Pulzar

Partyajánló

Szilveszter Dave Seamannel @ Home Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. december 31.
Helyszín Home Club, Budapest
Stílus Progressive House, House
Szilveszter Dave SeamannelA december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman. Home Club, Budapest,

Szilveszter Dave Seamannel @ Home Club, Budapest

A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.

Az ex-Mixmag szerkesztő, valamikori breaktáncos, a szcénában csak „a Sámán”-ként emlegetett Dave Seaman neve elválaszthatatlanul összefonódik a Global Underground válogatás-sorozattal, hisz számtalan kiadvány szelektora volt már. Bizonyára sokan tudják azt is, hogy a GU-n kívül rengeteg saját szerzemény is fűződik a nevéhez, sőt, a Steve Andersonnal megalapított Brothers in Rhythm nevű formációja már a korai kilencvenes években sorra aratta le a klubhimnuszokért járó babérokat, és írt számot többek között még Kylie Minogue-nak is. Karrierjének kiteljesedését mégis a progresszív house színtere hozta meg. Audio Therapy néven létrehozott kiadója már több mint öt éve ontja magából szakadatlanul Seaman és zenészkollegái slágereit, nemrégiben pedig útjára indult Across Borders nevű kiadványsorozata is, mely egy-egy ország kiemelkedő tehetségeit hivatott bemutatni - első lemezén görög előadók számaival.

A progresszív house sámánja különleges szilveszteri szettel készül táncra perdíteni a Home évbúcsúztatójának közönségét. Ebben Chriss, Kühl, Dandy, Sur-prise és Blackman már biztos, hogy a segítségére lesznek, de a bulin további fellépők megjelenése sem kizárt… Töltsd az év utolsó perceit Te is Dave Seamannel és a magyar szcéna legjobbjaival a Home-ban!

Info: www.homeclub.hu | 06-309-550-600



A home szilveszteri bulijára (melynek sztárvendége Dave Seaman lesz) mostantól egészen december 19-ig online is lehet jegyet rendelni a www.daveseaman.hu weboldalon.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó