Krafty Kuts után egy újabb igazi szinpadi gyöngyszem-dj érkezik hazánkba.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Fresher funk special @ A38, Budapest

Az egyesült királyság break scénájában egyik legismertebb és több mint egymillió eladott lemezével dicsekedő Fingerlickin’ records kiadó büszkeségei közül Krafty Kuts után egy újabb igazi szinpadi gyöngyszem-dj érkezik hazánkba.

A brit származású Adam Mills, művésznevén A.Skillz még csak 24 éves, de már az ütemek mestereként is emlegetett dj-t és producert az underground közönségén túl is sokan ismerik világszerte New Yorktól egészen Sydney-ig. Adam még pályája elején a Sabio rock banda Európa szerte túrnézó dobosaként mutatkozott be először a közönségnek miközben már akkori stúdió munkái és a lemezjátszóknál mutatott kítűnő tehetségének köszönhetően hamar hírnévre tett szert. Sikerét egyrészről a színpadon bemutatot egyedi mixelési stílusának köszönheti, mely egy könnyed nyári hangulatot árasztó harmoniát épít a gyakran ismerősen csengő funk, hip-hop és break zenékből, melyeket magasan kifinomúlt szkreccseléssel és egyedi hangmintákkal fűszerez táncparkett robbantó szetté. Stílusát jól jellemzi bemutatkozó albuma a „TrickaTechnology”, mely olyan zenékből és előadóktól merített mint a De La Soul, James Brown vagy a Jurassic 5, vagy mint a világ legjobb hip-hop és funk előadói közé sorolható Kurtis Blow, Real Elements vagy Ashley Freakpower Slater. Késöbb a BBC Radio1 legjobb mini-mix díját nyerte el olyan nagyágyukat elől, mint a Basement Jaxx, Mylo vagy a Scratch Perverts. Remixei között szerepel Dj Yoda, Plump Djs, The Nextmen vagy éppen a Queen.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó