Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2006-05-12-ig2 000 Ft

Partyajánló

Der Dritte Raum @ Blade Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2006-05-13
Helyszín Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.
Stílus ismeretlen
Der Dritte RaumÖrömmel jelentjük, hogy 2006 május 13-án vége a böjtölésnek. A Hairy Records jóvoltából az Andreas Krüger és Ralf Uhrlandt nevével fémjelzett Der Dritte Raum debütál kis hazánkban. Közel 13 évet kellett várnia a hazai publikumnak, hogy végre hazai környezetben találkozzon a modern elektronikus tánczene mára fogalommá vált live act-jével.Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.

Der Dritte Raum @ Blade Club, Budapest

Örömmel jelentjük, hogy 2006 május 13-án vége a böjtölésnek. A Hairy Records jóvoltából az Andreas Krüger és Ralf Uhrlandt nevével fémjelzett Der Dritte Raum debütál kis hazánkban. Közel 13 évet kellett várnia a hazai publikumnak, hogy végre hazai környezetben találkozzon a modern elektronikus tánczene mára fogalommá vált live act-jével.

A hazai színeket zeneileg Marvin, Naga, Beta, Wegha mellett Andre és Polymorphin, vizuálisan a Monkey Presso képviselik, a nevek önmagukért beszélnek.


A két szinten megrendezésre kerülõ eseménynek az óbudai Blade Club ad otthont, ahol világszínvonalú hang (25 000W D.A.S. Reference Sound) és fénytechnika gondoskodik a megfelelõ technikai háttérrõl.

A kifejezetten erre az eseményre készített mixeket, amelyek folyamatosan bõvülnek, a http:/​/​www.hairy.hu oldalon, a letöltések menüben érhetitek el, vagy az alábbi direkt linkekrõl:

Beta:
http:/​/​hairy.hu/​Beta%2 0-%20Minimumus.mp3

Andre:
http:/​/​hairy.hu /​Andre%20-%20Troubleshooting.mp3

Külön említést érdemel egy igen speciális mix, amit Marcus Carp (u-site) készített a d3r számára. Régebbi Dr. DNA darabok, d3r remixek és eredeti nóták, valamint különbözõ alter egok alatt megjelent darabok is helyett kaptak a közel két órás szettben.

Marcus Carp d3r mix:
http:/​/​www.hairy .hu/​d3r_mix_by_marcus_carp.mp3


Hairy Records Presents:
Der Dritte Raum
Harthouse/Virgin/Cocoon/Resopal - (D)
Helyszín: Blade Club
1037 Bécsi út 38-42.
Belépõjegyek:
Elõvételben 2000 HUF, a helyszínen 3000 HUF


Line up:

Floor -1:
Der Dritte Raum
Marvin
Naga
Beta
Wegha

Floor 0:
Andre
Polymorphin

Elõvételes jegyek kaphatóak:
Trancewave, Akt Records, Underground Records, Blade Club

Bõvebb info: http:/​/​www.hairy.hu/​
Infoline: +36.70.381.8170, +36.20.444.3545
Hairy Records::: www.hairy.hu ::: info@hairy.hu

Der Dritte Raum Bio


Der Dritte Raum, azaz "A Harmadik Szoba" a berlini illetoségû producert, a formáció kreatív agyát, Andreas Krügert, valamint elválaszthatatlan társát, Ralf Uhrlandt-ot jegyzi. Andreas Krüger 1963-ban Goettingenben csöppent bele az életbe, és hamar a zenészekben bõvelkedõ családtagok nyomdokaiba lépett. Miután kapcsolatba került az elektronikus zenével a Kraftwerk, Human League, Devo és EBM muzsikái mozgatták a fantáziáját, végül 1991-ben mint sok más kollégéját, ot is megfertõzte a techno láz. A saját stúdióból kikerülõ elsõ album az “Animulation” boritóján még Dr. DNA néven domborított, de A Harmadik Szoba kulcsa, ami egyébiránt az Out-O-Space stúdió egyik helyisége volt már ott lapult a zsebében.Egy hamburgi goa bulin való találkozása Sven Vaeth-el inditotta el a frankfurti dj legendával máig tartó hosszú és eredményes együttmuködését. Mint ahogy az elsõ albumot "Mental Modulator" (1994), úgy a másodikat "Electrodisco" (1995), sõt a harmadikat "Wellenbad" (1996) is Sven akkori Harthouse címkéje gondozgatta. Miután a label átadta magát a múltnak Krüger-ék a Virgin égisze alatt nyomták ki az elkövetkezõ három LP-t (Raumgleiter, Distanz, Klubraum). A mindenki által ismert Trommelmaschine, Hale Bopp és Polarstern már a megjelenéskor igazi klubhimnuszok lettek, amit csak fokozni tudott Ricardo Villalobos remixe, valamint a John Digweed és Sasha urak által megjelentetett mix CD-én való szereplés.A hosszadalmas nemzetközi turnék (Sonar, Time Warp, Wire) után, két év hallgatás, majd tavaly októberben ismét kiléptek a szoba ajtaján, kezükben a Der Kleine Korg Und Das Echo /Resopal/ nevet viselõ mûvükkel, melynek nótáit olyan nevek vették kezelésükbe, mint Jon Gaiser, vagy D. Diggler. A Der Dritte Raum azon kevés live act-ek egyike, akik unikálisan alkalmazzák és keverik a techno, trance, house és a funk legjobb elemeit, létrehozván a definiálhatatlan saját kis világukat, amiért világszerte megõrülnek az emberek.

Press: www.hairy.hu/press

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2007-03-10] Synergy
  @ Blade Club, Budapest

  DJ-k: MENNO DE JONG (Intuition - NL), Tebron (Synergy), Insolex (synergy), Christian Slater, Reb, N-Tony
 • [2007-02-17] Deepimpression Frarsang
  @ Blade Club, Budapest

  A 2 évvel ezelötti hagyomány teremtő mulatságon is már rengetegen öltöttek magukra jelmezt és a szervezőség reméli, ez idén sem lesz másképpen, valamint egy közösen csapott hatalmas lármával üldözhetitek el a hideg és sötét telet idén is!
 • [2006-12-17] Snoopy 30th Birthday Party
  @ Blade Club, Budapest

  Harminc év, akárhogy számolom is harminc év - a régi sláger most Snoopynak szól, aki hivatalosan ugyan december 17-én tölti be a harmadik X-et, a jeles eseményt azonban már szombaton megünnepli a Blade falai között barátaival és rajongóival.
 • [2006-11-18] Sterbinszky
  @ Blade Club, Budapest

  November 18-án fergeteges nyitóbuli a BLADE Klubban... Sok Sterby rajongó sóhajt most fel: "Végre!!!", hiszen Magyarország egyik első számú dj-je hosszú ideje az E-Klubon kívül sehol nem játszott Budapesten.
 • [2006-10-13] Wavebreaker Night
  @ Blade Club, Budapest

  „Tisztelt partizók, klubberek, felfedező kedvű mást keresők, újdonságvadászok, zenemániások, vájt fülűek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szóval hölgyeim és uraim”...
 • [2006-08-26] Budapest Trance Central 5
  @ Blade Club, Budapest

  DJs: Kyau vs Albert (DE) /www.kyauvsalbert.com, www.euphonic.de/ Solid Slide (CH) /www.solidslide.cc, www.trancetream.fm/ Lacknock (H) /www.trancetream.fm/
 • [2006-07-04] Inpedence Day Party
  @ Blade Club, Budapest

  Jutalom buli az Above & Beyond fellépése után, és a BTC4 előtt. Július 4-én megújított légkondícionáló rendszerrel, kedvezményes italárakkal és ingyenes belépéssel vár benneteket a TranceTream.FM csapata a Blade Clubban!
 • [2006-05-26] Above & Beyond
  @ Blade Club, Budapest

  Az Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók.
 • [2006-05-05] Midnight Journey
  @ Blade Club, Budapest

  Viszonylag hosszabb kihagyás után újra jelentkezik a Midnight Journey, mely a trance egy kicsit más oldalát hivatott bemutatni a partyzóknak.
 • [2006-03-24] TRANCE FACTORY Volume 2.
  @ Blade Club, Budapest

  2006 Március 24.-én, pénteken második állomásához érkezik a Trance Factory elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek ismét a budapesti Blade Club ad majd otthont. Vendégeink ezúttal a két rezidens Fabian és Gabriel Miller mellett a hatalmas zenei karrier előtt álló SOLIQUID, illetve a Gödöllőn jól ismert Mocha lesznek.
 • [2006-03-17] Resonance
  @ Blade Club, Budapest

  A soron következő március 17. -i Resonance party több szempontból is eltér az eddigiektől. Amellett hogy duplán ünnepi az alkalom, most első ízben a Blade Club kisterme ad otthont ennek a rendhagyó bulinak.
 • [2006-01-28] TURBO SOUNDS
  @ Blade Club, Budapest

  Január utolsó szombatján a BLADE Club egy új rendezvénysorozatnak ad otthont. A TURBO SOUNDS partik zeneileg a house és tech-house műfajok legjobb darabjait fogják át. Az est dj-i elkötelezett hívei a vidám, könnyed, de mégis húzós, táncolható muzsikáknak, amelyek garantálják, hogy nem marad üresen a tánctér.
 • [2006-09-08] WAVEBREAKER NIGHT 5
  @ Blade Club, Budapest

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó