Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 000 Ft
Elővételben 2006-03-14-ig3 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz pres. Andy C: Nigtlife 3 Tour @ Home Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2006-03-14
Helyszín Home Club, Budapest
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz pres. Andy C: Nigtlife 3 TourA világ elsőszámú Drum&Bass lemezlovasai közé tartozó Andy C, a rendkívül tehetséges feltörekvő páros: TC1 38 Stress Level kíséretében fellép a Home-ban március 14-én!Home Club, Budapest,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Mady
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz pres. Andy C: Nigtlife 3 Tour @ Home Club, Budapest

A világ elsőszámú Drum&Bass lemezlovasai közé tartozó Andy C, a rendkívül tehetséges feltörekvő páros: TC1 38 Stress Level kíséretében fellép a Home-ban március 14-én!

Bladerunnaz pres. Andy C: Nigtlife 3 Tour
TC1 38 Stress Level: Mixed And Dispatched album launch party
2006. március 14.
Home Club
belépõ: 3000 / 4000 HUF
elõvétel: Deep, TranceWave, Subvibe

Nightlife room
ANDY C (Ram Rec.)
MC EKSMAN
SKC
Bal
Longman + Safair
Statik

Dispatch room
TC1 (Dispatch, V Rec.)
Stress Level - LIVA PA (Dispatch, V Rec.)
Bratwa
Sizenine
IB + Mentalien

Andy C (Ram Records)


Andy C minden drum and bass közönségszavazást megnyert már, jelenleg vitathatatlanul õ a No.1. DJ a stílusban. Lehetetlen utánozni, mixtechnikája pontos, gyors és kifinomult. Nem egyszerûen számokat illeszt egymáshoz, hanem úgy válogat és húzza egymásra a számokat, hogy a hallgató sokszor nem is tudja melyik lemez is szól. Társával Ant Miles-szal együtt vezetik saját kiadójukat, a Ram-ot és együtt zenélnek Origin Unknown néven. Kiadótársukkal együtt õk a Ram Trilogy, ezen a néven elsöprõ, igazi tánctérre szánt darabokat készítenek.
A Ram idõközben kinevelt és maga köré gyûjtött egy adag fiatal producert, elég csak a Sub Focus, Nightbreed, Noisia, Mayhem neveket sorolni.
Andy C 2003-ban megjelentette az elsõ Nightlife mixalbumot, amelynek egy évre rá elkészült a folytatása is. A drum and bass széles spektrumát bemutató, változatos korongok egyre több, még kiadatlan szerzeményt tartalmaznak. A legújabb, harmadik Nightlife pedig egyenesen hemzseg a még megjelenés elott álló zenéktõl. Külön érdekessége, hogy hosszú évek után egy Andy C szerzemény, a Finders Keepers, is feltunik az ígéretes tracklistán.

Andy C pres. Nightlife 3
(Ram Records, 2006)

01. Benny Page - Turn The Lights Down
02. Sub Focus - Flamenco
03. Jenna G Ft Chase & Status - In Love
04. Andy C - Finders Keepers
05. Xample & Crystal Clear - Heaven & Hell
06. Bungle - Too Late
07. Dr Octagon - Aliens (Sub Focus Remix)
08. Calyx & Teebee - Quest
09. TC - Robots
10. Marcus Intalex - Princess Warrior
11. DJ Fresh & Pendulum - Babylon Rising
12. Concord Dawn - Fly Away Home
13. Spirit - Siren (Hive Remix)
14. Mampi Swift - Black River
15. TC - Love & Happiness
16. Sub Focus - Airplane
17. Eddy Woo & Moving Fusion - Black Hawk Down
18. Sub Focus - Swamp Thing
19. Noisia - Facade
20. Chase & Status - Druids
21. Shimon - The Shadow Knows
22. Logistics - Blackout
23. DJ Marky - Closer (Total Science Remix)
24. Hive & Gridlok ft D Bridge, Break & Silent Witness - Standing Room Only
25. Moving Fusion - The Beginning (Hive & Keaton Remix)
26. DJ Fresh - Nervous
27. Break - The Truth
28. Concord Dawn - Say Your Words

MC Eksman

MC Eksman már 1996 óta aktívan jelen van már a dnb porondján, nevével akkor kezdtek megismerkedni világszerte, amikor egyre többset tunt fel olyan jelentõs brit rave-ekenk, mint a One nation, Innovation, Accelerated Culture, Best of British, Telepathy, United Dance, Slammin Vinyl. Aztán 2003-ban a legnagyobb dnb portál, a Drum And Bass Arena szavazásán Eksman elnyerte a legjobb újonc MC címet. Egy évre rá az Accelerated Culture szavazásán a legjobb MC díjat söpörhette be, majd 2005-ben a DNB Arena 11 ezer szavazójának támogatásával õt választották a legjobb MC-nek.
Eksman nemcsak a színpadon, de a stúdióban is hallatja hangját, a szereplésével készült legsikeresebb szám eddig a Zinc-féle 'Drive By Car'. Budapesten a No.1. MC a No.1. DJ-vel fellépve mutatja meg, mit kell tudnia ahhoz egy mikrofonistának, hogy robbanásig fokozza a hangulatot.

TC1 & Stress Level (Dispatch, Bingo, Liquid V)

TC1 Észak-Anglia egyik jelentos drum and bass estje, a Dope rezidenseként ismerte meg Stress Levelt, aki saját zenéit hordta be a kapocsként szolgáló huddersfieldi lemezboltba. TC1 játszotta Stress Level néhány szerzeményét, így kezdodött a munka kettejük között. Azóta már a páros minden zenéje közös alkotás, és olyan kiadóknál találkozhatunk nevükkel, mint a Renegade, az Advanced, a V és a Liquid V, a Commercial Suicide, a Bingo, valamint a Hidden Agendás Nos által többé-kevésbé TC1-ra hagyományozott Dispatch. Utóbbihoz már õ igazolta le a Tactile több szerzeményét.
TC1 és Stress Level remixerként is igen keresett, készítettek átdolgozásokat a Total Science-nek (Picture Perfect), az AI-nak (Rise And Shine, Soul Good), a legendás Nos-nak (Chameleon), a német Kabukinak (Love Lines), Chris.su-nak (Satisfy), Marky-nak (Rotation) és ok remixelhették a Jagged Edge (Optical és RymeTyme) klasszikusát az ultrafunky Rock Baby-t is.
Mint sokan mások, õk is dolgoztak Jenna G énekesnõ For My Lost Friends címû szólóalbumán, egészen pontosan a 'You' tükrözi kezük nyomát. Szintén Jennával készült a tavalyi év egyik fontos felvétele, a 'Lost In Music', amely a Liquid V-n kapott helyet.
További friss hír, hogy a páros két szerzeményt készített Chris-su-val, 'Skanked' címu számukat a Tactile remixeli és készül a Lost In Music második része is. A duó dolgozik az A.I. fiúkkal azok albumán és D-Bridge-dzsel is.
Arról már tavaly meggyozodhettek a szerencsések, hogy TC1 ragyogó DJ, a márciusi est meglepetése, hogy társa, Stress Level egy laptopos élõ programmal érkezik.

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2006-05-19] Good Bye Home
  @ Home Club, Budapest

  Záróbuli :(
 • [2006-05-05] Steve Lawler album tour
  @ Home Club, Budapest

  MÉGIS JÖN! "FamePromotion sajtóközlemény! Örömmel közöljük, hogy a Fame és az Excession tárgyalásainak eredményeként mégis jön Steve Lawler május 5-én pénteken. Ez a buli lesz a legendás óbudai klub utolsó külföldi fellépős party-ja, sok szeretettel várunk mindenkit!!! Elővételes jegyek kaphatók május 2-án 17.00-tól, a Vagabond üzletekben / Mammut I. és Westend/, az Undergroundrecords-ban / VI.ker.Király u. 54/, a Nyugati téren /NonStop kisközért, a Steve Lawler óriásplakát alatt, a villamosmegállóval szemben/!! Jó szórakozást!! info:+36309550600
 • [2006-04-15] Bizarre Contact
  @ Home Club, Budapest

  2006 április tizenötödikén, szombaton egy eddig még nem tapasztalt esemény részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a Home Club-ba. Először a magyar partyéletben egy psytrance party lesz megrendezve egy csúcsszínvonalú helyszínen.
 • [2006-04-15] Bizzare Contact
  @ Home Club, Budapest

  Bizzare Contact polgári nevén Didy Ezra (1985) a déli Dimona városban született, és nemrég költözött át Raman Gat-ba, Izrael középpontjába. 13 éves kora alkot psychedelic stílusban...
 • [2006-03-10] 03.10. MATTHEW DEKAY & NILS NOA a Home Clubban!
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-03-10] Imprint Night
  @ Home Club, Budapest

  Fellépők: Nils Noa, Matthew Dekay, Chriss, Kühl...
 • [2006-03-10] MATTHEW DEKAY & NILS NOA
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-02-24] Essence with Danny Howels
  @ Home Club, Budapest

  Végre nyakunkon az idei év első komoly külföldi fellépős bulija a Home-ban! A február 24-i Essence alkalmából maga DANNY HOWELS (UK) lep meg minket, akik valljuk be, rettentő mód ki vagyunk már éhezve egy kis hamisítatlan Howels-féle ’mélyenszexisfuturisztikustechfunkhouse’ észvesztésre...
 • [2006-01-27] FreeE vs. JustMusicFm
  @ Home Club, Budapest

  A FreeE magazin és a JustMusicFM közös bulijára január 27-én pénteken kerül sor a Home-ban. Míg a nagyteremben a JustMusic színeiben pakolnak a lemezlovasok, addig a kisteremben FreeE Interaktív buli lesz, a freee.hu fórumolvasó-tehetségeivel, azaz Veletek, és az általatok kiválasztott legjobbakkal.
 • [2006-01-13] Classics Party
  @ Home Club, Budapest

  Mi mással kezdhetnék az új Home évadot, mint egy ütős kis acidhouse-os Classic Party-val? Miután kihevertük a szilveszteri őrületet, pont erre lesz szükségünk: kicsit nosztalgikus, nagyon seggrázós, teljesen mosolygós és a végletekig felszabadult jó öreg zenékre, hogy tudjuk, mi sem leszünk már fiatalabbak. Na meg a djk se.. :) Viszont régi klubber nem vén klubber, úgyhogy ezen a bulin ott a helyed, ha STERBINSZKY, BUDAI, TOMMYBOY, CLARK, netán SCHULZ rajongó voltál a 90es évek második felében.
 • [2005-12-31] Home szilveszter lineup
  @ Home Club, Budapest

  A Home Club szilveszteri murijának a line up-ja
 • [2005-12-31] Szilveszter a Sámánnal
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-31] Szilveszter Dave Seamannel
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-16] Lee Burridge, a világutazó ismét Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  Lee Burridge a szupersztár DJ igazi antitézise. Bár nevét a legjobbakéval együtt említik, nincsenek sztárallűrjei, sosem játssza meg magát. Úgy tűnik, elégedett azzal, hogy emiatt a nagyközönség számára esetleg háttérbe szorul a top DJ-kkel szemben, mégis azt teheti, amit igazán szeret – zenélhet és bulizhat kedvére. December 16-án éppen a Home-ban, ahol a magyar közönség is újra meggyőződhet a közvetlen és felszabadult Lee Burridge személyes varázsáról.
 • [2005-12-03] ILD
  @ Home Club, Budapest

  December 3-án szombaton, az óbudai Home Club ad majd otthont az I Love Deep következő rendezvényének. Az ILD Mikulás Party az első rendezvény a nagysikerű Parádé After óta.
 • [2005-11-11] CHRIS LIEBING & SPEEDY J 6 órás live show-ja Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-11] COLLABS 3000
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-04] Anthony Pappa újra Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 4-én ismét hazánkban üdvözölhetjük a zseniális mixtechnikájáról híres Anthony Pappát. A bulinak természetesen a Home ad otthont, a Pappát kísérő művészek között pedig ott lesz Chriss, Dandy, Kühl, Slam Jr, Mark Jazz és Cartman is.
 • [2005-10-21] Matthew Dekay Home club 10.21 péntek
  @ Home Club, Budapest

  Matthew Dekay, Chriss, Slam Jr., Khül és Dandy most pénteken a Home-ban.
 • [2005-05-28] 69 Party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-04-16] Strictly! 8th birthday
  @ Home Club, Budapest

  1996. ontóber 25-én tűnt fel a hazai elektronikus zenei élet palettáján a SLAM JR által megálmodott STRICTLY!, most, 2005. április 16-án pedig az eredeti ’szülinaphoz’ képest némi késéssel ugyan, de nyolcadik születésnapját ünnepli az azóta Magyarország egyik legrangosabb klubestjévé avanzsált sorozat, s ezzel alighanem komoly mérföldkövet tudhat maga mögött a honi rendezvények történetében.
 • [2005-03-19] I Love Deep - Ian Pooley
  @ Home Club, Budapest

  A sorozat harmadik születésnapját ünnepli a Home-ban március 19-én. A legutóbbi deep bulin a Pacha-ban az amerikai David Alvarado tette tiszteletét nálunk, de a születésnapi éjszakán ha lehet még jobban szeretnénk felcsigázni a house zene szerelmeseinek érdeklődését, így egy hasonlóan nagy tiszteletnek örvendő DJ / producerrel, Ian Pooley-val ünnepeljük a sorozat harmadik születésnapját.
 • [2005-03-05] DJ Nukem
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-19] 69 party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-05] Chriss Album Launch Party
  @ Home Club, Budapest

  2005. február 5-én igazán különleges lemezbemutatónak lehetnek tanúi a budapesti Home Club-ba látogatók. Chriss - The Trip címû albuma alig egy hónapja készült el és azóta kisebb-nagyobb partik keretében már belekóstolhatott a közönség a lemez különös hangulatú zenei világába, az legkomolyabb, legnagyobb szabású bemutatóra azonban kétségkívül most kerül sor, hiszen ez alkalommal a szerzõ maga válogatta ki azokat a mûvészeket, akikkel fellép ezen az estén.
 • [2005-01-22] Essence - Hybrid
  @ Home Club, Budapest

  Az elõzetes hírekkel ellentétben Jimmy Van M. január 22-én nem teszi tiszteletét a Home Clubban, fellépését egy késobbi dátumra tették a szervezõk. Panaszra viszont így sincs ok, hiszen az idei év elsõ Essence buliján nem kisebb sztárok lépnek fel, mint a Hybrid formáció fenomenális angol breakhouse zsenijei. Mellettük Chris, Kühl és Pöli húzza a talpalávalót a Home arénájában, míg a kisteremben Clark és Tommyboy felel a jó hangulatért.
 • [2004-11-27] Home Birthday
  @ Home Club, Budapest

  Fogadjunk, hogy ilyet még nem pipáltatok! Egyrészt, sosem volt még négy éves a Home; másrészt, olyat sem látott eddig a hazai partyhistória, hogy az éppen adott bulin fellépő magyar djk csak és kizárólag saját szerzeményeikből mixelve vállalják a megmérettetést a nagyérdemű publikum előtt!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó